Connect with us
Horoscop Minerva 2021 Balanță

Horoscop 2021

Horoscop Minerva 2021 Balanță. Anul aventurii pentru acești nativi

Horoscop Minerva 2021 Balanță (23.09 – 22.10) Primele previziuni din Horoscop 2021. Privire generală.

Începi anul 2021 cu o energie bună care te determină să ieși în lume și să explorezi. Este o perioadă de anvergură și motivată care vă menține constant și împuternicit să acționați așa cum doriți sau cum simțiți.

Starea ta de spirit va fi una degajată și veți reuși să relaționați fără efort, deopotrivă cu bătrâni, cât și cu tineri. Faptul că veți putea să cumpărați articole pentru casă sau cadouri pentru cei dragi fac să te simțiți mulțumit și împăcat cu sine.

Veți fi atrași de estetic, de tot ce este frumos și veți fi mai tot timpul sentimentali. Starea voastră financiară este stabilă, iar în carieră veți experimenta un val de creștere interioară și de afirmare. Din 7 ianuarie, Marte se mută în Taur și este posibil ca unii dintre voi să fiți din nou părinți și poate exista o anumită tensiune în viața voastră amoroasă care trebuie abordată cu calm și înțelegere. S-ar putea să existe unele piedici datorită vanității și orgoliului.

În martie ați putea experimenta o scădere a încrederii în sine și puteți întâlni unele obstacole în munca voastră iat accentuarea acestor probleme vă va ajuta să aflați cum să abordați orice probleme viitoare într-un mod rapid și eficient. Până la începutul primăverii veți intra într-o fază romantică și vă veți bucura de o creșterea veniturilor, dar s-ar putea să luptați cu conexiunile interpersonale la locul de muncă, mai ales că Jupiter este în Vărsător până pe 29 decembrie. Încercați să îmbinați plăcutul cu utilul, limitele cu farmecul.

Horoscop Minerva 2021 Balanță. Previziuni complete

Începând din iunie, vă va fi foarte bine profesional și vă veți simți extraordinar, datorită atitudinii voastre calme și deschise. Energia va fi destul de ușoară și jucăușă. Dacă conduceți o echipă, oamenii se vor simți confortabil și mulțumiți în prezența voastră, și îi puteți conduce în direcția dorită. Din punct de vedere financiar, luna iunie este o pungă în care se găsesc de toate, și pierderi și câștiguri financiare neașteptate, pe tot parcursul retrogradării lui Mercur în Gemeni, din 29 mai până pe 22 iunie. S-ar putea să încheiați luna ieșind cu ceea ce ați intrat.

Iulie este o lună foarte puternică în ceea ce privește banii și acest lucru marchează un moment minunat pentru a începe să vă investiți banii cu chibzuință, astfel încât să poată funcționa pentru voi. Dacă nu știți cum să procedați, consultați experți financiari. Acest lucru marchează un moment propice pentru a alege data căsătoriei și o mare oportunitate pentru cei singuri de a întâlni pe cineva. Cariera ta galopează într-un ritm excelent și s-ar putea să te trezești că-ți poți plăti datoriile.

Începând cu 11 august, prezența lui Mercur în Fecioară vă permite să abordați orice provocări care apăr în carieră, dar atenție pentru că pot exista unele urcări și coborâșuri financiare pentru care trebuie să fiți pregătiți.

Septembrie marchează un moment perfect pentru materializarea oricăror vise deoarece și ele pot deveni devină datorită retrogradării lui Mercur în Balanță, pe 27 septembrie. S-ar putea să cheltuiți mulți bani, dar nici nu vă veți chinui atunci când vine vorba despre muncă, veți visa și veți dori să vă extindeți, mai ales dacă dețineți propria afacere.

Pe măsură ce octombrie își intră în drepturi, s-ar putea să vă simțiți obosit și epuizat, cel puțin până după data de 17 când Mercur va reveni în mers direct dar și datorită retrogradării lui Jupiter, așa că încercați să vă concentrați pe viața interioară și să reeniți la practici de bază, cum ar fi meditația și rugăciunea – acestea vă vor oferi o trambulină puternică care vă încurajează să întoarceți spatele oricărei adversități. Acest lucru se datorează venirii lui Venus în Săgetător pe 7 octombrie.

Pe măsură ce anul se încheie, veți avea încredere în cei care vă pot ajuta cu sfaturi pentru a vă clarifica lucrurile. Cuvintele lor vă vor ajuta să vedeți luminița de la capătul tunelului. Energia voastră ar putea fi una puternică și veți fi percepuți ca fiind agresivi; poate că nu este un lucru rău atunci când închizi o afacere, dar poate aveți deschise alte uși în orice altă zonă! Încheiați anul recapitulând ceea ce ați realizat și ce a mai rămas de făcut, astfel încât să aveți sentimentul de finalizare.

