Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 TAUR - Remușcările te acaparează

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Taur. Ai nevoie de echilibru

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Taur.Este un moment de mare perspectivă și creativitate personală. Împărtășește-ți ideile în mod liber cu ceilalți. Diplomația în relații este necesară, în special cu o rudă apropiată, poate părinte sau copil, care suferă de un anumit stres. O altă relație din viața ta poate necesita timp și atenție sau poți constata că s-ar putea încheia ceea ce nu este neapărat ceea ce ți-ai dorit. Urmează și ascultă-ți partea spirituală.

Ai putea avea parte de distracție încă de la începutul săptămânii și reușești să-ți joci rolul de gazdă perfectă. De fapt, prietenii și familia își pot dori să le dai ceva mai mult.

Venus, planeta ta de top, este în Fecioara și în sectorul de agrement, alături de Soare și de Marte. Săptămânile următoare sunt o oportunitate de a explora activități de care să te bucuri foarte mult. Dacă ți-ai dorit întotdeauna să ai o anumită abilitate, acum este un moment bun pentru a începe să o deprinzi.

Miercuri ai putea primi niște vești despre un dar financiar sau un împrumut care a fost aprobat și care ți-ar putea aduce zâmbetul pe față. 

Sâmbăta poate fi o zi excelentă pentru reaprinderea flăcării pasiunii, pe măsură ce Venus și Marte sunt conjuncți. Chimia dintre voi și interesul romantic ar putea fi mult îmbunătățită.

Horoscop Minerva 26 august- 1 septembrie 2019 Taur Relaţional

Lucrează pentru a găsi un ecilibru între ce poți să ține în tine și ceea ce ar ai vrea să riști să dezvălui. Gândurile se vor îndrepta, mi ales, către cei apropiați în timp ce îți anaizezi viața în detaliu. Vrei să înțelegi impactul pe care alții l-au avut asupra ta. Pentru a vă vedea asta mai clar, scăpă de bagajul emoțional și credințele care nu îți mai servesc. Caută în tine și pregătește-te să inițiezi o nouă activitate. Renovările și îmbunătățirile joacă acum un rol cheie.

Iubirea este practică și logică pe măsură ce stăpâna ta Venus se mișcă prin Fecioară, la mijlocul săptămânii. Ești un iubitor foarte răbdător, cu ochii pe angajamentul pe termen lung, care ar trebui să fie atractiv pentru posibilele interese de dragoste.

În pragmatica Fecioară se află conjuncția separantă Venus-Marte, ceea ce sporește încă atracția fizică. Nu îți stă în fire să te lași dus de aventurile de o noapte și cu toate acestea nu ești pregătit pentru un angajament pe termen lung. Găsește calea de mijloc.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Taur Profesional

Fă tot posibilul să lucrezi cu persoana cu care simți că ești compatibil, chiar dacă probabil, la început, nu ți-a plăcut persoana respectivă din cauza atitudinii sale teribil de arogante. Lasă diferențele de personalitate deoparte și vei întâlni o recompensă neașteptată.

Odihnește-te. Este foarte important să  dormi suficient. Dacă ești prea stresat te poți îmbolnăvi, așa că odihna este prioritară mai ales că ar putea să fie o perioadă foarte productivă. Respectă-ți obiceiurile și rutina obișnuită. Ai putea trăi sentimentul că tragi în multe direcții simultan. Asta te poate aduce la o răscruce. Poți să nu îți schimbi obiectivele, dar este posibil să te gândești la o nouă modalitate de a obține ceea ce dorești.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Taur Financiar

S-ar putea să fii interesant să îți cauți rădăcinile, să iei legătura cu moștenirea ta. Aproape găsești ceea ce cauți. Totuși, fii cu ochii pe chestiunile financiare, în special împrumuturile sau vânzările pe care le ai în vedere. O achiziție mare sau un contract important poate avea nevoie de atenție. Renovarea sau completarea a ceva poate fi discutată cu cei din familie. Săptămâna aceasta pune pe primul loc prietenii și familia.

Săptămâna aceasta este despre casa ta, ceea ce poate însemna că va trebui să cheltui mai mult pentru a obține bunuri de calitate sau un instalator bun care să  repare de urgență o țeavă spartă. Orice ar fi, luați lucrurile ca pe un dat. Un aspect care te susține îți transformă visele, dar nu renunța la schema personală încă. Poate da rezultate curând.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Taur Sănătate

Următoarele șase luni vor fi puternic afectate de alinierea planetară actuală. Ce inițiați acum va determina cine și despre ce vei ține cont în viață în săptămânile următoare – dar nu îți fă griji! Este pur și simplu atenția pe care trebuie să o dai organismului tăi și să nu ignori ceea ce este cu adevărat important. Trebuie doar să te concentrezi asupra lucrurilor importante, cum ar fi sănătatea, locul de muncă și relațiile bune cu ceilalți.

Horoscop Minerva săptămânal 26 august-1 septembrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top