Connect with us
Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Varsator. Iei parte la un eveniment deosebit

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Vărsător. Iei parte la un eveniment deosebit

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Vărsător. Ești invitat la multe întâlniri săptămâna aceasta. Ofertele de afaceri necesită atenție și deliberare. Asigură-te că ai acordul soțului sau partenerului dacă există. Te gândești la niște probleme de sănătate, așa că te vei programa la medic pentru a face unele investigații. Un eșec recent, poate unul financiar, îți provoacă stres. Evită viciile și încearcă, în schimb, să ai grijă de tine, apelând la opțiuni cum sunt meditația sau călătorește undeva unde nu ai mai fost pentru a obține o perspectivă nouă și bucură-te de schimbarea de peisaj. Este posibil ca relațiile să fi fost active în ultimele săptămâni, cu o mulțime de activități, evenimente sociale și șansa de a curăța aerul.

Cu Soarele, Mercur și Marte în trigon cu Uranus de miercuri, ai putea lua parte la un eveniment de care să te bucuri pe deplin. Ar putea fi un atelier de auto-îmbunătățire sau o șansă de a interacționa cu cineva care s-a bucurat de mult succes în viața lui. Sau o întâlnire ar putea să-ți stimuleze spiritul și să-ți ofere curajul să mergi mai departe.

Dacă știi că există probleme care te fac să stai în espectativă, fii pregătit să sapi adânc pentru a le rezolva. Finanțele blocate pot fi cauzate de emoții, dar care vor permite să își reia cursul în cele din urmă pentru un echilibru financiar mai sănătos.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Vărsător Relaţional

Dragostea este o luptă pentru tine săptămâna asta. Afacerile inimii te trag în toate direcțiile. Încearcă să vindeci fisurile din legăturile pe care le-ai avut. Petreceți ceva timp împreună și planificați-vă ceva romantic și pasional. Concurența poate fi inevitabilă acum, așa că fă-ți o strategie pentru asta. Ia lucrurile la pas și lasă orgoliul și vanitatea. Încercarea unei noi metode de abordare a dificultăților în relație poate face diferența acum. Atenția ta ar trebui să fie îndreptată spre modul în care gestionezi ceea ce primești.

Verifică-ți agenda încă de la începutul săptămânii, pentru că plecând de acasă îți faci prieteni într-un loc nou ceea ce poate duce cu ușurință la romantism. Fii deschis la noi posibilități în timpul săptămânii , mai ales la alianța Mercur-Uranus.

Tranzitul Lunii de la sfârșitul săptămânii te face să îți apreciezi libertatea chiar mai mult decât o faci deja. Nu lua nimic de la sine, în special, statutul tău unic.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Vărsător Profesional

Rămâi concentrat pe ceea ce știi să faci, în loc să încerci să pătrunzi în zone despre care nu știi nimic. Este mai bine să delegi sarcini celor care sunt mai eficienți în această privință decât să încerci să reinventezi roata.

Poți găsi oportunități minunate dacă ești deschis la energia care încurajează expansiunea, călătoriile și antrenamentul. Spun asta deoarce sunt zile bune pentru cercetare, planificarea achizițiilor și plata facturilor. Energia este numai bună pentru un interviu de muncă sau pentru a solicita o actualizare a situației tale financiare. Sunt susținute contactele pozitive cu clienții și colaboratorii. Conversațiile ocazionale te vor ajuta la accentuarea ideilor bune și te pot conduce către oportunități de carieră extraordinare.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Vărsător Financiar

Lucrezi la obligațiile pe care le ai și care îți oferă iubire și sprijin, de fapt lucrezi la a oferi și a primi în relațiile din viața ta. O relație pe care o simți mai mult decât o simplă legătură, nu poate fi amânată până găsești modalitatea de a o exprima așa cum vrei tu. Fii autentic, vorbește din inimă și fii gata să faci chiar și compromisuri. Amintește-ți că a lucra în echipă este cel mai bun mod de a garanta succesul. Nimeni nu poate face totul cu o singură mână.

 Norocul tău este aceast val de energie care infuzează relațiile tale. Dacă ești atașat, te vei bucura de sentimente reînnoite unul pentru celălalt. Dacă nu ai pe nimeni, poți găsi un grup căruia să i te alături. Același lucru este valabil și pentru preocupările de afaceri, deoarece poți întâlni mentori, parteneri și chiar investitori în acest climat astral.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Vărsător Sănătate

Problemele legate de relații ar putea afecta modul în care te simți. Este posibil să îți lipsească energia și să te simți mai puțin motivat. Îmbunătățește-ți sistemul imunitar consumând alimente potrivite și luând chiar și câteva suplimente. Unele băuturi energizante precum cele făcute din guarana îți pot oferi, un aport suplimentar atunci când ai nevoie.

Horoscop Minerva săptămânal 26 august-1 septembrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top