Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 GEMENI - Tensiuni în viața de cuplu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Gemeni. Ai o perioadă foarte productivă

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Gemeni. Reparațiile mașinii sau a locuinței pot fi inevitabile săptămâna aceasta. Atenție însă și la cerințele de acasă. Liniștea interioară îți va permite să urmărești oportunitățile pe care le ai. 

Fă totuși o pauză atunci când simți nevoia, și ieși în natură, în peisaj și petrece ceva timp în aer liber. În timp ce așteptați unele plăți întârziate, luați decizii monetare sigure și evitați jocurile de noroc pe orice.

Este posibil să vă bucurați de această perioadă când puteți face pași mari pe proiectele cheie din cauza conexiunilor pe care le puteți realiza. Dacă lucrați în vânzări, media sau orice alt domeniu creativ, acesta poate continua să fie o perioadă ocupată și productivă.

Cu toate acestea, există o schimbare treptată, întrucât minunatul Venus se alătură marșului plin de viață în Fecioara și zona ta de origine miercuri Prezența ei aici te poate inspira să îți înfrumusețezi casa, iar împerecherea ei cu Marte te încurajează să îndeplinești acele sarcini de bricolaj, astfel încât locul tău să poată fi format.

Totuși, pe măsură ce Mercur se aliniază la mijlocul săptămânii jupiale Jupiter, conversațiile te pot vedea dornic să te conectezi cu cineva care îți poate fi de folos.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Gemeni Relaţional

S-ar putea să vă simțiți indiferent intelectual în această săptămână. Te distrage cineva sau ceva. Pentru a te întoarce pe drum, ajungeți la cei care vă cunosc cel mai bine – frați, vecini, colegi. O pauză poate fi necesară pentru a vă ajuta să vă concentrați pe un proiect sau chiar un interes de dragoste pe care încercați să îl atingeți. Rămâneți curioși, dar nu aruncați mingea pe angajamentele de muncă și timpul cu cei apropiați. Evitați deciziile pripite și cereți o mână dacă aveți nevoie de una.

Pasionata lună din Berbec reface ceva între tine și un fost sau cineva la care ai uitat să suni înapoi după o întâlnire. Există ceva despre revizuirea trecutului care te face să fii entuziasmat de viitor!

Soarele Fecioarei păstrează lucrurile în ordine mai târziu în săptămână, așa că ar trebui să fiți la timp pentru întâlniri (în mare parte). Și dând multă notificare dacă trebuie să anulați cu totul, vă va lăsa ușa deschisă pentru întâlnirile viitoare.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Gemeni Profesional

Ai încredere că ești la locul potrivit la momentul potrivit. Energia este captivantă și înălțătoare și cu siguranță îți poți găsi nișa în emoția care este în jurul tău. Nu vă lăsați în urmă, deoarece alții urcă la bordul trenului legat de glorie.

Ar trebui să vă bucurați acum de un spirit de cooperare și armonie cu colaboratorii. Preocuparea familiei poate fi o distragere a atenției, așa că vă bugetează timpul cu atenție. Alți oameni vă pot ajuta să completați pentru dvs. dacă întrebați. Energia este norocoasă pentru a-și face planuri pentru lunile următoare. Se așteaptă să simți un sentiment mai mare de optimism, deoarece limitele și dezamăgirile din ultimele câteva luni încep să se ușureze. Mai bine vor rămâne zile!

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Gemeni Financiar

Lipiți-vă rutina obișnuită și mențineți un detașament rece. Acum s-ar putea să nu fie momentul potrivit pentru a vă angaja la un plan serios de lungă durată. În schimb, păstrează-ți munca variată și interesantă. Ești interesant și ești pregătit să interacți conversațiile cu colegii de serviciu. Crearea de conexiuni sau angajarea în unele călătorii vă vor ajuta imens acum. Multitasking-ul, în special în ceea ce privește comunicarea, poate fi inevitabil în această fază. Manevrați-vă stresul, bine sau rău, vorbind sau scriind cu ceilalți.

Dacă doriți să faceți unele schimbări în viața dvs. de muncă și bani, aceasta este săptămâna pentru a face acest lucru. Sectorul dvs. de comunicare se extinde, oferindu-vă abilități unice pentru a vă orienta cu oricine, de sus în lanțul lanțului alimentar. În același timp, cercul tău social se schimbă pe măsură ce ai eliminat persoanele care nu te servesc sau obiectivele vieții tale. Banii provin din respectarea dictaturii inimii tale.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Gemeni Sănătate

Sănătatea dvs. arată bine, fără probleme reale de a face față. Lucrurile arată destul de stabil, indiferent de nivelul tău de bunăstare actual. S-ar putea să constatați că înotul sau un alt sport nautic vă atrag. Ați putea dori, de asemenea, să explorați noi filozofii care vă încurajează să adoptați un stil de viață diferit. Dacă vi se pare corect, mergeți pentru asta.

Horoscop Minerva săptămânal 26 august-1 septembrie 2019 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top