Horoscop Minerva 21 – 27 octombrie Berbec , Ai grijă la temerile tale

22.10.2019
Horoscop Minerva 21 – 27 octombrie Berbec , Ai grijă la temerile tale

Horoscop Minerva 21 – 27 octombrie Berbec . Ești concentrat pe interacțiuni emoționale. Ai în minte pasiunea și intimitatea, dar și în inima ta. Relația personală tinde să ocupe rolul central. Poți lăsa în urmă prietenii sau persoanele dragi, dar o creștere financiară recentă, va face posibilă o nouă distracție.

Dacă vrei să obți cele mai bune rezultate într-o relație, este posibil să fie nevoie să cunoști  aspectele acesteia. Posibil să fie un dezechilibru al puterii în formatul său actual. Deschide calea pentru discuții pe acest subiect și poți obține o conexiune mult mai bună.

Relațiile continuă să fie importante, dar la fel sunt și sentimentele privitoare la acestea, care se află adesea chiar în fața ta. Cu Mercur și Venus în Casa a 8-a, o zonă intensă a temei tale natale, poți deveni mai conștient de modul în care te simți în legătură cu cineva, iar acest lucru te-ar putea inspira să faci ceva, dacă este necesar.

Horoscop Minerva 21 – 27 octombrie Berbec Relațional

Cu Mercur în trigon cu Neptun visător, încă de luni, 21 octombrie marți cu un Pluto puternic în weekend, în Casa a 10-a a carierei, cineva ar putea să ți se pară ideal la prima întâlnire. Pe măsură ce trece săptămâna, ai putea începe să vezi tot mai multe defecte ale acestuia și pe care toată lumea le are, dar acest lucru te va readuce la realitate. Obligațiile pot continua acum pe o bază mai fermă și neapărat, legală.

O dispută recentă între tine și celălalt încă te deranjează. Ești îngrijorat de ceea ce înseamnă asta pentru viitorul relației voastre. Cel mai bun mod de a rezolva acest lucru este să fi sincer și ai inima deschisă. Un final poate fi inevitabil, iar împărtășirea unei temeri ascunse sau a unui regret ar putea ajuta la deschiderea drumului. Arătând puțină atenție în plus față de un șef sau o figură cu autoritate ar putea fi răsplătită semnificativ în viitor.

Luna este în Leu marți, așa că vei dori să faci un picpe detectivul și să pui o mulțime de întrebări. În schimb, asigură-te că discuțiile voastre nu vor fi considerate interogatorii!

Un sextil Venus – Saturn în prima parte a săptămânii, te face să vezi tot ce este posibil. Ceva ce nu credeai că se va întâmpla vreodată, ar putea avea loc acum.

Horoscop Minerva 21 – 27 octombrie Berbec Profesional

Totul pare să stea nemișcat. Acesta este un moment bun pentru a-ți lua o zi liberă de la serviciu dacă nu o ai deja. Nici nu te deranja să te gândești la ceva legat de carieră. Planurile făcute acum nu se vor rezolva așa cum te aștepți.

Tu, mai mult decât majoritatea oamenilor, poți intui schimbarea care urmează să se întâmple. Multe idei bune au dus la crearea unor potențiale locuri de muncă. Lucrurile încep în sfârșit să curgă într-o direcție constructivă.

Este un moment ideal pentru conferințe, instruire și călătorii pentru a-ți îmbunătăți perspectivele de angajare și interesele pe termen lung în ce privește, cariera. Dacă te împotmolești, cere sfatul experților. Situațiile complicate au nevoie de o atenție deosebită. Fii deschis să faci corecții.

Horoscop Minerva 21 – 27 octombrie Berbec  Financiar

Ești concentrat pe ideea de carieră și cum să te apropii de obiectivele tale. Îți dorești mai multă securitate în acest moment al vieții tale și un salariu cu care să știi că poți trăi confortabil. Deși acest lucru poate solicita asumarea unei mai mari responsabilități sau să lucrezi mai multe ore, ei, bine, ești pe cale să îți atingi obiectivele. 

Munca ta va fi atent supravegheată, până la sfârșitul anului, dar săptămâna aceasta te vei bucura de roadele muncii tale. Ceilalți, inclusiv oameni cu autoritate dar și colegii apropiați, au observat calitățile tale de conducere.

Poți fi promovat sau să ai parte de o poziție profesionalămai bună sau de creșterea consistentă a salariului. Savurezi laudele oferite, dar nu pierde din vedere obiectivele. O nouă oportunitate din partea unei mari corporații ar putea fi pe drum. Ia deciziile cu grijă și cu atenție și numai după ce discuți cu partenerul de viață. 

Horoscop Minerva 21 – 27 octombrie Berbec  Sănătate

Înveți ceva nou în ceprivește sănătatea în fiecare zi lucruri care te ajută să îți îmbunătățești perecepția legată de propriul organism. Te concentrezi pe combinarea vindecării spirituale cu tehnici practice, cotidiene, care pot stimula energia și te pot orienta pe calea către bunăstarea totală.

Dacă nu ești sigur ce să mănânci, folosește resurse care te pot ajuta să găsești alimentele care vi se potrivesc.

Horoscop Minerva săptămânal 21-27 octombrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI