Connect with us
Horoscop 2017-Gemeni. În anul care urmează, Gemenii o vor duce bine pe plan financiar. Astfel, în 2017 vor avea mai mult timp pentru a se ocupa de...

Horoscop

Horoscop 2017- GEMENI

Horoscop 2017-Gemeni. Poate că Gemenii își doresc un 2017 ca un an de basm. O idilă presărată numai cu lapte, miere și flori, însă acesta este un vis nu atât de realizabil cum ar părea la prima vedere. Poate că este mai bine să urmați zicala: „Dacă vrei un lucru bine făcut, fă0l singur”. Așadar, nu așteptați ca un director al unei agenții de modeling ă vă bată la ușă doar pentru că a observat cât de frumos este zâmbetul tău. Cu siguranță nu vei găsi un dulap plin de bani în timp ce faceți curăenie. Uitî că oamenii se pot schimba din broască în prințesă sau prinț cu un sărut magic.

Însă, cu toate acestea nu înseamnă că anul 2017 nu va fi unul cu adevărat fabulos. Trebuie doar să ții cont de faptul că autorul poveștii nu este nimeni altcineva decât tu.

Horoscop 2017 – GEMENI

Prin urmare, Horoscopul 2017 îi provoacă pe Gemeni să fie mai independenți și perseverenți. Nu încercați să vă simțiți confortabil într- remorcă! Mai degrabă fii tu cel care împinge totul înainte și poate influența direcția și dezvoltarea unor evenimente importante. Pentru a extinde cunoștințele dumneavoastră, nu trebuie să memorați cartea de telefoane. Noi competențe vă vor aduce inspirația. De exemplu, ați încercat vreodată să faceți pâine de casă? Este doar un exemplu din multe alte lucruri pe care le luam de-a gata, dar pe care noi înșine suntem capabili să le facem. Veți câștiga propria fericire doar cu o astfel de atitudine individualistă.

Cât despre relațiile amoroase, anul 2017 pentru Gemeni este anul libertății și al eliberării. În anul 2017, Gemenii vor trăi după pofta inimii. Gemenii au șansa ca prin deschiderea inimii să iubească și astfel să se încarce cu energie și putere.

În ceea ce privește partea financiară, în horoscopul 2017 pentru Gemeni se arată o stabilitate în anul care urmează. Acest lucru înseamnă o eliberare de stres, ceea ce va da mai multă energie mentală. Astfel vă puteți concentra asupra lucrurilor care vă aduc bucurii.

Horoscop 2017 pentru toate zodiile – anul Cocoșului de foc

Horoscop 2017 zodia: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top