Horoscop Minerva 21-27 octombrie Capricorn Nu te întoarce, chiar dacă presiunea va fi mare

22.10.2019
Horoscop Minerva 21-27 octombrie Capricorn Nu te întoarce, chiar dacă presiunea va fi mare

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Capricorn. Această săptămână îți va permite să îți extinzi perspectivele cu știință și prietenie, împreună cu o mai mare cooperare la locul de muncă. Știi cât de vital este să lucrezi la relații. Determinarea și perseverența sunt punctele tale forte. Aceste calități te vor ajuta atât personal, cât și profesional. Mintea ta s-ar putea să fie însă la niște probleme de familie. Dacă nu ești deja căsătorit/ă, viitorul îți pregătește surprize: o relație urmată probabil de o nuntă. Planurile pe termen lung contează pentru tine imens. Ăși dorești să stabilești relații bazate pe încredere în fiecare domeniu al vieții tale.

Totuși, marți ai putea fi surprins într-o dispoziție visătoare și foarte sensibilă la subtilitățile vieții, întrucât Mercur face un trigon cu Neptun. Problemele practice nu pot să te atragă prea mult acum, dar orice lucru creativ sau dorință romantică se poate realiza. S-ar putea să fii atras și de expoziții de artă, care ar putea fi foarte plăcute, de lansări de carte, de un spectacol de teatru.

Sâmbătă vei încerca din greu să-ți dai seama care este cheia unei probleme cu un tranzit foarte intens între Saturn și Neptun, și se pare că vei reuși.

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Capricorn Relational

Introspecția îți va servi bine săptămâna aceasta. Lărgește-ți perspectiva pornind de la o nouă relație, fie de prietenie, fie sentimentală. Continuă să iubești și să ai grijă de cei apropiați, nu de alta dar ai multă pasiune de oferit. Este doar o chestiune de a  lăsa să se vadă. Încearcă să fii mai mult timp cu familia și prietenii. 

Poate luna în Rac, de la începutul săptămânii să te ajute să te concentrezi asupra a ceea ce este cu adevărat important cu siguranșp. Lucrează la obiective legate de sentimente și nu lăsa pe nimeni să îți spună că nu le vei cunoaște niciodată.

Cu o forță de regenerare aparte, sextilul dintre Mercur și Pluto, care durează toată săptămâna, chiar dacă ciclulretrogradării mercuriene a început, te va ajuta să repari un blocaj legat de comunicare pe care l-ai avut cu cineva și să navighezi fără probleme după ce ai regăsit drumul. 

Ești foarte înțelegător în timpul trecerii Lunei prin domiciliu, adică în Rac, în weekend, ceea ce înseamnă că uneori pleci din start cu o idee preconcepută. Nu uita,că este plăcut ca uneori să îți arați și partea fața cea bună. 

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Capricorn Profesional

Încrederea în sine îți este zguduit datorită celor care încearcă să-și folosească puterea pentru a te controla. Ai în continuare, încredere în tine și nu-i lăsa pe ceilalți să te aibă la mână – mai ales că știi că ai dreptate. Nu te întoarce, chiar dacă presiunea va fi mare.

Lucrurile încep în sfârșit să funcționeze în favoarea ta, după o perioadă lungă de începuturi false și dezamăgiri. Ai cât mai multe contacte.  Planurile de călătorie, instruire sau conferințe îți vor susține interesele pe termen lung în ceprivește cariera. Tolerezi criticile, în special din partea persoanelor care nu împărtășesc aceeași abordare idealistă și expansivă. Aș spune că este un moment bun pentru a face ceea ce îți place cel mai mult. Un flirt la birou ar putea primi rolul central. Asigură-te că acest lucru este potrivit.

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Capricorn Financiar

Influența ta în domeniu se extinde. Ești urechea superiorilor la locul de muncă, așa că asigură-te că programezi întâlniri regulate pentru a te verifica. Între timp, viața socială se accelerează, ceea ce face să fie un moment minunat pentru întâlnirea cu oameni noi și pentru a-ți cunoaște mai bine colegii și mentorii. 

Unele elemente cruciale ale existenței tale se vor schimba acum, în totalitate, în bine. Vei lua câteva decizii mari și vei fi alături de familie. Dă o mână de ajutor prietenilor și celor care au nevoie. Abilitățile de cooperare la locul de muncă vor face posibile tot felul de lucruri. Determinarea și răbdarea sunt punctele tale forte. 

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Capricorn Sănătate

Șansele de a fi sănătos,așa cum vrei, se pot extinde, așa că asigură-te că îți menți programul de exerciții fizice. E timpul să te odihnești. Universul sugerează că ar trebui să încetinești ritmul dacă vrei să pierzi în greutate sau să fi în formă, decât să te grăbești și să încerci să faci totul repede. Gândește-te ce vrei să obții și de ce. Făo pauză de la dieta curentă și rutina de exerciții fizice. Atunci îți vei putea reînnoi eforturile.

Horoscop Minerva săptămânal 21-27 octombrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI