Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Taur Mercur și Neptun te pot trânti de Pământ

Horoscop Minerva 21 – 27 octombrie Taur. O călătorie îți permite acum o pauză în ce privește rutina. Discuți cu un îndrumător sau chiar cu tatăl tău pentru a te ajuta sfaturi și cu o perspectivă. Ai muncit din greu și ai crescut deasupra frământărilor de la locul de muncă. Unele transformări în carieră îți pot ieși în întâmpinare curând.

De asemenea, unele aspecte juridice pot duce la litigii. Ai grijă cu unele bunuri pentru a evita furtul. Te simți gata să începi un nou curs de perfecționare sau să te apuci de studiul și perfecționarea unei abilități deja existentă sau dezvoltă una nouă. 

Rutina te ajută sau te împiedică? Dacă te împiedică, acesta este momentul ideal pentru a rezolva lucrurile. Dacă sarcinile de zi cu zi te împiedică să ajungi la oportunități și provocări noi și mai mari, opoziția Soare – Uranus ar putea fi un apel la acțiune. Fă-ți spațiu pentru manevră și te vei simți mult mai bine.

Fii realist totuși, deoarece legătura dintre Mercur și Neptun te-ar putea aduce în situația de a avea prea multă încredere în cineva. Este posibil ca această persoană să fie de bine, dar cunoaște-l mai bine, caută informații despre el, înainte de a te angaja cu ceva.

Weekend-ul te-ar putea găsi într-o conversație profundă despre viitor și ce trebuie să faci pentru a întâmpina cum trebuie schimbările pozitive. S-ar putea să fie nevoie să renunți la ceva pentru a câștiga altceva.

Horoscop Minerva 21 – 27 octombrie Taur Relațional

 Dragostea este o luptă pentru tine. Afacerile sentimentale te trag în toate direcțiile. Înceacă să vezi fisurile din legăturile care se formează. Concurența poate fi inevitabilă acum, așa că planifică-ți strategia pentru a preînâmpina asta. Ia lucrurile în pas și lasă egoul deoparte. Încercarea unei noi metode de a face față dificultăților relaționale poate face toată diferența acum. Atenția ta ar trebui să fie la modul în care gestionezi ceea ce primești. 

Ai fost tentat să te angrenezi în jocul puterii în timpul pătratuli dintre Soare și Uranus de la începutul săptămânii, dar s-ar putea să nu fie așa cum sperai. Dar singurul lucru care contează acum, este încercarea de a face ceva.

Luna călătorește prin Rac în weekend, ceea ce poate estompa liniile dintre compasiune și romantism. Grija pentru cineva nu trebuie să se termine în dragoste, deși poate fi uneori un proces natural.

Horoscop Minerva 21 – 27 octombrie Taur Profesional

Creierul tău se odihnește așa că bucură-te de această pauză mentală, în loc să încerci să faci orice care necesită gândire rațională, logică sau claritate mentală. Implică-te în activități care îți distrag mintea de la muncă. Dacă trebuie să lucrezi mai bine pleacă mai devreme.

Bucură-te de un flux ușor de idei și de o părere bună a șefilor și a colaboratorilor. Poți face mici modificări care provoacă rezultate pozitive pe termen lung. Evită să semnezi lucrări importante. Pot exista vicii ascunse. Este o perioadă pozitivă pentru închiderea dosarelor. Dacă dorești să fai o schimbare, de data aceasta, va aduce ocazia să te confrunți cu temerile tale și să faci un salt în evoluție. Un șef sau manager poate fi brusc critic sau provocator.

Horoscop Minerva 21 – 27 octombrie Taur Financiar

Te gândești la cum să creezi mai multe oportunități financiare în viața ta în acest moment și ești pregătit să faci numai asta. Relațiile vor deveni și mai importante la locul de muncă da și financiar. Ai putea afla că deschiderea către un coleg sau un prieten, te va ajuta să intri în același grup financiar. Există tot felul de noroace în Casa a 9-a a studiilor și a călătoriilor lungi. Oricine te va ajuta să le fructifici.

Alții au obiective concurente vis-a-vis de tine, provocându-ți o anumită frustrare. Relația cu ei îți poate provoca stres, așa că reține că nu poți fi pe placul tuturor. Fii atent la obligațiile și responsabilitățile pe care le ai și care îți oferă iubire și sprijin. Lucrează la a oferi și a primi în relațiile din viața ta. O relație care se ți se pare grea, nu te aduce în situația să repari, dacă te ocupi acum de ea.  

Horoscop Minerva 21 – 27 octombrie Taur Sănătate

Universul indică faptul că ar trebui să ai odată în plus, grijă la picioare. Dacă ai probleme, este timpul să le acorzi atenție. Mergeți la un medic specialist în podologie și rezolvați-vă problemele cu picioarele. Fă o pedichiură și taie unghiile și scoate bătăturile ca să fii sigur că nu ți-a scăpat nimic.

Horoscop Minerva săptămânal 21-27 octombrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top