Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Săgetător. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru zodia Săgetător.

Știri

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Săgetător

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu Săgetător. Săgetătorii primesc daruri și vești bune despre finanțele partenerului.

Pentru Săgetători, săptămâna 26 iunie-2 iulie vine cu tot felul de avantaje, bonusuri și cadouri, cu vești bune legate de situația financiară a partenerului de viață, dar și cu cheltuieli pentru rezolvarea unor probleme de familie.

Citeste: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioara / Horoscop Balanta / Horoscop Scorpion / Horoscop Sagetator / Horoscop Capricorn / Horoscop Varsator / Horoscop Pesti

Luni și marți, Săgetătorii pot relua legătura cu cineva din străinătate și s-ar putea să primească vești importante despre o rudă apropiată.

Planeta Saturn, aflată în zodia lor, le va cere să se implice în rezolvarea problemelor cu care se confruntă ruda respectivă.

Miercuri și joi, Săgetătorii vor promova un examen sau vor fi solicitați să facă parte dintr-o comisie de evaluare, ca semn al respectului și aprecierii de care se bucură la locul de muncă.

Dar, influențați de Marte și Mercur, Săgetătorii ar putea fi prea exigenți și prea duri în exprimarea criticilor pe care vor considera că e bine să le facă sau în susținerea opiniilor personale.

Vineri, când Luna va intra în sectorul Prietenilor din astrograma Săgetătorilor, nativii se vor implica în comunitate sau se vor înscrie într-o organizație profesională.

În weekend, Luna va rămâne în același sector, unde va acționa în echipă cu Jupiter.

Pentru Săgetători, această combinație astrală anunță noi prieteni sau stingerea unui conflict cu un vechi prieten.

În plan sentimental, rămâne de actualitate influența planetei Uranus, aflată în sectorul Iubirii din astrograma Săgetătorilor.

Uranus este planeta Surprizelor, așa că Săgetătorii se pot îndrăgosti la prima vedere sau de persoane pe care altădată le-ar fi ignorat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top