Connect with us
destin

Horoscop

Calculează-ți numărul vieții! CE DESTIN ÎȚI ESTE SCRIS

Destimul unei persoane poate fi descifrat cu ajutorul numerelor. Cifrele spun multe despre destin și despre personalitatea fiecărui individ. Cifra destinului se calculează foarte simplu: iei data de naștere a unei persoane, chiar a ta, să presupunem 15.05.1987 și apoi adunăm fiecare cifră ce o conține data de naștere astfel: 15051987=1+5+0+5+1+9+8+7=36. Numărul rezultat 36 se mai descompune o dată, adunat: 3 + 6 = 9. Deci cifra destinului pentru această persoană va fi 9.

Important de precizat este și faptul că există 9 cifre de destin principale, de la 1 la 9 și două cifre de privilegiați ai sorții, 11 și 22. Dacă rezultatul însumării cifrelor din data nașterii tale este mai mare de 11, atunci se adună încă o dată. Dacă este 11 fix sau 22, ai parte de un destin specific celor aleși, zeităților, oamenilor cu puteri supranaturale.

TEST ONLINE: AFLA CE VARSTA PSIHOLOGICA AI

CIFRA 1: LIDERUL
Ești o persoană plină de energie, iar ambiția este cuvântul care te caracterizează cel mai bine. Ai vocație de om politic sau profesor, debordezi de idei interesante care au mereu mare priză la public. Minusurile tale pot fi egoismul și nerăbdarea.

CIFRA 2: PACIFISTUL
Ești genul de persoană care oferă mai mult decât primește, ești creierul din spatele liderului, sau cum s-ar zice, diplomatul de serviciu. Poți să fii sincer dar cu cuvinte bine alese și asta te ajută să îți menții o imagine bună. Minusuri: Ai o fire contradictorie uneori. Diplomația poate fi interpretată negativ.

TEST ONLINE: TEST ONLINE: Ce VIITOR o sa ai in functie de momentul in care te-ai nascut

CIFRA 3: COMUNICATIVUL
Iubești viața și vrei să experimentezi tot ce e nou. Îți plac aventurile, locurile noi și poveștile de viață ale oamenilor pe care le asculți cu mare entuziasm de fiecare dată. Minusuri: Tendința de superficialitate.

CIFRA 4: REALISTUL
Ai abilități de a conduce o companie deși în multe situații ți se pun piedici serioase să atingi succesul. Ești un zbir când vine vorba de lupt cu nedreptatea și privești lucrurile realiste. Ai mereu argumentele necesare la tine pentru a-i convinge pe ceilalți de punctul tău de vedere. Minusuri: Încăpățânarea și intoleranța.

CIFRA 5: FLEXIBILUL
Faptul că ești flexibil nu înseamnă că te dai după bătaia vântului sau după cum tună și fulgeră. Pur și simplu ești o fire mai maleabilă, mai flower-power, îți place să ai relații bune cu toți cei din jur, să îi descoperi la adevărata lor valoare. Minusuri: riști să te pui pe locul 2 de multe ori.

CIFRA 6: RESPONSABILUL
Ești un umăr bun pentru cei aflați în nevoie, ești mereu acolo pentru cineva drag. Îți asumi răspunderea de multe ori pentru a scăpa turma și ești fericită că poți face asta. Minusuri: Poți deveni victima profitorilor

CIFRA 7: INTROVERTITUL
Perfecționismul te transformă într-o fire introvertită, fapt care îți va crea dificultăți în relaționarea cu cei din jurul tău. Îți place să plângi, să râzi, să faci totul în înteriorul tău, pe ascuns. Minusuri: Intransigența și răceala te pot urâți.

CIFRA 8: INDEPENDENTUL
Ești un adevărat tiran. Îți place să faci totul după placul tău, nu asculți sfaturile celor din jur, chiar dacă sunt persoane pregătite în domeniu, și, în general, te bazezi pe faptul că ești capabil să îți asiguri traiul independent de ceilalți. Minusuri: Avarismul bate la ușă

CIFRA 9: ONESTUL
Ai schimba lumea încontinuu, nu ești mulțumită de nedreptățile sociale, de sclavagismul angajaților moderni, de încălzirea globalaă, de lipsa unor drepturi în state defavorizate… Combați misoginismul c fervoarea și vrei o lume în care toți să se iubească și să se protejeze. Minusuri: Poți fi ușor dezamăgită și intra în depresie

CIFRA 11: VIZIONARUL
Reușești să lași o dâră de personalitate pe unde pășești. Atunci când apari undeva, toată lumea își întoarce capul după tine. Ai exigențe mari de la tine însuți și asta este bine dacă vrei să ajungi departe. Minusuri: Uneori poți deveni instabil.

CIFRA 22: GRANDIOSUL

Ești dublul cifrei 11 și ai cel mai puternic caracter din toată numerologia. Ai numărul vieții înscris în destin. Îți place să duci o viață onestă și curată, militezi pentru acest lucru și cei din jur te urmează pentru că felul tău de a fi te face o persoană foarte credibilă. Minusuri: Încăpățânare fără margini

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

1 Comment

  1. Vass Krisztina

    2014-12-11T09:32:46+02:00 at 9:32

    23:04:1991

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top