Connect with us
Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie 2017 Oana Hanganu - Capricorn.Capricornii trebuie să se apere în fața șefilor, în această săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Capricorn

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Capricorn. Capricornii trebuie să se apere în fața șefilor. Cineva încearcă să scoată castanele din foc cu mâna lor.

Pentru Capricorni, săptămâna începe cu posibile tensiuni la serviciu.

Luni, cineva de la job va încerca să scoată castanele din foc cu mâna Capricornilor, iar aceștia vor fi nevoiți să se „apere” în fața șefilor. Vor demonstra adevărul, dar vor fi afectați, emoțional, de situația în sine.

Marți, însă, vor avea dovada clară a faptului că sunt apreciați: vor fi lăudați „la scenă deschisă” și s-ar putea chiar să fie promovați.

Ziua de miercuri va veni cu vești și surprize pentru Capricornii care au copii sau își doresc să devină părinți.

Joi, 1 iunie, nativii Capricorn vor da dovadă de multă sensibilitate și își vor exprima iubirea într-un mod original și creativ, care îl va lăsa fără cuvinte pe partenerul de viață.

Capricornii singuri, însă, vor fi deosebit de rezervați dacă în prima zi de iunie  vor întâlni pe cineva special, de care se vor îndrăgosti.

Vineri, Capricornii vor prefera confortul și liniștea de acasă, chiar dacă vor beneficia de minivacanța de Rusalii.

În weekend, Capricornii vor fi gazde perfecte pentru rudele apropiate sau pentru prietenii care le vor trece pragul.

În ceea ce îi privește pe Capricornii care vor lucra în weekend, șansa la va surâde mai mult decât s-ar putea aștepta, dar schimbările concrete se vor petrece la mijlocul lunii viitoare.

Capricornii vor rezolva o situație urgentă pentru care vor fi, ulterior, recompensați sau vor fi remarcați de un client important al companiei pentru care lucrează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top