Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Balanță Fă-ți timp pentru a te conecta la căile spirituale care te susțin

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Balanță. Acum este un moment al noilor începuturi pentru tine. O relocare sau o promovare poate veni pe neașteptate. Investiția în educație sau îmbunătățirea propriei condiții, ar consolida sentimentele de forță și de valoare. Un membru al familiei, poate mama, o bunică sau o mătușă, are nevoie de asistență acum. Încearcă să rezolvi problemele acasă care nu pot fi amânate. Renovarea sau o îmbunătățire costisitoare ar putea fi inevitabilă. Fă-ți timp pentru a te conecta la căile spirituale care te susțin. Timpul petrecut în mijlocul naturii ar fi util pentru restabilirea liniștii interioare pe care o cauți.

Ai putea lua o decizie la începutul săptămânii care să afectează familia sau casa. Posibil să fi avut detul de multă răbdare cu atitudinea cuiva, deci a sosit momentul să fii ferm și decis și să spui ce gândești cu adevărat. Ar putea fi surprins, de atitudinea ta, dar nu te lăsa intimidat.

Pe măsură ce Soarele și Marte continuă să tranziteze Casa 1 a personalității și semnul tău, găsește curajul să te concentrezi asupra acelor planuri care sunt personale. Este timpul să faci ceea ce vrei, indiferent de ce ar putea crede alții. S-ar putea ca, fără ajutorul tău, o anumită persoană să fie mai înclinată să se descurce singură.

Ai putea să cauți obiectul perfect pentru casa ta în weekend, indiferent cât costă. O legătură plină de resurse sextilul Mercur-Pluto sugerează că, cu unele cercetări, poți găsi o afacere.

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Balanță Relational

Vei fi curând răsplătit în diverse aspecte ale vieții tale. Atenție însă, că pasiunea și sexualitatea pot amenința să depășească sentimentul de morală și de valoare. Fii clar ce dorești și nu renunța la satisfacția imediată. Permite-ți ca beneficiile unei noi recompense să mai aștepte, deoarece mai ai timp să apreciezi. Nu te lăsa tentat de ispite ușoare. În schimb, bucură-te de realizări și pune bazele unei intimități reale. Fii tot atât de încrezător pe cât ești de modest și vei atrage atenția multora. Curând te vei afla în top.

Nu îți place să faci valuri, dar s-ar putea să simți că nu ai de ales în timpul pătratului dintre Marte și Pluto, la începutul săptămânii. Când nu se poate ajunge la un compromis, trebuie să te oprești și să te gândești bine, ce vrei.

Luna în Fecioară, în a doua parte a săptămânii, te ajută să ai răbdare în timp ce aștepți să se întâmple ce dorești. Ar fi frumos să experimentezi dragostea la prima vedere, dar nu se întâmplă întotdeauna așa.

Sextilul Venus – Saturn din weekend îți aduce gânduri romantice, iar viața ta amoroasă pare să caute o schimbare. 

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Balanță Profesional

Nu analiza excesiv reacțiile și gândurile care îți trec prin cap săptămâna aceasta. Este posibil să apelezi prea mult în ele, în loc să te documentezi. Acest lucru ar putea seta un ton foarte incomod săptămâna viitoare. Dacă poți, lasă aceste gânduri să se ducă.

În schimb, felul tău de a fi, atent și rezervat, îți va servi bine. Așteaptă-te să vezi câteva rezultate din toată dăruirea și munca grea. Perioada însă, pune accentul pe sănătate. Aceasta poate include și o discuție cu cineva de la resurse umane. Poate deschide ușile în orice ocupație legată de sănătate. Evită să ceri celorlalți mai mult decât poți face tu. Încearcă să repari sau să înlocuiești aparatura care nu funcționează corect.

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Balanță Financiar

Aceasta este o săptămână bună pentru a fi tu. Ai o lume interioară destinsă și  ai mijloacele și inspirația pentru a schimba ceea ce trebuie schimbat. Vei atrage oportunitatea de a câștiga mai mult, de a-i influența pe ceilalți și de a-ți satisface nevoile financiare așa cum vrei. Profită la timp de această energie care te susține.

Fii prudent cu banii, deoarece renovarea pare a fi inevitabilă. S-ar putea să fie momentul să îți cumperi o mașină nouă sau să faci o achiziție imobiliară, care te va stabiliza mai mult decât te aștepți pe termen scurt, e drept.

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Balanță Sănătate

S-ar putea să te apropi de o sală de sport. Dar dacă nu vei merge la ea, cu consecvență, nu ai cum să te bucuri de exerciții, fitness sau aerobic pentru a pierde din greutate. Alege-ți tipul de mișcare favorit, fă un pact cu tine însuți pentru a-l folosi în fiecare zi, măcar timp de două săptămâni și vezi cât de mult progresezi. Dacă te ajută, vei fi motivat să continui.

Horoscop Minerva săptămânal 21-27 octombrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top