Horoscop Minerva 2021 Balanță. Trei planete sunt setate să vă influențeze anul:

• Saturn și, de cele mai multe ori, Jupiter în Vărsător vă vor oferi multă siguranță, încredere și capacitatea de a vă afirmă.

• Uranus în Taur vă va obliga să gândiți lucrurile în afara casei.

Oportunitățile apar în până în septembrie, când sunteți deja proprii arhitecți în ce privește varii îmbunătățiri ale stilului de viață. Așteptați-vă ca acest ajutor să vină din aprilie până în august. În tot acest timp, Venus, mai ales în semnul Gemenilor, vă va permite o exprimare mai ușoară. Când Jupiter revine din retrogradare pe 18 octombrie va fi timpul pentru progresul personal.

Limitările vor ține de la mijlocul lunii mai până la sfârșitul lunii iunie, o perioadă în care este necesar să vă urmăriți cheltuielile care vă pot afecta viața socială și distracția.

Horoscop Minerva 2021 Balanță Relațional

Începeți anul acesta conectându-vă foarte ușor cu alte persoane din toate categoriile de vârstă și din toate categoriile de viață, ceea ce vă oferă fie oportunități romantice dacă asta urmăriți, fie oportunități profesionale dacă asta vă doriți. Datorații aceste șanse prezenței lui Venus în Capricorn din 7 ianuarie, ceea ce vă conferă maturitate. Sunteți sufletiști și aveți credință în oameni, ceea ce îi face pe aceștia din urmă să se simtă foarte atrași de voi, la rândul lor. Romantismul bate la ușă încă de la începutul acestui an și veți fi atrași de ce vă doriță. Și reciproc.

Cuplurile se pot trezi certându-se și ducând adevărate lupte de putere care trebuie să decidă mersul lucrurilor înainte ca anul să înceapă. Dacă puteți renunța la vanitate și orgoliu, lucrurile vor fi mai ușoare, așa că fiți atenți la aceste lucruri. Primăvara este un moment deosebit de bun pentru o relație de dragoste dragoste și veți avea mai multe șanse decât credeți, pe măsură ce Marte se mută în Gemeni pe 4 martie.

S-ar putea să întâlniți pe cineva la locul de muncă care acționează la butoane într-un mod care poate fi un preludiu al iubirii. Iulie ar trebui să fie marcată în calendarul vostru ca fiind momentul perfect pentru o căsătorie asta în cazul că doriți să consolidați o relație. Pune umărul Venus, care cere loialitate după 17 iulie când va fi conjunctă cu Marte, în Leu. Septembrie este, de asemenea, o perioadă minunată pentru afecțiune, deoarece vă mărește capacitatea de manifestare și dacă vreți să trimiteți iubire, așa să fie!

Fecioara este foarte bună la reglarea fină a micilor detalii care fac posibile visele mari și pe măsură ce Marte se mută în acest semn pe 30 iulie, lucrurile se vor lua conotații practice. Spre sfârșitul anului abia, veți avea energie dinamică fapt care vă poate ajuta să atrageți parteneri dacă sunteți singuri, dar poate provoca și o mulțime de tensiuni în relațiile pe termen lung. Acest lucru oferă o înțelegere a modului în care energia poate fi abordată din mai multe perspective, fiecare din acestea având o parte bună și o parte mai puțin bună. Povestea legată de emoții și afecțiune continuă este importantă pentru voi pe tot parcursul anului 2021 când veți petrece mult timp investind în relațiile voastre.

Veți experimenta unele provocări în căsătorie, dar lucrurile se vor îmbunătăți pe măsură ce anul trece. Pentru a rezolva aceste probleme, trebuie să vă așezați la masa dialogului și să vorbiți despre ele. Deschideți-vă sufletul în fața partenerului și împărtășiți-vă emoțiile și sentimentele în mod liber. Fără o comunicare excelentă, nu va exista niciodată o înțelegere între tine și partenerul tău.

Dacă sunteți căsătoriți vă veți putea extinde familia prin conceperea unui copil. Oricum vă veți bucura de o apropere mai intensă și o pasiune deosebită înainte de a începe să vă luptați pentru probleme mărunte. Balanțele singure ar trebui să fie atente la oamenii pe care îi curtează. Ar trebui să-și facă timp pentru a înțelege și a cunoaște mai bine persoana care le complimentează cel mai mult. Faceți-vă timp și pentru voi înainte de a vă îndrăgostesti și de a începe o relație.

Angajamentul și înțelegerea voastră vor fi necesare pentru a rezolva problemele din căsătorie sau din relație. S-ar putea să fie un an dificil când vine vorba despre problemele de dragoste, dar spre sfârșitul anului, lucrurile vor funcționa în parametri normali. Nu vă lansați în prea multe activități sociale și profesionale care ar putea să vă afecteze viața relațională, în mod negativ.

