Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Balanţă. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru zodia Balanţă.

Știri

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Balanţă

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Balanţă. Balanțele primesc oferte surpriză. Să nu le rateze cu nehotărârea lor!

Horoscopul Balanțelor pentru săptămâna 26 iunie-2 iulie anunță schimbări și realizări în plan profesional.

Citeste: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioara / Horoscop Balanta / Horoscop Scorpion / Horoscop Sagetator / Horoscop Capricorn / Horoscop Varsator / Horoscop Pesti

Luni și marți, Luna le ajută să își facă noi prieteni și să se promoveze în cercul profesional din care fac parte, iar Soarele aflat în zodia Rac le luminează sectorul Carierei din astrogramă.

Alături de Soare se află și planeta Acțiunii, Marte, dar și planeta Comunicării, Mercur.

Astfel, în primele zile din săptămână, Balanțele pot primi oferte de colaborare, chiar de la persoane sau companii la care nici nu s-ar fi gândit.

Uranus, planeta Surprizelor, se află, încă, în sectorul Parteneriatelor din astrograma Balanțelor, iar acestea trebuie să renunțe la nehotărârea care le caracterizează, pentru a nu rata oportunități interesante.

Astfel de oportunități-surpriză pot să apară miercuri și joi, iar ele pot fi legate de foști angajatori sau foști colegi.

Vineri, Luna se va muta în zodia Balanței, unde se află, deja, Marele Benefic Jupiter, aducând noroc nativilor.

Dar tot vineri planeta Mercur va fi în opoziție cu Pluton: Balanțele vor fi nevoite să aleagă între carieră și familie, iar răspunsul va trebui dat rapid, ceea ce va fi o adevărată provocare pentru ele.

Ziua de sâmbătă, 1 iulie, va fi marcată de conjuncția dintre Lună și Jupiter, care va influența și ziua de duminică.

Pentru Balanțe, înseamnă că Luna și Jupiter vor lucra în echipă, aducându-le noroc și succes.

Norocul mai poate veni și prin intermediul planetei Venus aflată în  Taur și în sectorul Resurselor din astrograma Balanțelor.  Acestea pot primi cadouri sau  pot beneficia de pe urma succesului persoanei iubite.

Și pentru că Venus se află acum în sectorul ce privește intimitatea și senzualitatea, se poate spune că Balanțele nu stau rău deloc nici la capitolul amoros.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top