Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Leu. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru zodia Leu.

Știri

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Leu

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Leu. Leii au mai mult de câștigat dacă sunt discreți și nu vorbesc despre planurile lor.

Leii încep săptămâna cu Luna și Nodul Nord în semnul lor zodiacal, dar zilele de luni și marți sunt potrivite mai mult pentru informare, documentare și pentru găsirea de aliați, protectori și susținători, și mai puțin pentru acțiune.

Citeste: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioara / Horoscop Balanta / Horoscop Scorpion / Horoscop Sagetator / Horoscop Capricorn / Horoscop Varsator / Horoscop Pesti

Soarele, Mercur și Marte se află în zodia Rac și în casa a XII-a din astrograma Leilor (casa Trecutului și a Secretelor).

Leii trebuie să se concentreze pe pregătirea unor proiecte și să nu vorbească prea mult despre planurile lor, nu doar la început de săptămână, ci și miercuri și joi.

Miercuri, Luna se va muta în sectorul Banilor din astrograma Leilor, unde va sta până vineri, dar nativii au mai mult de câștigat dacă sunt discreți și atenți.

Astfel ei pot afla informații utile și confidențiale sau pot găsi soluții pentru probleme financiare mai vechi.

Vineri, Luna se va muta în zodia Balanță, unde se află Jupiter, Marele Benefic. Dacă trebuie să semneze un contract, Leii ar trebui să profite de aspectele astrale favorabile de vineri sau sâmbătă.

Se spune că nu e bine să începi nimic într-o zi de sâmbătă, dar ziua de 1 iulie va fi una specială.

Sâmbătă, 1 iulie, se va forma o  conjuncție între Lună și Jupiter, care se vor afla în zodia Balanță, iar această combinație astrologică va favoriza noile parteneriate și noile colaborări.

Duminică, de asemenea, se vor simți efectele conjuncției Lună-Jupiter, chiar dacă seara, după ora 21, Luna va forma un aspect tensionat cu Pluton, aflat în Capricorn.

În plan sentimental, Leii vor fi sensibili și romantici, iar mulți dintre ei pot fi contactați de un fost partener sau o fostă parteneră.

Pentru Leii singuri, întoarcerea unei foste iubiri nu ar fi o problemă, dar pentru cei care au o relație, situația se poate complica. Ar fi bine să nu provoace reproșuri, suspiciuni și tensiuni în cuplu!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top