Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Gemeni

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Gemeni. Gemenii stau bine cu banii și pot pune la cale afaceri noi cu prieteni vechi.

În săptămâna 26 iunie-2 iulie, Gemenii „stau bine cu banii”: Soarele se află în sectorul resurselor din astrograma lor. Și nu e singur, ci însoțit de Mercur ( planeta Afacerilor) și Marte (planeta Acțiunii).

Citeste: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioara / Horoscop Balanta / Horoscop Scorpion / Horoscop Sagetator / Horoscop Capricorn / Horoscop Varsator / Horoscop Pesti

În plus, în zilele de luni și marți,  Luna, aflată în zodia Leu, le poate aduce o oportunitate extraordinară legată de un contract sau de o călătorie de afaceri.

Miercuri, Gemenii pot primi vești de la o rudă apropiată, iar joi s-ar putea să plece într-o călătorie pentru a revedea locurile în care au copilărit sau pentru a demara o afacere împreună cu un vechi prieten.

Ziua de joi poate fi una foarte norocoasă pentru Gemeni dacă aceștia vor vorbi mai puțin și îi vor asculta cu atenție pe ceilalți.

Mercur, planeta care îi patronează, formează o „conjuncție” cu planeta Marte.

Pe de o parte, acest aspect astrologic îi mobilizează pe Gemeni să își asume riscuri și să se implice în mai multe proiecte, dar, pe de altă parte, îi poate face și imprudenți, grăbiți și mai puțin dispuși să țină cont de părerea altora.

Vineri, Gemenii care au copii vor sărbători succesul acestora într-o competiție, iar cei care își doresc să devină părinți pot primi vestea mult așteptată.

Viața sentimentală a Gemenilor este favorizată de astre în această perioadă: Jupiter, Marele Benefic, este chiar în sectorul Iubirii din astrograma lor!

Dar Gemenilor li se cere și responsabilitate față de partenerul de viață pentru că Saturn, Profesorul zodiacului, se află în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor.

În weekend, Gemenii vor pleca într-o călătorie împreună cu persoana iubită sau vor onora, împreună cu aceasta,  invitațiile primite. Și vor fi destule!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top