Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Taur

Știri

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Taur

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Taur. Taurii ar trebui să pună iubirea pe primul loc! Venus se află, încă, în zodia lor.

Taurii încep săptămâna cu Soarele în casa Comunicării și cu Luna în sectorul Familiei din astrograma lor.

Citeste: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioara / Horoscop Balanta / Horoscop Scorpion / Horoscop Sagetator / Horoscop Capricorn / Horoscop Varsator / Horoscop Pesti

S-ar putea ca Taurii să convoace un „Consiliu de Familie” pentru rezolvarea unor probleme patrimoniale urgente sau să discute cu frații despre un posibil proiect comun.

Și într-un caz, și în celălalt, luni și marți, Taurii se vor afla în centrul atenției, iar opiniile lor vor fi aprobate.

Miercuri și joi, cu Venus în zodia lor și cu Luna în sectorul Iubirii din astrogramă, Taurii vor avea parte de momente pline de afecțiune și tandrețe.

La serviciu, însă, Taurii trebuie să își aleagă cu grijă cuvintele pentru că vor încerca să își impună punctul de vedere și vor deveni exagerat de critici  la adresa celor din jur (inclusiv a șefilor).

Ziua de vineri este potrivită pentru găsirea unui job mai bun sau pentru susținerea unui examen.

Luna și Marele Benefic Jupiter se vor afla în sectorul Profesiei din astrograma Taurilor și îi vor sprijini pe nativi.

Dar Marte, planeta Războiului și Mercur, planeta Comunicării,  se află în sectorul Comunicării din astrograma lor și unii nativi vor părea aroganți, iar alții vor fi tentați să epateze, să îi impresioneze pe cei din jur cu informațiile sau cunoștințele pe care le dețin. Din păcate, cu o astfel de atitudine, nu vor avea decât de pierdut.

În weekend, Taurii se vor simți excelent, vor fi plini de energie și poate  își vor lua de lucru, acasă.

Ar fi mai bine să se bucure de vremea frumoasă, să se relaxeze în compania celor dragi și să profite de aceste zile în care Planeta Iubirii se mai află în zodia lor.

Se spune că atunci când Venus se află în zodia ta, e bine să pui iubirea pe primul loc!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top