Connect with us
Horoscop 2017-Fecioară. Pentru Fecioare, anul 2017 este un an al schimbărilor, în special în ceea ce privește domeniul profesional

Horoscop

Horoscop 2017- FECIOARĂ

Horoscopul 2017 – Fecioară. Horoscopul pntru anul următor prezice că puteți experimenta orice situație, aparent banală, ca un roman fascinant adevărat. Lumea devine din ce în ce mai complexă, ceea ce face ca multe semne zodiacale să fie nervoase, însă nu este și cazul Fecioarei. Astfel, horoscpul 2017 vede sensibilitatea și inteligența Fecioarei două calități foarte pozitive.

În 2017, Fecioarele devin un observator mai bine echipat, cu o mai bună capacitate de a distinge. De exemplu, dacă vine cineva să vă viziteze, evocă în mod automat bucurie, dar, de asemenea, mai multe întrebări din partea dumneavoastră pentru că acum vedeți altfel oamenii.

Horoscoul 2017 încurajează Fecioarele să facă plimbări în natură și în mediul rural. Nu are importanță că în aer liber veți întâlni praf, murdărie, noroi, frig sau plaoie. Natura vă va lumina toate simțurile și vă veți bucura de universul real.

Horoscop 2017 – FECIOARĂ

Fecioara, în 2017, este sfătuită să ignore convențiile sociale și să încerce cât mai mult posibil să intre în rezonanță cu esența ei naturală.

În ceea ce privește dragostea, Fecioarele sunt sfătuite să nu „muște mai mult decât pot mesteca”. Nu vorbim de stomac acum , ci de partea emoțională. Nu trebuie să te retragi la mănăstire, dar schimbarea de parteneri în fiecare lună sau planul de căsătorie după 90 de zile de la prima întâlnire poate fi prea mult pentru natura delicată a acestui semn de pământ.

În dragoste încearcă să cauți solul fertil mai degrabă decât plăcerea pe termen scurt. Numai așa se poate dezvolta o relație pe termen lung și poți recolta „fructele” sentimentelor tale.

În general, Fecioarele sunt cunoscute ca fiind oameni harnici. Nu există nimic care să le oprească pe Fecioare din a lucra atunci când au obiective clare. Horoscopul 2017 pentru Fecioare anunță că în 2017 vor apărea schimbări pe plan profesional, în special la începutul anului.

Horoscop 2017 pentru toate zodiile – anul Cocoșului de foc

Horoscop 2017 zodia: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top