Horoscop Minerva 2021 Balanță Profesional

Va trebui să faceți schimbări majore când va veni vorba despre carieră în 2021. Trebuie să luați decizii și să faceți alegeri dure pe care, în alte condiții, nu le-ați lua. Începutul de an este un moment mai bun pentru a cere o promovare sau un spor salarial șefului vostru. Meritați acest lucru datorită muncii voastre, a angajamentului, a determinării și rezistenței tale. Dacă nu vă simțiți confortabil cu cariera voastră acum, ar trebui să găsiți altceva înainte de sfârșitul anului.

În ciuda faptului că este posibil să intervină unele neînțelegeri și contrări la locul de muncă, abilitățile voastre de a lua decizii, determinarea și entuziasmul vor fi atuuri de nădejde. Oportunitățile profesionale vor veni în același timp cu poziția de la locul de muncă. S-ar putea să fiți promovați! Chiar dacă trebuie să te mergeți singuri împotriva altor colegi, veți ieși pe primul loc. În ansamblu, orice contracte sau interviuri de muncă pe care le aveți vor fi soluționate în favoarea voastră.

Ambițiile voastre vor ieși încet, încet la iveală atâta timp cât lucrezi la ele. Nimeni nu ar trebui să vă facă să vă îndoiți de abilitățile voastre pentru că sunteți destinați să faceți lucruri mari. Credețo în voi și mergeți după lucrurile pe care vi le doriți în viață. Nimeni nu ar trebui să vă dicteze viața, nici măcar șeful vostru nu poate face asta. Vă revine sarcina de a lua decizii și alegeri care să vă favorizeze.

Simțiți când lucrurile sunt pe cale să se schimbe în bine. Din 14 ianuarie, aveți o atitudine foarte pozitivă legată de carieră dar și motivația care să vă permită să vă conectați cu ușurință și să vă construiți un corp de sprijin foarte puternic. Aceasta este cheia succesului, deoarece conexiunile dintre semnele de aer, colaborarea și comunicarea dintre voi, vă întăresc și vă ajută să vă mențineți statusul. Fie că conduce o echipă sau lucrați îndeaproape cu alții, cu siguranță nu sunteți niște lupi singuratici. Lucrurile bune operează în viața voastră profesională.
Începând din februarie, veți trăi evoluția profesională dorită, care continuă până în iunie, când veți începe să vă impuneți la locul de muncă. Dacă nu ați fost remarcat înainte, vă veți asigura că spuneți da oricăror oportunități care vă apar. Dacă sunteți singuri este foarte probabil să întâlniți pe cineva la locul de muncă.

Spre toamnă, odată cu retrogradarea lui Mercur în Balanță pe 27 septembrie, începeți să vă gândiți la extindere, la găsirea unui loc de muncă ce vă permite să faceți asta și la modul în care vă puteți crește propriul venit. Vreți să aveți mai multă autonomie și mai multă independență, iar cariera este importantă pentru bunăstarea și sentimentul intern de bucurie, așa că va fi întotdeauna o prioritate cheie în viața voastră.

A fi capabil să-ți folosești creierul, inteligența și farmecul și să lucrezi cu ceilalți este important pentru voi. Ar trebui să evitați să lucrați singur într-un grup, deoarece acest lucru ar putea duce la depresie și resentimente. Până pe 29 decembrie Jupiter este în Vărsător, ceea ce vă determină să apelați la acea latură a temperamentului vostru care poate bloca tranzacții importante la locul de muncă, dar care nu fac bine instituției în cre lucrați. Veți încheia anul cu un puternic sentiment de finalitate că totul este bine.

Horoscop Minerva 2021 Balanță Financiar

Situația financiară pare solidă, în general. Cu toate acestea, sub influența lui Pluto, este posibil să nu fiți prudenți și să luați unele decizii riscante. Aveți grijă să nu cheltuiți dincolo de posibilitățile voastre. De asemenea, evitați investiții prea riscante, deoarece norocul nu este întotdeauna de partea voastră.

Cu toate acestea, Pluto continuă să facă ravagii prin finanțele voastre, deci fiți precauți ce faceți cu banii voștri. Stați departe de speculații și achiziții de mare valoare începând de acum. Pe tot parcursul anului, sunteți predispuși să faceți unele mutări greșite în ceea ce privește planurile financiare, să vă faceți un buget și să rămâneți fără la el.

Încerați să fiți un jucător pe piața financiară și atâta timp cât rămâneți cu picioarele pe pământ, nu veți depăși cheltuielile dincolo de posibilitățile voastre. Lucrurile ar începe să se miște un pic în cea de-a doua jumătate a anului. Cu Jupiter în joc, numite șanse vor face să sporească ceea ce aveți fără să vă chinuiți prea mult.

