Connect with us
Horoscop Minerva 2021 Fecioară. Un an cu suișuri și coborâșuri

Horoscop 2021

Horoscop Minerva 2021 Fecioară. Un an cu suișuri și coborâșuri

Horoscop Minerva 2021 Fecioară (23.08 – 22.09). Previziuni integrale realizate de astrologul Minerva pentru Fecioară, pentru tot anul 2021. Privire generală.

Începeți anul 2021 cu dorința de a vă continua educația și de a vă îmbogăți cunoștințele cu Venus care se mută în Capricorn p 7 ianuarie. Se vor genera o mulțime de cheltuieli mari, dar nu vor exista probleme financiare, așa că nu vă îngrijorați. Este posibil să duceți lipsă de concentrare la birou și să aveți nevoie să petreceți ceva timp recentrându-vă, mersul la muncă va deveni o caracteristică dominantă. Ar trebui să vă obișnuiți să reluați acest obicei zilnic. Cu regulile sociale de rigoare. Personalitatea, spiritul și farmecul vostru vă va servi bine atât locul de muncă cât și relațional.

Ianuarie aduce o potențială propunere de căsătorie, astfel încât există multe lucruri care să vă țină ocupați. Sunteți invitați să vă întoarceți la practicile spirituale pentru a vă menține în top. Noi locuri de muncă și noi relații apar în februarie, când Marte se mută în Gemeni pe 4 martie. Acest lucru continuă toată luna martie, deși cuplurile de lungă durată pot avea unele dificultăți cu care se vor confrunta. Tensiunile la foc mic se pot ridica la suprafață.

Luna aprilie poate aduce cheltuieli mari, dar și mult noroc, succes profesional și câștiguri financiare. Stima de sine poate flutura, dar schimbarea mediului poate face minuni, așa că faceți-vă timp pentru a schimba lucrurile când și când simțiși că este necesar pentru a vă reîmprospăta condiția.

Horoscop Minerva 2021 Fecioară. Previziuni generale

Mai aduce câștiguri financiare. Deși va trebui să lucrați foarte mult și să apăsați pedala de accelerație la locul de muncă. Vă veți bucura că ați făcut-o pentru o creștere a salariului sau o promoție, iar celor mai în vârstă care vă urmăresc în timp ce lucrați, le place ceea ce văd.

În iunie, puteți să vă luați soarta în propriile mâini, pe măsură ce Marte se mută în Leu pe 12 iunie, deoarece conștiientizați ce este în interesul vostru. Aveți puterea și controlul. Dacă puneți multe la bătaie, veți obține multe. Dacă nu lucrați, nu veți obține vreun profit. Gândiți-vă la ceea ce doriți să realizați și faceți tot posibilul pentru a ajunge acolo. Veți observa că sarcinile la birou sunt mai ușoare, ceea ce face să realizați lucrurile mai relaxat. Foarte posibil ca tot în această perioadă să găsiți și iubirea. Până în la sfârșitul verii vă veți bucura de încredere și, deși cheltuielile vor fi mari, la fel vor sporii și conturile voastre.

Odată cu creșterea nivelului de încredere, veți căuta modalități de extindere și dezvoltare profesională. Până pe 20 iulie, cât Marte este în Leu, s-ar putea ca mintea voastră să fie îndreptată spre subiecte distructive și să ai nevoie să te oprești; concentrarea și disciplina sunt cei mai buni prieteni în acest moment și sunteți familiarizați cu efectul lor pozitiv asupra vieții. S-ar putea să scadă puțin nivelul de încredere din cauza problemelor legate de bani, dar imaginația și creativitatea vă vor propulsa pe noi culmi. Se spune că adversitatea îi încurajează pe oameni să devină mai rezistenți și mai adaptabili și acesta este cu siguranță cazul vostru.

Spre sfârșitul acestui an, ar putea fi necesar să reaprindeți flacăra iubirii; dragostea este un foc care trebuie hrănit sau se stinge. Odată ce Jupiter se mută în Pești pe 29 decembrie, veți dîrui nu doar iuire ci și devotament și bunătate partenerului și continuați să faceți un efort unul pentru celălalt deoarece veți fi recompensați pentru acest lucru. Închei anul cu un sentiment de căldură, de împlinire și mulțumire.

Horoscop Minerva 2021 Fecioară. Următoarele planete vă vor influența pe parcursul anului 2021 să vă atingeți obiectivele:

• Uranus și Pluto vă vor sprijini pe tot parcursul anului și vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele.

• Neptun vă susține visele și vi le va extinde, câteodată prea mult, iar Saturn ca un Învățător ce este vă va aminti rapid și vă va semnala ceea ce realist.

