Connect with us
Imagini în premieră cu Michael Schumacher, publicate de familia pilotului

Sport

Imagini în premieră cu Michael Schumacher, publicate de familia pilotului

Familia fostului campion de Formula 1 Michael Schumacher a făcut public un interviu susţinut de acesta cu doar două luni înainte de accidentul care i-a ruinat viața.

Totodată, familia acestuia a publicat și imagini în premieră cu pilotul german.

În cadrul interviului, el dezvăluie cine a fost idolul său și pe cine a respectat cel mai mult din competiția F1.

„Pilotul pe care l-am respectat cel mai mult în acei ani a fost, cu siguranţă, Mika Hakkinen. A luptat minunat şi a avut o viaţă privată stabilă”, a precizat el în cadrul interviului.

Michael Schumacher a adăugat, însă, că idolul său sportiv nu a fost un pilot de Formula 1, ci jucătorul de fotbal Toni Schumacher, un fost portar care a jucat şi pentru naţională Germaniei.

Michael Schumacher a suferit un accident pe pârtia de la Meribel, în timp ce schia alături de fiul său. Fostul pilot s-a lovit la cap și a intrat în comă. A suferit două operații, iar acum se află în recuperare.

Vezi aici imaginile cu Michael Schumacher

Ce s-a ales de fiul lui Michael Schumacher

Germanul Mick Schumacher, fiul multiplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, va participa la Cursa Campionilor care va avea loc pe 19 şi 20 ianuarie la Ciudad de Mexico, au anunţat organizatorii, citaţi de agenţia EFE.

„Nu vă pot descrie nerăbdarea cu are aştept venirea weekend-ului Cursei Campionilor, mai ales pentru că va fi în Mexic, unde anul acesta s-a decis titlul în Formula 1”, a declarat pilotul în vârstă de 19 ani, campionul en titre din Formula E Europa, referindu-se la cursa de pe circuitul „Hermanos Rodriguez” care i-a adus al cincilea titlu de campion mondial britanicului Lews Hamilton (Mercedes)

Cursa Campionilor reuneşte în fiecare an campioni de la diferite categorii ale sportului cu motor, precum Formula 1, NASCAR, Indy Car şi WRC, între altele.

Participanţii la acest eveniment concurează în maşini similare, în etape eliminatorii, pe un circuit trasat în interiorul unui stadion.

Pe 19 şi 20 ianuarie, cursele vor avea loc în Foro Sol, arena pe care a avut loc ceremonia de premiere a Marelui Premiu de Formula 1 al Mexicului.

La competiţia din Mexic, Mick Schumacher va face pereche în echipa Germaniei cu cvadruplul campion mondial de Formula 1 Sebastian Vettel (Ferrari), alături de care Michael Schumacher a câştigat de şase ori Cupa Naţiunilor: de două ori pe stadionul Wembley din Londra (2007, 2008), apoi la Beijing (2009), de alte două ori la Dusseldorf (2010 şi 2011), iar ultima oară la Bangkok, în 2012.

Vezi continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top