Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 RAC - Vești extrem de proaste

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Rac. Câștigi bani

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Rac. Sunt posibile câștiguri materiale de mai multe tipuri. Valorile și credința în tine vor fi reafirmare. Bucură-te de rezultatele muncii tale. Dividendele pe care le-ați anticipat, din mișcările bine planificate și executate, pot ajunge în buzunarele tale chiar mai devreme decât te așteptai. Fii atent la locul de muncă, evitând mișcările greșite sau posibilele confruntări. Ai grijă și în comunicarea de acasă. Meriți o creștere a popularității prin promovarea propriei persoane sau să câștigi, ceea ce se numește în termeni populari, credit. O notă de diplomație ar fi mai mult decât necesară, astfel încât să evite un ego care să deranjeze pe toată lumea.

S-ar putea să faci unele experiențe în ce privește finanțelor atunci când decizi dacă cheltui sau economisești. Cu toate acestea, începând de săptămâna aceasta, accentul se va pune pe zona de comunicare, iar tentația de a te arunca cu capul înainte poate dispărea treptat.

Mutarea lui Venus de săptămâna trecută în Fecioară te arată dornic să te conectezi cu prietenii vechi și noi și poate aranjezi chiar o reuniune. În plus, s-ar putea să dorești să te organizezi și să creezi liste cu zile de naștere, sărbători importante și alte date memorabile, astfel încât să nu uiți de aceste repere importante.

În weekend ai putea fi atras de cineva care are un dar în a folosi cuvintele. Sau s-ar putea să fii fascinat de cunoștințele ori de intelectul lui și dornic să afli mai multe.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie Rac Relaţional

O călătorie scurtă te conectează cu noi oportunități în această săptămână. În crearea planurilor, asigură-te că ești un ascultător atent. Lasă mândria deoparte și asigură-te că cealaltăpersoană importantă pentru tine se simte cu adevărat auzit. Este posibil să fii cu mintea la banii însă, așa că vei cheltui cu precauție. Ia legătura cu rudele care au nevoie de grijă și de atenție. Artele – muzica, dansul, fotografia, gastronomia și moda – toate îți oferă o modalitate valoroasă pentru exprimarea de sine pe care ai putea să o folosești acum.

Luna din Rac stârnește pasiuni în viața ta amoroasă, făcând greu să ignori pe cineva care te-a interesat permanent. Ce se va întâmpla într-o întâlnire care te va răni, vom vedea.

Conjuncția Venus-Marte în Fecioară în weekend te face să vezi părțile negative ale unei persoane sau al unei relații. Nu lăsa ca obiectivitatea ta. să zboare pe fereastră fără un motiv întemeiat.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Rac Profesional

Este posibilă o schimbare de rang sau o relocare a muncii. Exuberanța de săptămâna trecută dispare, în timp ce îți dai seama că există un defect într-un plan pe care îl credeai invincibil. Dar acesta nu este un motiv pentru a arunca prosopul și a întrerupe partida. Efectuează modificări, dar nu renunța cu totul. Sunt prea multe în joc.

Termină tot ce poți mai repede. Acordă atenție detaliilor financiare ale oricărei vânzări sau achiziții la locul de muncă. Fă tot posibilul să înțelegi și să rămâi în buget. Aceasta nu ar trebui să fie o problemă dacă ești bine pregătit. Perioada aduce oportunitatea de a face unele cercetări online care îți pot îmbunătăți perspectivele în lunile următoare.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Rac Financiar

Este un moment bun pentru a merge mai departe cu o idee profesională care o ai în minte. Rememorează constant planurile financiare pe care le ai sau discută cu un consilier financiar care te poate conduce pe calea cea buna. Publicitatea și promovarea de sine vor merge mult timp de acum înainte.

Recompensele îți ies în cale sub formă de câștiguri materiale. Oamenii se bazează pe tine acasă și la locul de muncă și știu că vei face treaba. Munca și dividendele vor veni mai repede decât te aștepți.  Săptămâna aceasta pari mult mai, mai ales când vine vorba dspre ceea ce spui și idei. Dar cred că alte aspecte afectează expresia personală. Ești unic în felul tău, și de aceea trebuie să te și relaxezi ca să nu capotezi. Nici măcar atunci când scriiun cuvânt.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 august Rac Sănătate

Sănătatea și gândirea sunt strâns legate. Începi să-ți dai seama cât de delicat este echilibrul dintre cele două. Stresul provocat de îngrijorare și frică va provoca o reacție care îți poate slăbi sistemul imunitar și poate provoca rigiditate și tensiune musculară care se intensifică treptat. Tehnicile de relaxare și de gestionare a stresului te-ar putea ajuta.

Horoscop Minerva săptămânal 26 august-1 septembrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top