Connect with us
Horoscop Minerva 2021 Taur. Înțelegere și armonie pe tot parcursul anului

Horoscop 2021

Horoscop Minerva 2021 Taur. Înțelegere și armonie pe tot parcursul anului

Horoscop Minerva 2021 Taur (20.04 – 20.05). Previziuni complete pentru această zodie. Privire generală.

Anul acesta începe cu mult noroc și degajare în toate domeniile cheie ale vieții voastre. Dar lui Mercur în Capricorn îi place să se joace cu abilitățile voastre de a începe cu elan ceva ca apoi, încet, încet să vă leneviți și să te lupți să te concentrezi.

Angajarea cu ceva mai multă voință în aceste proiecte v-ar fi de mare ajutorîn 2021. Cu toate acestea, vă veți simți fericiți și vă veți îndeplini toate sarcinile profesionale într-un timp record. Pe 2 februarie, ceva vă atrage ca un magnet la locul de muncă.

Oamenii încep să te observe, începi să ieși în evidență! Spune da tuturor oportunităților pe care vi le oferă Venus în Vărsător. Nu este momentul să fiți modești. Luna ianuarie și februarie promovează, de asemenea, dragostea, grija și compasiunea între parteneri fie că sunteți în cuplu, fie că sunteți doar într-o relație. Veți fi într-o perioadă plină de bucurie, de romantism și plăcută, dar poate nu ar strica să vă protejați împotriva excesului, mai ales la începutul anului!

Tranzitul lui Jupiter prin Vărsător, de la începutul anului vă poate face să visați cu ochii deschiși, dar trebuie să vă treziți și să faceți față unor provocări practice care poate deranjează relațiile pe care le aveți.

Începând cu 22 februarie, Marte în Taur vă poate predispune la supraalimentare, așa că urmăriți cu grijă această tendință. Veți căuta să vă implicați într-o mulțime de activități și veți dori să fiți ocupați și la locul de muncă, deoarece vor exista o mulțime de oportunități de dezvoltare. Zâmbetul vostru este unul contagios și face să atrageți cu ușurință oamenii.

Aprilie este un moment bun pentru a reflecta asupra sănătății și a vă face planuri pentru aventuri în străinătate sau și pentru a reveni pe băncile școlii. Cu Venus în Berbec dorința ta de a explora lumea spirituală devine irezistibilă! Oricare ar fi acțiunea pe care o urmați, o veți face foarte bine.

Dacă vreți noroc, veștile favorabile vin tot de la Venus care se va muta în Taur pe 15 aprile, ceea ce va face posibilă materializarea multor dorințe. Nu vă fie teamă să visați pentru că soarta lucrează în favoarea voastră și face ca lucrurile să se întâmple. Perioada este un moment minunat pentru a lucra la abilitățile de comunicare care vă vor îmbunătăți cariera, relațiile de prietenie și viața romantică.

Vara aduce mulțumire și succes. Veți munci din greu dar veți vedea și roadele muncii voastre care vă menține motivați. Aveți multe de sărbătorit. Vara sugerează că unii dintre voi vor deveni părinți pentru prima oară! Balanța este semnul bucuriei și pe măsură ce Venus ajunge aici pe data de 16 august, ea aduce energii pozitive în toate domeniile vieții – acesta este momentul în care veți fi cel mai puternic și, ca atare, acesta este momentul în care ar trebui să depuneți eforturi pentru a merge după ceea ce doriți. Veți observa succesul manifestat mai ales realizările voastre educaționale.

Este un moment excelent pentru aceia dintre voi care lucrează în mass-media sau în artele spectacolului. Venus în Scorpion din 6 septembrie exaltă viața amoroasă pe 12 septembrie te deveniți entuziaști iar nativii Taur care sunt singuri se pot îndrăgosti. Poate fi o perioadă conflictuală sau una provocatoare, așa că poate va fi necesar să ridicați capul și să săpați și mai adânc în sufletul vostru.

Pe măsură ce se apropie sfârșitul anului, este posibil să vă confruntați cu câteva probleme de ultimă oră pe care trebuie să le rezolvați înainte de a intra în 2022. Obiectivul vostru principal ar trebui să fie sănătatea, astfel încât să intrați în anul următor cu tot ce aveți mai bun!

Horoscop Minerva 2021 Taur. Trei planete vor avea impact asupra nativului Taur în 2021:

• Jupiter care tinde să vă împingă la excese.

• Saturn și Uranus care vă sfâșie între dorința de schimbare și dificultățile pe care le întâmpinați atunci când trebuie să renunțați la proiectele eșuate.