Vor fi momente bune pentru a investi ușor sau a juca puțin pe piața financiară. Banii vin, din mai multe surse, vorbesc doar de surse legale. Celelalte resurse nu vor dura prea mult, chiar dacă v-ar atrage.

Pe de altă parte, atitudinea voastră față de bani este, în general, destul de sensibilă. Ca semn cardinal, vă place să acumulați resurse și sunteți atrași de lucrurile frumoase și de valoare, mai ales că poți acumula valori în timp. Veniți într-un loc calm dar susținut în 2021 și asta include și aspectul financiar care se datorează mișcării lui Venus în Capricorn de pe 7 ianuarie! Veți putea cumpăra lucruri care vă înfrumusețează casa, aspectul fizic și spațiul de lucru și aveți grijă la cele mai mici detalii.

Începând cu primăvara devreme, veți observa o creștere lentă, dar sigură a veniturilor deci, cum spuneam, în ansamblu, anul acesta clar vor exista fluctuații financiare. Dacă puteți începe anul cu un plan financiar solid, veți merge bine, așa că încercați să stabiliți acest lucru cât mai repede posibil. În iunie, de exemplu, veți experimenta atât pierderi, cu Mercur în Rac până pe 27 iulie, cât și câștiguri financiare neașteptate cu Mercur în Taur până pe 4 mai, astfel încât în câteva luni este posibil să nu prea aveți bani. Până la sfârșitul lui iulie cel puțin, vi se recomandă să faceți investiții pe măsură ce vă bucurați de o perioadă de stabilitate, datorită prezenței lui Venus în Leu până pe 21 iulie.

Luați în considerare propria scară de valori și vedeți unde se situează finanțele voastre și unde se observă un impuls ascendent ca să vedeți cum le puteți aduce în echilibru. Din septembrie este bine să vă consultați cu experți, astfel încât să puteți avea o mai bună gestionare a finanțelor odată pentru totdeauna. Ar trebui să încheiați anul într-o notă financiară stabilă dacă sunteți înțelepți cu cheltuielile, dar este posibil să nu vă aflați nici într-o poziție financiară atât de puternică pe cât era la începutul anului – investițiile înțelepte și alegerile financiare bine gândite vor face diferența.

Horoscop Minerva 2021 Balanță Sănătate

Pe parcursul anului 2021, conform horoscopului, Balanțele se bucură de o sănătate pe măsură. Imunitatea va fi la cote ridicate, la fel ca și nivelul de energie. Folosiți toate acestea în scopuri constructive. Veți fi mult mai în formă fizică în comparație cu perioada ultimilor ani. În continuare, vi se recomandă să urmați o dietă echilibrată și să nu vă răsfățați cu alimente prea picante sau cu obiceiuri alimentare proaste. Păstrați un echilibru între ostenelile fizice și cele mentale. Nu vă stresați prea mult implicându-vă la infinit în probleme sociale, mai faceți-vă timp și pentru voi pentru a vă relaxa.

Nu vă lăsați tentați de obiceiuri proaste care vă pot afecta starea generală de sănătate. Recurgeți zilnic la activitatea fizică care vă va ajuta să vă mențineți în formă și să fiți cu mintea limpede. Unii nativi Balanță ar putea avea probleme ocazionale legate de digestie și tulburări nervoase. Ajutorul medical rapid ar evita orice evoluție majoră.

Cum spuneam, nivelul vostru de energie va fi ridicat datorită influenței planetei Marte. De asemenea, din nou cum spuneam, vă veți lăuda cu un sistem imunitar puternic și eficient. Starea fizică pe care o simțiți va fi ceva ce vă va plăcea în comparație cu alți ani.

Apoi, aveți grijă și de sănătatea voastră mentală și de sistemul nervos, în general. Asigurați-vă că nu vă stresați și nu vă suprasolicitați în măsura în care vă destabilizați organismul. Vorbiți cu un terapeut când simțiți că nu mai puteți lua de bune tot ce vi se întâmplă și simțiți că nu vă mai puteți controlați viața. Nu vă implicați în activități care vă pot pune sănătatea în pericol.

De cele mai multe ori, Jupiter vă va ajuta să întreținrți o atmosferă de relaxare, de ușurință și de bună dispoziție. Saturn vă va face puternici și vei avea o motivație puternică de a merge înainte și de a progresa. În perioadele scurte de stres, datorate în principal reajustării relaționale dar mai ales celei sociale, obligativitatea de apurta mască sau de a vă mișca într-un spațiu limitat, vă va ajuta să nu vă lăsați copleșiți de anxietate. Ești singurl care poate avea grijă de sine.

CITEȘTE INTEGRAL Horoscop Minerva 2021 pentru fiecare zodie:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top