Connect with us
Horoscop Minerva 2021 Leu. Mari șanse de reușită, zodie protejată de astre

Horoscop 2021

Horoscop Minerva 2021 Leu. Mari șanse de reușită, zodie protejată de astre

Horoscop Minerva 2021 Leu (23.07 – 22.08). Află care sunt primele previziuni realizate pentru anul viitor. Privire generală.

Venus în Săgetător până pe 7 ianuarie, te binecuvântează cu destule șanse și oportunități. Pentru început, îți vor fi recunoscute meritele, apar oferte noi de muncă sau de afaceri și o viață intimă înfloritoare. Este, de asemenea, un an minunat pentru aceia dintre voi care aveți înclinații artistice, deși din punct de vedere financiar ați putea începe cu un bani mai puțini. Eu-l tău este activat și te împinge spre căutare pentru creșterea spirituală și descoperirea scopului în viață. Este important să începeți 2021 cu accent pe sănătate care ar trebui să fie o prioritate. Natura voastră fixă va săpa în căutarea cauzelor reale și va rezolva lucrurile.

Până în februarie nu vă va fi greu să cimentați loialitatea romantică și noi prietenii datorită intrării lui Venus în Vărsător pe 2 februarie, în casă relațională, Casa a 7-a. Veți deveni instantaneu asemenea unui magnet.

La locul de muncă pot exista unele provocări care vă vor testa și vă vor împinge înainte cu adevărat. Șansele sunt ca o mare parte a dificultăților să provină fie dintr-o lipsa încrederii în sine, fie ca urmare a unei lovituri sub centură dată de cineva de încredere. Fiți propriul vostru prieten și aveți spatele apărat. Veți vedea că sunteți mai puternic decât credeți. Uneori pisoiul interior trebuie să fie liniștit de partea de leu. Martie este o lună care necesită multă blândețe pe măsură ce Mercur revine din retrogradare, în Vărsător pe 21 februarie. Lucrurile sunt stabile și pot fi împinse să fie și mai bune dacă depui puțin efort. Trebuie să vă asigurați că grija pentru sănătate este durabilă. Este un moment bun pentru vizita medicală anuală.

Horoscop Minerva 2021 Leu. Previziuni complete

Până în aprilie munca voastră va fi răsplătită pe măsură, transformându-vă cum nici nu vă gândiți, inventiv datorită înțelegerii intuitive a lui Marte în Gemeni, unde va sta până pe 23 aprilie. Ar putea exista financiar și o pierdere și o anumită rivalitate sau competiție la locul de muncă care vă cere să dați tot ce aveți mai bun. Scăpările se referă la ei care sunt singuri și neatenția se va datora zburălniciei inimii.

Luna mai este o lună de concentrare pe probleme de muncă și este un moment minunat pentru cei care caută o schimbare sau care sunt șomeri, Venus în Taur până pe 9 mai aduce stabilitate și calm naturii voastre agitate, și vă ajută să vă acomodați pe termen lung. Din punct de vedere financiar, aceasta este o lună excelentă și vă veți simți entuziasmați și pregătiți pentru ceea ce urmează. S-ar putea să vă gândiți să vă stabiliți o serie de obiective personale sau profesionale.

În iulie, este posibil să fie nevoie să abordați dificultățile din viața amoroasă, inclusiv micile discuții cu scântei datorită temperamentului și lui Marte în Leu, în special pe 20 iulie. Lezarea propriului ego și modul în care acesta reverberează trebuie să vă dea de gândit. Aș spune că este o perioadă de auto-reflecție și de reeducare interioară.

August poate provoca o scădere a finanțelor, deoarece cheltuiți mai mult decât câștigați, dar încrederea voastră este atât de ridicată încât este capabilă să corecteze acest lucru alături de orice problemă relațională. Impactul lui Venus în Fecioară din 11 august, vă ajută la micile detalii pe care altfel le-ați fi pierdut.

Septembrie aduce o creștere ușoară a veniturilor, dar trebuie să analizați dacă obiceiul de a cheltui vă face bine. La sfârșitul anului, viața personală va fi echilibrată și calmă și vă veți bucura de liniște mentală ceea ce promovează o sănătate bună. Este posibil ca situația financiară să aibă nevoie de câteva modificări, astfel încât să nu vă scape nicio datorie, este modul în care veți încheia 2021.

Horoscop Minerva 2021 Leu. Planetele care vă vor oferi determinarea de care aveți nevoie în 2021 sunt:

Jupiter care vă va sugera să puneți la punct planuri solide în ce privește relația de cuplu, Saturn și Uranus care îți vor stimula responsabilitatea. La locul de muncă, va trebui să vă împărțiți între angajamente și libertatea personală.

