Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 CAPRICORN - Salt uriaș

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Capricorn. Îți trăiești viața la maxim

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Capricorn. Acum ești concentrat pe interacțiuni emoționale. Pasiunea, dragostea și intimitatea sunt în mintea și în inima ta. Relația personală ocupă rolul central. Un câștig recent face să lași în urmă unii prieteni sau persoane odată dragi, orientându-te spre o nouă distracție. Vrei să te bucuri de viață la maxim. Distracția și relațiile cu noii prieteni sau interludile romantice, vor necesita ceva bani, dar îți va satisface cerințele. Fii în preajma celor care te înțeleg și te fac să simți cu adevărat că trăiești.

Dacă săptămânile trecute au părut destul de stresante, lucrurile ar trebui să devină mai ușoare începând cu această săptămână. S-ar putea să fii încă ocupat să stabilizezi problemele financiare sau de afaceri, dar te vei bucura și de posibilitatea găsirii unor noi oportunități. 

Pe măsură ce Venus se deplasează prin Fecioară, însoțită de Soare și de ai putea simții că o povară ți-a fost ridicată de pe umeri. Problemele care păreau stringente și tensionate apar din ce în ce mai rar iar soluțiile le găsești, în timp ce privești imaginea, în ansamblu.

În cele din urmă, un tranzit conjuncției Venus – Marte t te-ar putea conecta cu cineva care are un spirit aventuros ca și al tău. Aceasta poate duce chiar la o relație romantică dacă simți că ești pregătit.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Capricorn Relaţional

Ai tendința de a te orienta către dorințele și pasiunile fizice. Interludiile romantice în care te afli, trezesc prin simpla atingere emoția pe care o simți atunci când îmbrățișezi pe cineva. Indiferent dacă te îndrepți către astfel de aspecte, cauza intensității pe care o resimți este dată fie de un flux financiar sănătos, fie la un moment dat, simți că este momentul să renunuți la cineva de care aveai grijă în urmă sau care nu mai are nevoie de ajutorul tău și iată posibilitatea de a te elibera emoțional.

Te simți confortabil cu energia adusă de Venus în Fecioară, aș spune că este pe gustul tău. Jocul nu este strălucitor, dar te ajută să îți termini treaba.

Soarele în Fecioară aduce detalii spre sfârșitul săptămânii. Dacă o întâlnire întârzie să apară, s-ar putea să dorești să te reorientezi repede, dar, ți-aș sugera, nu atât de repede. Cu toți facem greșeli. Încearcă să fii mai tolerant.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Capricorn Profesional

În general, nu este cea mai bună perioadă a anului pentru tine și acest lucru se reflectă cu siguranță în activitate. Reține că această dificultate poate deveni mai ușoară atunci când vorbești sincer cu cineva de încredere. Discutând despre temerile tale te-ai mai ușura.

Acesta este un moment foarte bun pentru tine. Este posibil să amestei așteptările optimiste cu rezultatele practice, deci este o perioadă puternică care susține activitatea, realizările și sentimentl că, în sfârșit, ești pe calea ta. Energia este puternică ca pentru orice nou început, inclusiv pentru un interviu de angajare. Fii deschis și acceptă oportunitățile de călătorie și educație care vin din surse neașteptate. Munca în echipă va aduce cele mai satisfăcătoare rezultate.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Capricorn Financiar

Acesta este un moment de posibilă transformare a carierei, deoarece drumurile pe care le vei face, îți vor oferi șansa de a accesa noi contacte și puncte de vedere. Fii gata însă și pentru complicații în călătorie sau la eventualele întârzieri. Investește în educație și ai grijă de sănătatea ta. Cercetează o problemă care te preocupă. O compensație neașteptată în bani, ar putea apărea în curând. Fă o investiție solidă sau folosește-i pentru a plăti unele datorii.

Lucrurile din trecut care ți-au plăcut pot reveni în atenție – atât literal, cât și la figurat – astfel încât acestea pot fi aruncate, apreciate sau schimbate. Deși acest lucru este plăcut pe termen scurt, este necesar și chiar bine venit. Deși fiecare parte a vieții tale se schimbă, aduce și noroc. Susține casa unde se regăsesc banii altor persoane, deci poți primi tot ce ai nevoie și chiar mai mult.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Capricorn Sănătate

Aceasta este una dintre acele săptămâni ciudate când viața ar putea fi mai complicată decât de obicei. În afară de asta, Universul va face ca lucrurile să fie intense emoțional. Fii pregătit să te răcorești și să îți economisești energia. Meditația te-ar putea ajuta să te simți mai centrat și mai pregătit pentru orice. Dacă te simți obosit și stresat, fă un pas înapoi și relaxează-te.

Horoscop Minerva săptămânal 26 august-1 septembrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top