Oportunități pentru nativii Taur: – pentru a vă atinge obiectivele în acest an va fi mai bine dacă veți lucra în grup unde veți găsi suport și sprijin. Exită însă, o fază pregătitoare înainte de iunie, de care puteți beneficia dacă finalizați un studiu sau vă perfecționați abilitățile profesionale. În mai și iunie 2021 o nouă direcție vă atrage atenția. Lucrul solid de la începutul lunii februarie până la începutul lunii iunie vă aduce beneficii.

Limitările pentru nativii Taur vor veni prin dorințele sale naturale, deoarece se pare că va trebui să vă bugetați bine banii în primele 5-6 luni ale acestui an. Cheltuielile făcute cu înțelepciune între 5 martie până în 3 aprilie sau stabilirea unor obiective clare în tot acest timp sunt esențiale. La mijlocul lunii mai până la sfârșitul lunii iunie vă pot fii testate voința și lăcomia. Fiți atenți la deciziile financiare în acel moment.

Horoscop Minerva 2021 Taur Relațional

Aveți totuși ceva al vostru. Abordarea blândă, senzuală și întemeiată generată de iubire vă împinge să faceți o alegere sentimentală, obișnuită pentru mulți, și anul acesta vei descoperi că dragostea, grija și compasiunea sunt componente puternice ale unei relații de iubire.

Începutul acestui an aduce multă bucurie și situații aproape de poveste din care nu lipsește fericirea și romantismul. Vă veți simți atât de mulțumiți încât voi și partenerul vostru puteți petrece mult timp răsfățându-vă în exces și pregătind împreună multe evenimente, mai ales mese bogate. Încercați să fiți activi fizic și să ieșiți, faceți plimbări lungi pentru a arde caloriile în plus.

Venus în Berbec vă poate determina să vă faceți timp pentru a merge într-o vacanță sau pentru a ieși frecvent din décor, începând cu 10 aprilie. În luna mai, Venus în Taur sporește nevoia de dragostea și o face să pară mai mare decât însăți viața. S-ar putea să vă simțiți ca și cum vă aflați într-o lume de vis care ați vrea să nu se sfârșească niciodată și dacă sunteți necăsătoriți se poate manifesta prin găsirea unui partener.

Pntru cuplurile căsătorite, anul 2021 promite bunătate, înțelegere și escoperirea unei laturi mai profunde a iubirii. Venus îți oferă legătura emoțională atât de necesară cu persoana iubită sau cu partenera/ul ta/tău. Și veți fi mulțumiți pe tot parcursul anului. Dacă sunteți singuri, vă veți găsi partenerul printr-o conexiune socială în prima parte a anului. Sentimentele profunde și romantismul sunt cărțile pe care nativii Taur ar trebui să mizeze în acest an.

Cu toate acestea, ar putea exista conflicte ocazionale datorită posesivității și geloziei nejustificate. Lucrurile ar putea scăpa de sub control. Sau descoperi că partenera/ul ascunde ambiții egoiste. Fii tolerant față de el sau de ea. Dragostea și bunătatea va liniști lucrurile.

Nu există influențe planetare majore în sectoarele care stăpânesc dragostea și căsătoria în 2021. Cu toate acestea, cum spuneam, nu înseamnă că nu ar exista animozități conjugale. Venus trebuie să se asigure că este vorba despre dragoste și loialitate. Entuziasmul vostru ar fi destul pentru a comunica deschis cu partenerul, așa că ar trebui să profitați de asta și să discutați despre orice, altfel v-ar putea părăsi. Cei singuri vor trece printr-o perioadă agitată în timpul flirtului. Exact atunci atunci ar trebui să fie atenți la dezamăgirile în dragoste, de-a lungul anului. Vă aprindeți ușor dar la fel de ușor vă retrageți.

Vara vei fi foarte mulțumit, fie că ești singur sau într-o relație. Cuplurile de cursă lungă pot intra în marea aventură a venirii pe lume a unui copil mai ales când Venus se mută în Leu pe 27 iunie. Acesta este un moment minunat pentru a concepe un copil, deoarece energia voastră este la vârf!

Octombrie este un moment foarte bun pentru ca viața amoroasă să treacă într-un alt plan și momentul în care cei care sunt singuri să își întâlnească marea dragoste! Cu Venus în Scorpion din 11 septembrie căutați profunzime și magnetism într-un partener. Cei care sunteți în cuplu, ați putea trece prin unele mici conflicte sau certuri care trebuie soluționate. Abia către sfârșitul anului, vă veți liniști și veți fi visători și plini de iluzii și v-ați putea pierde capul după cine știe ce fantasmă.

Horoscop Minerva 2021 Taur Profesional

Anul 2021 va avea o evoluție medie în ce privește performanța în carieră a nativilor Taur. Nu există succese majore și nici eșecuri majore. Anul este un moment bun pentru a vă perfecționa abilitățile și a vă spori talentele speciale. Fiți conștienți de punctele voastre forte și de punctele slabe.

Pe tot parcursul anului, performanța profesională trebuie înbunătățită. Dar apoi la jumătatea anului, unii nativi s-ar putea să fie rugați să aleagă între diferite căi de carieră. Nu fții impulsivi, cântăriți avantajele și dezavantajele înainte de a vă aventura în necunoscut. Unele dintre eforturile anterioare în profesie ar începe să dea roade undeva pe la începutul verii. Cu alte cuvinte, o atmosferă în general stabilă, predomină pe frontul carierei. Dar nu vă culcați pe lauri. Terminați-vă lucrările la termen și pregătiți terenul pentru o anumită gamă de acțiuni viitoare. Nu vă bazați pe noroc, doar munca vă va aduce dividende bogate anul acesta.

2020 se sfârșește cu o reușită care vă va urmări încă din primele zile ale lui 2021. Anul va debuta cu un soi de lene nativă și lipsă de motivație datorită impactului lui Venus în Capricorn până oe 8 ianuarie, dar în mod surprinzător, în ciuda acestui fapt, veți fi foarte eficienți la locul de muncă. Orice sarcini sau proiecte care vă sunt încredințate vor fi finalizate cu promptitudine. Începând cu 21 februarie, oamenii se vor opri și vă vor privi atenți, datorită lui Venus în Vărsător. Colegii și persoanele în vârstă vor lua cunoștință de existența voastră și vă vor vorbi și prezenta opțiuni și oportunități care vă vor ajuta să reușiți în ce faceți.

Cariera voastră va începe să evolueze rapid la începutul primăverii când lucrurile se vor desfășura foarte rapid. 6 aprilie, aduce un moment puternic pentru manifestare și vei observa schimbări și îmbunătățiri la nivel profesional datorită impactului de anvergură al lui Jupiter în Vărsător. Munca depusă la începutul anului va face o mare diferență. În luna mai, acest lucru este consolidat în timp ce realizările încep să fie puse sub semnul lui Mercur retrograd din Gemeni, dar care vă va ajuta să sortați micile detalii care vă pot propulsa. Încrederea și performanța profesională vor atinge apogeul!

Abilitățile de comunicare vă vor împinge cariera și până în vară veți trăi un sentiment de împlinire, de mulțumire, deoarece lucrurile merg bine. Veți observa roadele muncii voastre. Unii dintre voi ar putea să și sărbătorească succesul! O creștere neașteptată aduce luna septembrie, când Mercur va retrograda a treia oară, în Balanță, ceea ce ar trebui să vă împingă să mergeți la interviuri în acele posturi sau locuri de muncă care vă atrag. În noiembrie, Jupiter încă în Vărsător, poate conduce către o zonă mai puțin cunoscută a muncii și ușor începeți să intrați într-o fază mai calmă, mai visătoare. Este posibil ca alții să comenteze că trebuie să vă treziți la realitate! Câteva probleme la locul de muncă ar putea apărea către sfârșitul anului, și va trebui să le rezolvați rapid înainte să se încheie anul.

Dacă doriți să schimbați profesia acest lucru s-ar putea întâmpla la începutul anului, dar numai dacă sunteți născuți exact când Soarele a intrat în Taur, adică între oo.00 și o1.00 grad sau altfel spus între 20 și 21 aprilie.

În perioada 3 februarie – 21 martie este momentul pentru mai multe acțiuni care trebuie să aibă loc în zona muncii unde se vor remarca progrese deosebite. Mai multă varietate ar putea apărea în această zonă undeva în lunile iunie și iulie.

Horoscop Minerva 2021 Taur Financiar

Situația financiară a nativilor Taur va fi oarecum stabilă în 2021. Nu există schimbări majore care să apară în acest sector. Jupiter și Venus vă asigură să aveți un flux constant de fonduri și că să fiți stabili financiar. Este posibil ca unii nativi să experimenteze un anumit noroc care să constea în moștenirea unei mici averi în acest an.

În schimb vi se cere să vă gestionați mai bine și mai atent bugetul, în ciuda stabilității promise. Evitați stilul de viață extravagant și achizițiile de lux pe parcursul anului. Nu este timpul pentru a petrece conform impulsurilor interioare, altfel, mai târziu nu veți știi cum să o scoateți la capăt financiar. Nu vă bazați pe oferte speculative de moment, pentru că v-ar face mai mult rău. Mențineți-vă statutul propriu și fiți gospodari tot timpul anului.

