Connect with us
Horoscop 2017 pentru CAPRICORN. Vezi ce își rezervă astrele pentru zodia ta, unde si cand vei suferi schimbari si transformari

Horoscop

Horoscop 2017- CAPRICORN

Capricorn. Întrebările cu privire la munca în echipă și coexistența cu ceilalți vor fi problema esențială în 2017. Horoscopul sugerează că veși găsi în cele din urmă calea în care te vei simți natural și plăcut. A face parte dintr-un grup este mai plăcut și mai avanajos din punct de vedere al job-ului decât să acționezi pe cont propriu. Capricornii cred, în general, că acționând pe cont propriu este riscant.

La fel este și în dragoste. Preferați coabitarea într-un cuplu numai în cazul în care momentele vesele împărtășite depășesc dezamăgirile și dezacordurile.

Fie că este cineva de partea ta, nu poți fi tu cel care subvenționează întreaga relație sau care se sacrifică mai mult. Capricornul va trebui să realizeze că vă veți simți amândoi bine fiind împreună decât fiecare pentru el.

Horoscop 2017 – CAPRICORN

Horoscopul 2017 prezice pentru Capricorn că se va înarma cu dorința de a explora tot potențialul pe care îl ai ascuns în interior. Saturn în Capricorn va arăta că puteți crea schimbări pozitive în fiecare domeniu al vieții. Te bucuri de asistența lui Pluto, care ajută atunci când ești angajat în transformări. Capricornii născuți în cea de-a doua săptămână a lunii ianuarie vor simți efectul lui Pluto mai mult decât ceilalți.

Pe parcursul anului 2017, Pluto va stârni cele mai profunde temeri și sentimente ascunse. Nu încerca să te opui sau să oprești acest proces.

În ceea ce privește cariera, te vei simți mai creativ la locul de muncă sau în afaceri, în acest an. Nu-ți fie frică să împărtășești idei mari! Cine știe? S-ar putea să primești chiar și o mărire de salariu sau bonus datorită ideilor tale.

Horoscop 2017 pentru toate zodiile – anul Cocoșului de foc

Horoscop 2017 zodia: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top