Oportunitățile vor ține de credința în voi și o atitudine îmbunătățită față de viață. Jupiter va rămâne în Vărsător până la sfârșitul lunii decembrie 2021, în casa stilului de viață și vă va aduce o sumă de beneficii. O perioadă foarte bună și încărcată de bunăstare va avea loc undeva pe la mijlocul anului.

Limitările în schimb, vor ține de oameni dacă le permiteți acestora să intre în viața voastră fără să vă ceară permisiunea și simțindu-vă amenințați veți învăța să vă susțineți. Nu aveți niciun motiv să vă lăsați călcați în picioare de alte persoane.

Horoscop Minerva 2021 Fecioară Relațional

Vă veți bucura de o viață împlinită pe tot parcursul anului. Anul acesta vă veți simți mai apropiați de partenerii sau soții voștrii. Încrederea unul în celălalt va crește la un nivel pe care nu l-ați crezut niciodată posibil. Pentru a păstra acest sentiment la cote ridicate pe care îl împărtășiți unul cu celălalt, nu uitați de pasiune, care este uneori un liant extraordinar. Vă veți înțelege mai bine unul pe celălalt, deoarece veți dezvolta abilități de comunicare dincolo de cuvinte.

Și cei singuri se vor putea îndrăgosti în acest an. Cel mai probabil, își vor întâlni partenerii în mediul social pe care îl frecventează. Veți fi încurajați să ieșiți mai mult în măsura în care pandemia își va fi domolit furia, astfel încât să puteți întâlni oameni noi. Nu știți niciodată de unde răsare dragostea vieții voastre, iar dragostea și pasiunea sunt o garanție pentru voi în acest an.

Farmecul va fi la ordinea zilei. Partenerii voștri vor fi atrași de acest lucru și de bunătatea voastră. Trebuie să vă condimentați doar viața în doi, astfel încât acest lucru să nu devină plictisitor pe măsură ce timpul trece. Bucurați-vă de activități împreună, astfel încât să puteți întări legătura pe care o împărtășiți.

Dacă relația durează de ceva vreme, următorul pas ar fi căsătoria. În esență sunteți convenționali și dacă ați întâlnit persoana care vă înțelege, atunci veți dori ca aceasta legătură să se apropundeze și să aducă cu sine propria energie! Puteți începe anul liber făcându-vă un angajament important față de partenerul vostru sau vă puteți regăsi într-o relație serioasă mai repede decât vă gândiți.

Atrageți oamenii prin inteligență, reținere și maniera non-strălucitoare. Ești cineva pe care alții îl pot lua în serios și promiți mai degrabă o relație reală decât ceva infantil. Februarie este o lună cheie pentru asemenea întâlniri, pe măsură ce Marte se mișca prin Taur și dacă este singur, atunci este posibil să întâlnești pe cineva cum dorești. Există un număr mare de opțiuni, așa că faceți-vă timp pentru a explora și experimenta cine este cel mai potrivit pentru voi.

Uranus vă va face să vă doriți să formați noi prietenii cu oameni care sunt atât de diferiți față de tine. Te-ai putea descurca cu succes când vine vorba desăre viața voastră socială. Veți întâlni oameni noi atunci când călătoriți, mai ales în aprilie și august. În ansamblu, veți experimenta prietenii grozave pe tot parcursul anului, în afară de un pic de tensiune în februarie și iulie. În luna mai, un prieten s-ar putea îndepărta, dar va rămâne în continuare în legătură cu tine.

Vi se va oferi puterea de a vă transforma în realitate obiectivele relației și planurile familiale. Deși, uneori, îndoielile vă pot împiedica, fiți siguri că veți experimenta relații romantice frumoase și prietenii grozave. De asemenea, vă veți simți mult mai confortabil să stați în preajma câtorva prieteni apropiați mai degrabă, decât la o petrecere amestecându-vă cu mulți oameni pe care nu îi cunoașteți atât de bine.

Cnflictele care vor apărea în cupluri trebuie soluționate pe măsură de apar. Cum spuneam, comunicarea deschisă este cel mai bine folosită pentru a rezolva problemele. A pleca într-o scurtă vacanță împreună vă poate ajuta atunci când vine vorba de a fii doar voi doi. În vară, când Venus se mută în Fecioară pe 22 iulie, s-ar putea să fiți în căutarea unor obiceiuri mai ciudate sau ați avea foarte mult de lucru la birou, ar trebui să aveți grijă să nu vă puneți relația în pericol. Nu doriți să regretați ce faceți, deci este important să fiți atenți.