Venus nu este doar planeta voastră conducătoare, ci va încheia anul 2021 în retrogrdare. Va fi în sectorul vostru financiar de la 1 ianuarie până pe 8 ianuarie în Casa a 8-a a banilor obținuți din veniturile altora și de pe 9 mai până în 2 iunie, în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie. Aceste momente sunt evidențiate în mod special pentru că aduc modificări ale stării voastre financiare. Veți negocia, un alt loc de muncă, un alt salariu sau ceva pentru instituția în care lucrați, până la luarea deciziei și semnarea acestui contract important la sfârșitul lunii mai. Sfârșitul lunii noiembrie până în decembrie este un impuls pentru a vă încheia cu bine anul 2021.

Anul debutează cu o poziție financiară bună, dar cum spuneam, s-ar putea să fiți atrași de excese, cum ar fi mâncatul compulsiv sau cheltuieli necontrolate, care vă pot diminua fondurile destul de repede dacă nu vă impuneți o anumită disciplină! Banii sunt acolo, dar nu trebuie întotdeauna să-i cheltuiți. Mercur este în Capricorn până pe 8 ianuarie și acest lucru vă încurajează să fiți puțin mai prudenți și înțelepți atunci când vine vorba de cheltuieli. Este un moment bun pentru a stabili o strategie a economisirii pentru tot restul anului.
Venus va intra în Berbec pe 21 martie și până pe 14 aprilie veți avea parte de călătorii și aventuri spirituale când veți fi disperați să ieșiți și să vedeți lumea și din afară nu doar din interir. Acesta poate coincide cu un moment de creștere financiară dacă decideți să rămâneți acasă și să vă triți călătoriile imaginar.

Câștigurile care vă vor ajuta să vă mențineți restul anului, vin după 7 iulie, când Mercur va reveni din retrogrdaraea din Gemeni și care vă va ajuta să creați o rețea de relații extraordinară. Aceia dintre voi care au o carieră în mass-media, în arta cuvântului sau a scrisului ori în artele spectacolului vor observa, că banii vin neașteptat de ușor. Și lucrurile vor continua să fie frumoase până la sfârșitul anului. De asemenea, câștigurile legate de proprietate ar putea să vă umple contul.

Horoscop Minerva 2021 Taur. Odată cu trecerea lui Mercur în Balanță pe 30 august, veți descoperi că lucrurile continuă să se meargă bine pe plan financiar. Explorarea atitudinii față de bani poate fi o alegere care să vă motiveze pe măsură ce reflectați asupra nevoilor față de dorințe, iar acest lucru este încurajat pe măsură ce anul se înceheie. Sunteți un semn de pământ practic și aveți potențialul de a face investiții și alegeri foarte înțelepte, dar puteți fi, de asemenea, influențat și de slăbiciunile care vă pot motiva puternic. Stabilirea unui echilibru între cele două este cheia și a sănătății și a bunăstării financiare.

Horoscop Minerva 2021 Taur Sănătate

Nu veți avea probleme prea mari de sănătate în 2021. Răceli minore, ici și colo, dar nu aveți de ce să vă faceți griji dacă respectați distanțarea socială. Cu toate acestea, va trebui să fiți atent la alimentele pe care le mâncați. Asigurați-vă un consum de alimente bio și sănătoase.

Va trebui să puneți punct și de obiceiurile alimentare proaste care ar putea crea probleme sănătății tale fizice, mentale și spirituale. Răsfățați-vă cu activități în aer liber care vă vor ajuta să vă mențineți în formă. Marte vă va binecuvânta cu energie și poftă de mișcare care vă va menține în formă.

De asemenea, ar trebui să învățați să vă relaxați interior, astfel încât organsimul să funcționeze corect. Dar, repet vi se recomandă să nu fiți prea îngăduitori cu mâncarea și cu dulciurile. Apoi, din primăvară căutați ocazii de odihnă și relaxare. Nu lăsați stresul și tensiunea să vă toace nervii. Puteți deveni un exemplu în ce privește sănătatea pentru ceilalți. Consumați alimente care vă îmbunătățesc imunitatea, nu de alta dar problemele digestive v-ar putea deranja ocazional.

Cei născuți între 3 și 7 mai vor trebui să fie atenți la consumul de alcool sau de medicamente. Acești nativi sunt predispuși la infecții legate de un sistem imunitar slăbit. Zahărul și alimentele dulci pot fi o problemă pentru toți nativii Taur, și dacă doriți să puneți capăt acestui viciu cea mai bună perioadă este aprilie – iunie, care vă va ajuta să vă schimbați modul de alimentație.

CITEȘTE INTEGRAL Horoscop Minerva 2021 pentru fiecare zodie:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top