Connect with us
Horoscop 2017 pentru Capricorn. Vezi ce își rezervă anul următor, ce schimbari, dar si ce bucurii se vor ivi in viata ta...

Horoscop

Horoscop 2017- SĂGETĂTOR

Săgetătorul va întâlni în 2017 multe surprize. Spre deosebire de anii anteriori, vă puteți aștepta la un stil de viață mai aspru, iar experiențele vor aduce rezultate uimitoare. Cu toate acestea, nu vă lăsați păcăliți! Obsacolele nu apar ca să vă supere sau să întunece viziunea unui viitor. Dimpotrivă! Elementul tău este focul, deci vei depăși dificultpțile cu ușurință.

Horoscopul 2017 încurajează încrederea unui Săgetător. În fiecare zi, când vei reuși să rezolvi o problemă mică, te vei simți ca un vânător antic, care a reușit să aprindă focul cu două pietre. Iar atunci când vei rezolva o problemă majoră, vei simți satisfacția pe care, probabil, a simțit-o Edison în ziua în care a inventat becul. Nu uita: Jumătate din luptă este câștigată cu un start bun!

Horoscop 2017 – SĂGETĂTOR

Pe parcursul anului 2017 simțurile vor acorda o conștientizare mai fină asupra împrejurimilor. Vei fi ca o sită densă, care captează particulele foarte mici, atenția sensibilă va capta semnale subtie care vin din jurul tău. Ai trecut pe lângă cineva și ai sesizat imediat cât de bine miroase? Te uiți în oglindă și observi că nuanțele pe care le porți accentuează stilul și personalitatea ta? Observați că starea de spirit a pirtenilor este pozitivă? te recunoști în versurile unei piese? În conformitate cu horoscopul 2017, acestea sunt exact sentimentele pe care le vei experimenta mai mult pe tot parcursul anului.

Pentru cei cu intenții abuzive vei deveni o pradă strălucitoare și greu de atins.

Horoscop 2017 pentru toate zodiile – anul Cocoșului de foc

Horoscop 2017 zodia: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top