Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Scorpion Ești încrezător în faptele și înțelegerea ideologiei tale

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Scorpion

Comunicarea simplă și corespondența directă funcționează cel mai bine acum. Accentuează-ți dorințele și cererile ca să-ți rămână timp și pentru tine. Fii deschis cu tine și cu experiențele pe care le ai și pregătește-te să-ți schimbi felul de a gândi, după cum este necesar. Ești încrezător în faptele și înțelegerea ideologiei tale. Mulți sunt atrași de spiritul tău deschis și interacțiunea atât cu vechile contacte, cât și cu cele noi sut la ordinea zilei. Cuvintele sunt puterea ta, așa că folosește-le pentru a-ți servi interesele și pentru a crea noi conexiuni. 

Continui să fii calm, în timp ce Marte și Soarele tranzitează Casa a 12-1 , cea mai spirituală zona a temei tale natale. Cu toate acestea, luni s-ar putea să îți dai seama cum o experiență trecută continuă să te afecteze. Poate fi o oportunitate pentru a discuta lucrurile cu un confident de încredere și de a găsi o cale de a vindeca și de a rezolva problemele.

Cu Mercur și Venus în semnul tău, aș spune că acum este momentul pentru a ajunge la ceilalți, a-ți extinde cercul social și a-ți împărtăși ideile și opiniile.

Marți ar putea fi o zi foarte creativă în care imaginația ta să sporească. Dacă dorești să faci ceva frumos, atunci fă-o, nu de alta dar te-ai putea simți reîncărcat energetic.

Weekend-ul te poate găsi în ipostaza de detectiv, dornic să rezolvi problemele  cu care te-au confruntat de ceva timp. S-ar putea să te bucuri, de asemenea, de filme și cărți de suspans, ca o modalitate de a te reîncărca energetic.

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Scorpion Relational

Comunici bine cu partenerul/a pentru a te asigura că vă faceți amândoi auziți. E-mailul, ținerea unui jurnal sau scrierea scrisorii ori conversațiile face to face sunt modalitățile necesare și utile de conectare cu partenerul, cu vârstnicii sau cu vecinii. Meditația sau artele ți-ar putea fi de ajutor în procesarea sentimentelor.

Poți simți atracția dintre tine și o persoană nouă când luna trece prin Leu la începutul săptămânii,mai ales dacă a trecut ceva timp de când ai experimentat acest sentiment, așa că ce mai aștepți ?!

Mercur este în semnul tău și în tringon cu imaginativul Neptun, tot la începutul săptămânii, astfel încât mailurile și SMS-urile au un plus de mister. Dacă este scris corect, a fi misterios este sexy!

Luna în Rac, luni, caută confort și chiar îți place ideea de a închiria o casă în weekend și petreci cu plăcere, în doi, în confortul intim așa că pregătește-te de o întâlnire așa cum îți place ție. 

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Scorpion Profesional

Implică-i și pe ceilalți într-o conversație de suflet, indiferent dacă te afli la locul de muncă sau altundeva. Mintea ta este plină de idei și observații ingenioase, deci împărtășește-le cu ceilalți și va fi o lovitură de imagine – indiferent de locul în care te afli.

Este posibil să fii nevoit să faci față unei nedreptăți pentru ceea ce pare a fi o decizie strâmbă. Nu lăsa asta să-ți strice starea de spirit. Oamenii au nevoie să fii organizat și să îi susți. Unele lucruri care mergeau lent vor începe, în sfârșit, să avanseze. Așteaptă-te la o comunicare mai bună cu clienții, superiorii și furnizorii. S-ar putea să te simți împrăștiat. Vorbește cu cineva în care ai încredere dacă trebuie să alegi între două opțiuni la fel de atractive..

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Scorpion Financiar

În mod normal, ești destul de stăpân pe tine, dar săptămâna asta poți să te surprinzi chiar și pe tine. Universul deschide canalele de comunicare pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a te deplasa într-o anumită direcție. Nu te mira dacă ești un pic agitat acum. Săptămâna viitoare vei reveni pe pista financiară aleasă.

Te simți gata și pregătit să-ți folosești abilitățile interpersonale. Fiind calm și comunicativ vei coordona evenimentelecu brio. Împărtășește-ți ideile și oferă soluții la problemele la care poți. Acum este un moment favorabil pentru a lua o decizie financiară la scară mare. Concentrează-te pe afaceri și depune eforturi pentru a creea rețea de succes. În curând vei lucrurile care te conduc pe drumul tău.

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Scorpion Sănătate

În primul rând, simte-ți corpul. Ia legătura cu el, ascultă-l și apreciază-l. Acceptă-l așa cum este, indiferent dacă acesta nu se conformează unui anumit standard estetic. Dansează pentru a exprima unele emoții care pot fi blocate în tine, cele care ți se par greu de exprimat.

Horoscop Minerva săptămânal 21-27 octombrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top