Oportunitățile vor începe să vină din chiar perioada de început a anului, dar cel mai puternic le veți simți de pe la sfârșitul lunii iunie și vor dura până la începutul lunii octombrie. Aveți mai multă energie și entuziasm, în general, pentru viață și planuri mari pentru viitor.

Cei născuți între 11 și 17 august se află într-o fază majoră de creștere în acest an, iar la sfârșitul lunii august ating un obiectiv important. Există câteva perioade în care planificarea deficitară vă poate cauza îngrijorări. Mijlocul până la sfârșitul lunii aprilie și de la 26 august până la 10 septembrie, pot coincide cu perioadele de redefinire personală.
În ce privește limitările, se pare că nu veți avea asemenea probleme.

Horoscop Minerva 2021 Leu Relațional

2021 va fi un an plin de evnimente, majoritatea bune – întâlniri noi, reuniuni cu vechii prieteni și momente petrecute cu oamenii la care ții și de care îți pasă. Când vă aflați într-un grup, vă veți simți confortabil și chiar veți putea să vă angajați pentru a apăra o cauză comună.

Cu toate acestea, va exista o oarecare agitație în cadrul grupului de prietenii ceea ce va va deterimina să eliminați pe cineva din grup, cineva care v-a înșelat sau în privința căruia lucrurile au scăpat de sub control. Lunile în care trebuie să fiți precauți sunt aprilie, iunie și decembrie.

Veți fi voarte generoși în relațiile cu ceilalți. Veți căuta să vă consolidați legătura de suflet cu partenerul poate printr-o căsătorie sau logodnă. Dacă în prezent sunteți singuri, fiți siguri că veți găsi pe cineva anul acesta.

Unii dintre voi vor căuta o schimbare în relații și în căsătorie deoarece realizează că a dispărut atracția și pasiunea. Faceți tot posibilul pentru a fii siguri că vor reveni. Nu rătăciți după cai verzi pe pereți ci comportați-vă responsabil față de partenerul vostru, chiar dacă nu sunteți în termeni foarte buni. Este bine să dezvolți cultura comunicării cu partenera/ul sau cu soțul, astfel încât să regăsiți înțelegerea de altă dată. Nu trebuie să vă fie frică să vă împărtășiți sentimentele și emoțiile cu ei. Fiți răbdători până când lucrurile se vor îmbunătății. Fiți gata să luptați pentru dragostea voastră, deoarece mulți alergați după cine știe ce fantasme ca să constatați până la urmă că adevărat voastră dragostea efe femeia sau bărbatul de care tocmai v-ați despărțit. Folosiți orice clipă liberă pentru a vă înțelege reciproc și pentru a explora noi căi de apropiere în relațiile voastre.

Pe de altă parte, să nu uităm că nativii Leu sunt puternici și independenți. Ar trebui să vă exercitați independența, dar să nu vă ignorați prea mult partenera/ul sau soția/ul. Aveți libertatea de a fi voi fără să încercați să fiți ceea ce în realitate, nu ești. Cum spuneam, anul acesta este unul favorabil pentru cei singuri, deoarece vor putea gasi parteneri pe măsura lor.

Pentru cei căsătoriți, viața ar trebui să fie înfloritoare și să genereaze multă emoție pentru voi datorită impactului puternic al soarelui. În cazul în care alegeți să mergeți fiecare pe drumul lui, potențialul de a întâlni pe cineva nou este instantaneu și îl puteți găsi în lumea artei sau într-o zonă în care creativitatea are un cuvânt greu de spus. Până în ianuarie și februarie, stabilirea unor relații romantice va veni de la sine și îmbibă atmosfera cu căldură, generozitate și loialitate și va aduce și un sentiment de distracție, protecție și lubric.

Cu Venus în Vărsător din 2 februarie, dragostea poate începe cu o prietenie iar dacă întâlnești și creezi o legătură romantică imediată, prietenia se va stabili rapid, deoarece îți cauți un prieten în partenerul tău. De fapt, acest lucru este ceva pentru care nu sunteți dispuși să faceți compromisuri, deoarece aveți nevoie de un confident și de un iubit, în același timp. Sunteți atrași de oameni plini de farmec și de succes, deși, datorită nevoii voastre de a străluci, s-ar putea să vă doriți ca aceștia să exceleze într-un domeniu diferit de al vostru, astfel încât să nu existe umbrire reciprocă sau sentimentul de competitivitate. Este important să fiți amândoi importanți în felul vostru.

Ai șanse mari să atragi pe cineva cu adevărat special în viața ta, dar atenția va fi din nou pe tine atunci când Venus se va muta în Scorpion pe 11 septembrie și va face dragostea mai angajată și mai intensă.

Jupiter va fi tot anul aproape în Vărsător, până pe 28 decembrie când se va muta în cel de-al doilea domiciliu – Pești și sugerează un an relațional bine așezat și o viață amoroasă pe măsură. S-ar putea să vă simțiți ca și când îl știți pe partenerul vostru din totdeauna și ați putea trăi sentimentul că vă știți dintr-o viață trecută. Dragostea pe care o împărtășești rezistă. O modalitate frumoasă de a finaliza anul este să faci planuri și promisiuni pentru viitor, astfel încât dragostea voastră să aibă capacitatea de a crește.

Horoscop Minerva 2021 Leu Profesional

În 2021 veți avea inițiative în carieră care vă vor duce la următorul nivel al vieții voastre profesionale. Veți fi organizat și eficient, gata să vă faceți îndatoririle la locul de muncă pe măsură ce timpul trece. Există șansa ca în acest an să obțineți o promovare profesională determinată de felul în care vă achitați de îndatoriri dar și în urma angajamentului vostru. Ar trebui să vă supravegheați atent zonele de interes și să vă concentrați asupra lor. Urmăriți pasiunile pe care le aveți.

Apoi, ar trebui să fiți atenți la relația cu colegii de la locul de muncă. Încearcă să nu incluzi în cercul profesional persoanele care au intenții ascunse. Nu lăsați nimic să vă distrugă de la atenția dată carierei, deoarece aveți multe lucruri de făcut.

Păstrați un ton neutru la locul de muncă, astfel încât să nu dezvoltați probleme cu șeful sau cu alte persoane cu autoritate.
Oportunități de lucru veți avea datorită naturii economice a lui Venus în Capricorn din 7 ianuarie. Aș spune că nu veți greși dacă veți alege o echipă sau alta, deoarece toată lumea vă vrea în echipa lor. Veți fi atrași de opțiuni neconvenționale de carieră, cum ar fi arta, media și performanța creativă; orice loc unde aveți ocazia să străluciți, să conduceți sau să sugereze atenție și admirație vă va atrage foarte mult. Poate dura ceva timp pentru ca finanțele voastre să ajungă la zi, dar evoluția este sigură chiar dacă este lentă.

Acordați atenție reacțiilor voastre deoarece uneori, viața profesională va scoate untul din voi, făcându-vă nerăbdători da hotărâți. De asemenea, s-ar putea să luptați cu negocierea și astfel să vedeți progrese în munca voastră. Acestea fiind spuse, colegii vor fi acolo să vă sprijine. În martie, bucuria și plăcerea muncii vă vor reveni și veți primi o ofertă sau un contract promițător de muncă în cazul că nu aveți un loc de muncă sau doriți să îl schimbați pe cel actual.

Pe de altă parte, este posibil să trebuiască să analizați bine dacă schimbarea locului de muncă este opțiunea potrivită pentru voi. Se va vedea și o diferență de personalitate; veți trece de la a fi pretențios și deosebit de selectiv, la a fi mai relaxat și mai creativ.

Prieteniile pot duce la noi căi de carieră și oportunități. Acest tip de rețea neintenționată vă va servi bine, deci cultivați-vă cercul social. Până în martie, pot apărea provocări care te vor face să te gândești la schimbare. Cu Marte în Taur până pe 3 martie, vă veți dovedi meritele demonstrând capacitatea de a rezolva problemele profesionale, în mod eficient. Lipsa respectului de sine poate vă va reține în sfuletul vostru, dar acest lucru nu se va manifesta în raportul cu ceilalți.

În aprilie, veți fi deosebit de eficienți în ceea ce privește îndeplinirea sarcinilor, obiectivelor și proiectelor, prezentarea la interviuri, obținerea unui nou loc de muncă nou sau explorarea a noi căi de afaceri.

Mai este o lună care poate fi petrecută tot cu muncă intensă și vă veți bucura să vă confruntați cu noi provocări și noi obstacole pentru a vă dovedi valoarea. Luna aceasta aduce alinare celor care au fost șomeri, așa că nu renunțați la speranță.

Cariera continuă să se îmbunătățească pe măsură ce anul trece și până în decembrie veți avea de cesă priviți înapoi cu satisfacție.

Horoscop Minerva 2021 Leu Financiar

Veți avea unele probleme financiare anul acesta. Situația financiară însă va rămâne stabilă și constantă, dar va trebui să fiți atenți la modul în care vă bugetați banii și veniturile, în general. Asigurați-vă că vă concentrați mai mult pe necesități decât pe lux. Nu vor apărea probleme financiare majore, dar va trebui să vă mulțumiți cu puținul pe care îl aveți.

