Connect with us
Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Sagetator

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Săgetător. Ești mai ambițios și mai puternic

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Săgetător. Activitățile cercului social îți îmbogățesc mintea. Idei noi, proaspete și planificare pe termen lung acestea sunt punctele de reper. Este posibil să ai chiar șansa unei călătorii. Dar depinde mult de modul în care folosești șansele pe care le ai. Este un moment de profit pentru publicare, profesorat, profesii academice și comunicare. Călătoria pe distanțe lungi, chiar și peste mări, poate contribui la o creștere mentală și spirituală mai mare. Va fi o tendință continuă, deoarece acest moment este începutul unei treziri spirituale.

Dacă te-ai bucurat de câteva săptămâni de vacanță, explorări și descoperirea unui nou teritoriu, te vei simți destul de mulțumit. Cu toate acestea, nu depune pașaportul în casa de valori deocamdată, pentru că s-ar putea să mai apară oferta a unei călătorii pe care nu ai dori să o pierzi.

Începând cu această săptămână, accentul pe obiectivele și ambițiile personale crește. Având în vedere că Marte te susține, alături de Venus chiar în Fecioară fiind, te încurajează să-i încânți pe cei cu care dorești să colaborezi.

Soarele în Fecioară te încurajează să te gândești mai mult la prioritățile pe care le ai. Ce vrei cu adevărat? Unde te vezi în următoarele șase luni? Dacă poți răspunde la aceste întrebări, ești pe cale să îți atingi obiectivele. Dacă ești atras de cineva la serviciu înseamnă că  sentimentele tale pentru cineva anume, sunt departe de a fi platonice.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Săgetător Relaţional

Viața socială este brusc mai activă și impresiile de acolo se revarsă în alte părți ale vieții tale cotidiene. Atitudinea recent reîmprospătată face posibilă o mai bună luare a deciziilor pentru lucrurile pe termen lung și scurt. Vei avea șansa ca mai multe oportunități să intre în viața ta și ceea ce faci cu ele, va fi esențial. Ia deciziile cu atenție, deoarece vor avea repercusiuni de durata. Fă-ți timp și pentru romantism si pentru condimentarea lucrurilor. Dintre toți stimulii noi care vin în viața ta acum, cei mai favorabili sunt cei care ating latura spirituală.

Venus în logica Fecioară de la mijlocul săptămânii trecute, nu este tocmai cea mai naturală energie romantică. S-ar putea să încerci din răsputeri să faci o impresie bună, dar nici nu vei fi dezamăgit dacă nu reușești. Încearcă să nu te apropi de cineva din semnul polar Gemeni în weekend, chiar dacă dorești să stai cu oamenii de care ești atras. Spune clar de la început, care sunt așteptările tale, astfel încât să nu existe neînțelegeri mai târziu.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Săgetător Profesional

Deși te simți cumva în afara lucrurilor în ultimele zile, nu există niciun motiv să renunți la tine sau la abilitatea de a fi la curent cu concurența. Vei afla cu surprindere că jocurile s-au schimbat și acum ești în cărți.

Ar putea exista provocări neașteptate. Cineva cu o atitudine de drept în sine te poate bloca prin diverse provocări. Energetic ești susținut în ce privește revizuirea problemelor financiare și juridice. Întrebările cu privire la resursele umane nu trebuie ignorate. Încearcă să respecți nevoia de recunoaștere a tuturor. Este posibil să ai ocazia să te setezi pe un zvon care să te liniștească. Fă cât mai multe lucruri acum. Cât mai diverse, numai așa te vei relaxa și te vei bucura.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Săgetător Financiar

Un șef sau cineva cu autoritate este atent la tine deoarec admiră și apreciază abilitățile și responsabilitățile manageriale. Drept urmare, ți se poate oferi o majorare sau o promovare pentru eforturile depuse. Bucură-te de succesul acestei faze și de creșterea reputației pe care o experimentezi acum. Posibil să pleci într-o călătorie, de asemenea, în străinătate sau undeva la drum lungă. 

Pentru tine, săptămâna aceasta este despre asigurarea viitorului financiar. Norocul și expansiunea ating latura relațională, familia și distracția. Este un moment minunat pentru a petrece activități de pe urma cărora să beneficieze toată lumea, de la o călătorie în scopuri educative, la achiziții importante pentru casă. De asemenea, sunt încurajate, învățarea și predarea, așa că îți vei însuși o lecție de viață importantă.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Săgetător Sănătate

Arderile interioare ar putea fi o problemă cu care să te confrunți acum. Resimți stresul și tensiunile vieții mai mult decât de obicei. Încearcă să nu te arunci compulsiv în mâncare, chiar dacă viața este agitată. Cea mai bună investiție pe care o poți face este în sănătatea ta, adică protejându-te.

Horoscop Minerva săptămânal 26 august-1 septembrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top