Cum spuneam, Jupiter se va muta în Pești pe 29 decembrie 2021, și puteți să vă relaxați când vine vorba despre partenerul vostru și chiar să vă detașați emoțional. Este posibil să fiți distras de muncă sau cheltuieli. Nu uitați să mențineți aprinsă flacăra iubirii, astfel încât să nu se stingă chiar de Revelion. Un hobby comun sau ceva distractiv pot face pentru ca lucrurile să se miște din nou.

Horoscop Minerva 2021 Fecioară Profesional

Veți trece prin câteva probleme care fie vă vor demoraliza, fie vă vor motiva să faceți lucrurile mai bine. La locul de muncă va exista o concurență dură care uneori te poate copleși. Trebuie să luptați pentru a rămâne pe linia de plutire, deoarece toată lumea vrea să ajungă în vârf. Munca, încrederea și angajamentul sunt singurele lucruri pe care le veți vedea în aceste vremuri grele.

Deși aveți ambiții mari, știți totuși că nu puteți face față avalanșei de responsabilități. Dacă vă asumați multe sarcini diferite, nu vei știi pe care să le termini primele, mai mult va trebui să nu uitați sau să nu neglijați celelalte planuri și proiecte care vă motivează cu adevărat. În cele din urmă, veți avea șansa să vă arătați abilitățile și să vă dezvoltați așa cum doriți laaaaaa locul de muncă, ajungând foarte aproape de atingerea unora dintre obiectivele propuse.

Primele șase luni ale anului vor fi provocatoare, dar a doua jumătate a anului va fi cu mult mai bună pentru voi. Munca va începe în cele din urmă să dea roade. Colegii și șeful vor fi mândri de toate eforturile pe care le depui pentru a deveni cel mai bun. Nu ascultați ce vă spun alții să faceți, ci ascultați-vă instinctele.

Cariera este și va fi întotdeauna una dintre prioritățile tale. S-ar putea să ai parte și de o lipsă de concentrare și va trebui să vă luați ceva timp pentru a vă face loc într-un spațiu demn de cunoașterea voastră, momente care pot fi puternic afectate de mutarea lui Venus în Capricorn pe 7 ianuarie. Este un lucru pe care îl veți resimți zilnic câteva luni de acum înaite. Veți ajunge departe prin personalitatea voastră. Nu vă fie teamă să vă întâlniți cu grupul de prieteni pentru a vă menține pr drumul vostru.

În februarie există o mulțime de oportunități legate de locul de muncă pe care le poți explora și s-ar putea să vă pomeniți că săriți de la o carieră la alta. Martie este o lună minunată pentru succesul perconal cu Mercur încă în Vărsător, aducându-și propria marcă de strălucire.

O mișcare cheie este și mișcarea lui Jupiter în Vărsător, ceea ce vă asigură o bună poziție profesională pentru restul anului.

În luna mai, s-ar putea să vă trebuiască să lucrați foarte mult, dar Venus în Gemeni din 6 mai, vă va asigură că recompensele merita cu adevărat și o creștere a salariului sau o promovare sunt în cărți la începutul verii. De asemenea, veți descoperi că vi se oferă o mai mare flexibilitate și libertate în ceea ce privește cariera. Aveți opțiunea de a face lucrurile să funcționeze după voia voastră, așa că nu jucați la scară mică; transformă-ți talentel în atuu.

Volumul de muncă la birou poate scădea, oferindu-vă mai mult timp pentru a lucra la carieră și obiectivele acesteia. Veți aduce creativitatea la birou, ceea ce este foarte bine pentru tine. Încheiați anul în forță, mai ales că Mercur va intra în Balanță pe 30 august, ajutându-te să termini totul într-un mod armonios. Vei primi felicitări pentru eforturile tale, iar tu să nu uiți că poți realiza orice vrei dacă ți se cere.

Horoscop Minerva 2021 Fecioară Financiar

Veți fii pe drumul cel bun dacă țineți la bugetul vostru și să vă feriți de orice fel de slăbiciuni. Anumite planete s-ar putea să vă ispitească să vă abateți de la economii, nu acordați atenție. Stați departe de riscuri sau de oferte speculative pentru moment, nu aveți prea mult noroc și avere pentru voi anul viitor. Doar munca vă va plăti dividende.

Anul promite să fie totuși, una dintre cele mai stabile perioade financiare din ultimii ani pentru voi. Fluxul de venituri vă este favorabil, dar nu atât cât ați vrea. Banii vin fără să cereți prea mult dar nu atâți câți ați vrea. Nu fiți nemulțumiți, respectați un plan financiar și nu cedați la cumpărăturilor impulsive. Dacă nu sunteți prudenți, starea financiară se poate răsturna oricând. Faceți mișcări financiare doar atunci când sunteți siguri că vă puteți permite.