Saturn vă va oferi speranțe de îmbunătățire financiară și vă va asigura mișcări importante de bani, din Vărsător. Intuiția vă va împinge spre investiții și tranzacții bune. Oamenii care vă datorează bani vi-i vor da înapoi; nu ezitați să insistați, dacă este necesar și să fiți fermi.

Pe măsură ce anul trece însă, lucrurile vor începe să se deschidă pentru voi iar situația financiară se va îmbunătăți și va deveni mai bună. Ar trebui să stați departe de tentația de a face mai multe datorii dacă sunteți deja îndatorați. Fiți atenți la investițiile pe care le faceți. Încercați să aveți grijă de ceea ce aveți, în timp ce așteptați ca lucrurile să se îmbunătățească.

Leul este un semn care garantează bogăția datorită naturii sale fixe. Lucrurile au tendința de a se construi în timp, mai degrabă, decât de a veni dintr-o dată; acest lucru se reflectă cel mai bine prin răbdare. Dacă puteți urma un curs de perfecționare, veți fi binecuvântați cu recompense pe măsură. Sunteți capabili să trăiți confortabil, dar nu un confort care să treacă de limite sau să vă ducă spre un lux exorbitant. Posibil să fi ales și o carieră care este mai slab plătită, dar care să fie mai satisfăcătoare și mai plină de satisfacții din punct de vedere emoțional sau ar putea fi doar faptul că trebuie să luptați într-o instituție pe care o percepeți ca pe o pasăre de pradă.

Desigur, în calitate de rege al junglei, îți găsești inevitabil drumul spre vârf. Cum spuneam, din aprilie veți observa că banii încep să curgă mai ales cu Mercur în Berbec din 4 aprilie și acest lucru se va stabiliza în cea mai mare parte udeva la mijlocul anului, mai mult vă aduce garanții solide pe care să vă bazați. Totuși fiți atenți la o scădere financiară după 17 august pentru care ar trebui să fiți pregătiți.

Din septembrie, 2021, Leii vor experimenta o creștere binevenită a veniturilor și veți avea o mai bună înțelegere a modului în care banii vă pot servi cel mai bine. Vă va ajuta să ajungeți la reușite în moduri practice. Terminați anul confortabil și într-o poziție puternică.

Nu uitați, repet, că semnul vostru gravitează întotdeauna spre succes și realizare. Sunteți ambițioși și acest lucru se reflectă cum nu se poate mai bine în starea voastră financiară. Marte se mută în Scorpion pe 30 octombrie, ceea ce vă va stimula flerul financiar cum nici nu vă gândiți. Continuați să lucrați din greu, faceți un pas și apoi următorul și veți vedea cum se construiește viitorul sub ochii voștrii. Prosperitatea este dreptul vostru din naștere.

Horoscop Minerva 2021 Leu Sănătate

Nivelul de energie va crește pe măsură ce anul înaintează. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți cu sănătatea nervilor. Evitați fumatul și băutul în exces, deoarece vă poate provoca probleme grave de sănătate.

Urmați o dietă echilibrată, continuați activitatea fizică și țineți-vă departe de distracțiile până în zoi. Totuși, pot exist perioade oscilante cu niveluri ridicate sau scăzute de energie. La un moment dat puteți fi hiperactivi, ca în clipa următoare să vă simțiți epuizați și dacă ridicați un creion. Pentru a menține echilibrul între aceste stări, consumați legume și fructe de sezon, mai degrabă, decât să recurgeți la carbohidrați cu conținut ridicat de calorii. Nu este musai să faceți exerciții fizice sau psihice în aceste zile. Cât ma multă odihnă care să vă conserve tarea de sănătate și puterea sunt necesare pentru sinele vostru fizic și mental.

Pe de altă parte, fiți pregătiți să faceți față și unor momente de singurătate. Căutările spirituale și meditația vă vor oferi liniște sufletească. De asemenea, atenție la unele probleme nervoase pe tot parcursul anului. Stresul și mânia trebuie ținute sub control, altfel s-ar putea să ajungeți să aveți probleme de sănătate. Prevenirea este mai bună decât vindecarea, mergeți ocazional la medic dacă credeți că nu sunteți pe drumul cel bun sau nu vă simțiți bine.

Nu costă mult să ai un stil de viață sănătos, care să te asigure că sistemul imunitar este puternic tot timpul. Fii cel mai bun, având grijă de corpul, sufletul, mintea și spiritul tău.
Înzestrat cu curaj și dinamism, vei experimenta și momente de euforie în 2021. Veți deveni un exemplu pentru mulți despre cum să iubiți viața.

Fiți atenți la accidente, de la căderi, la rupturi musculare și răni provocate prin ardere în ianuarie, februarie, mai, iunie și noiembrie.

CITEȘTE INTEGRAL Horoscop Minerva 2021 pentru fiecare zodie:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top