Este o perioadă medie și banii ar putea veni saltatoriu. Economisiți pentru achiziții de valoare ridicată pe care să le faceți la sfârșitul anului.

Deci, nu aveți de ce să vă faceți griji în ceea ce privește banii, dacă sunteți prudenți și rezonabili. Dar dacă aveți tendința de a cheltui prea mult sau de a dori totul acum, aveți grijă cu Pluto! Această planetă nu vă va aduce noroc dacă vă asumați riscuri inutile. De asemenea, feriți-vă de ideile nebunești care vă pot apărea cu privire la varii investiții.

La începutul anului, cheltuielile sunt mari, dar, din fericire, nu vor exista încă probleme să le administrați, deci nu este nevoie să vă faceți griji – Venus în Capricorn din 7 ianuarie vă menține pe linia de plutire.

Februarie și martie sunt deosebit de bune pentru creștere salarial, în special cu Mercur în Pești pe 15 martie, așa că țineți ochii deschiși pe orice câștig și asigurați-vă că îi economisiți continuând să urmați planul făcut.

Aprilie aduce un echilibru între cheltuieli și câștiguri ceea ce are să vă bucure deoarece veți reuși să țineți pasul cu lucrurile pe măsură ce Jupiter tranzitează semnul Vărsătorului. În mai, veți lucra pentru ceea ce câștigați, ceea ce înseamnă că, cu cât lucrați mai greu, cu atât veți obține mai mult.

Acest lucru vă oferă un stimulent pentru a vă repune cu adevărat pe picioarele voastre. Pot exista unele fluxuri financiare frumușele în toamnă, mai ales când Mercur se mută în Balanță pe 300 august, dar dacă începeți anul cu un plan financiar adecvat, veți rezista fără prea multe probleme perioadelor de retrogradare. Aveți multe cunoștințe, inforații și înțelepciune în ceea ce privește banii și modul în care aceștia lucrează pentru voi, iar prudența înseamnă că sunteți destul de atent și sensibil cu banii voștrii.

Nu sunteți oamenii care să își asume riscuri și chiar sunteți destul de reticenți în a investi decât dacă situația o obligă! Pe măsură ce anul se încheie, veți fi din nou puternici financiar și ați putea avea parte chiar de o moștenire. Anul este bun pentru a aprofunda cu adevărat înțelegerea asupra noțiunii de bani și de câștig și de a dezvolta o mai bună cunoaștere a diferenței dintre necesitate și bogăție.

Horoscop Minerva 2021 Fecioară Sănătate

Nivelul imunității va fi destul de ridicat. Vei fi optimist și la maximul fizic. Respectați aplecarea spre moderație pe care v-ați impus-o de ceva vreme. Activitățile în aer liber vă vor revigora însă spiritul.

Marte te-a binecuvânta din plin cu resurse energetice anul acesta. Cu toate astea, la jumătatea anului, ar putea exista unele probleme, așa că fiți atenți. De asemenea, unii dintre voi s-ar putea confrunta cu accidente ocazionale la locul de muncă sau când vă aflți în vreo călătorie. În schimb, pentru Fecioară, 2021 va fi favorabil pentru răsfățul culinar, în schimb, trebuie să stați departe de excesul de zahăr și de sare, nu cumva să aveți probleme cu ficatul sau cu tensiunea.

Anumite perioade ale anului s-ar putea dovedi obositoare și provocatoare. Lasă deoparte lucrările de rutină și odihnește-te. Nu faceți o obsesie din sănătate și igienă, cum aveți obiceiul pentru că aveți nevoie liniște sufletească.

Sezonier, veți avea probleme de sănătate legate de boli minore, cum ar fi gripa și răceala obișnuită. Cum spuneam, nivelul de imunitate din acest an este foarte bun, datorită modului în care aveți grijă de voi.

Saturn va aduna responsabilități atât în viața de acasă, cât și la locul de muncă. Prin urmare, veți trăi momente de oboseală în iunie, iulie și la sfârșitul anului – decembrie. Din fericire, Uranus și Pluto vă vor ajuta să vă recuperați rapid. Acestea vă vor aduce forță interioară, capacitatea de a analiza lucrurile la rece, permițându-vă să vă îndepliniți planurile fără a fi extenuați.

Voi vă prețuiți sănătatea mai mult decât orice altceva. Convingerea voastră este că fără o sănătate bună, nu poți obține nimic substanțial în viață. Concentrați-vă pe o dietă echilibrată și nu veți avea probleme de sănătatea mult timp de acum înainte.

CITEȘTE INTEGRAL Horoscop Minerva 2021 pentru fiecare zodie:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top