Connect with us
Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Capricorn

Află horoscopul realizat de Minerva pentru Zodia Capricorn în săptămâna 15 – 21 februarie. Energii complicate asupra acestei zodii!

Pentru cei din jur, ești sinele logic și rațional întrupat. Luni și marți, este posibil aduci la lumină multe idei și perspective din adâncul psihicului. Probabil că te bazezi pe experiențe din trecut, chiar dacă nu ești conștient de asta. Chiar dacă sursa este neortodoxă, tot ceea ce aduci cu tine pare să aibă mai multă valoare practică.

Încearcă să nu te gândești la nimic săptămâna aceasta. Ai putea să te sabotezi singur. Miercuri, Mercur din Vărsător face un pătrat cu Marte din Taur, creând serioase tensiuni care ar putea implica, mai ales, stima de sine. Încearcă să te concentrezi asupra distracției. Poți reveni la muncă mai târziu.

Joi, accentul cade pe sectorul valorilor. Acest lucru se poate manifesta ca un nou început pentru finanțe și valoarea de sine. Este o ocazie excelentă de a face brainstorming cu modalitățile prin care putea câștiga sau a economisi mai mulți bani pentru achiziții viitoare, cum ar fi viitorul concediu.

Chiar dacă o mare parte din munca ta se desfășoară în culise, există anumite zile în care tânjești să ieși în lumina reflectoarelor și să ai mai multă recunoaștere pentru ceea ce faci. Amintește-le cu blândețe acestor oameni, toate lucrările pe care le faci sau le-ai făcut. Fă acest lucru demn, fără să pară că te plângi sau meschin.

Nu încerca să îți golești capul de toate acele gânduri de vis în timpul conjuncției Jupiter-Mercur. Chiar dacă există multe lucruri aleatorii care se învârt în jur, unul dintre ele ar putea duce la iubire. Toate acestea te încurajează să cauți dragoste în locuri neobișnuite. Relațiile netradiționale sunt tentante, cel puțin pe hârtie. Experimentează până găsești ceea ce cauți.

Sextilul Marte-Neptun din weekend, aduce eliberare emoțională și lipsa de constrângeri. Nu fi trist că nu ești cu cineva. Fii fericit că acea persoană la care te gândești, este undeva pe aproape, gândindu-se la tine, în același timp! Aspectul aduce o zi mai bună pentru romantism și distracție. Te-ar putea ajuta ca fanteziile tale să devină realitate. Apucă-te de lucru și vei fi recompensat.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Capricorn. Relațional

Chemarea unei foste iubiri poate duce la o întâlnire intimă. Trebuie să fie foarte plăcut din punct de vedere emoțional și să readucă în prim plan tot ce părea de domeniul Trecutului. Poezia, pasiunea și romanele de dragoste te atrag, în mod special, în acest moment. Dacă vrei să scrii, ai putea să-ți canalizezi senzualitatea debordantă în a produce rezultate atât de bine gândite încât te surprind chiar și pe tine.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Capricorn. Profesional

În loc să fi pe drumul cel bun, s-ar putea să te simți mai confuz ca niciodată cu privire la în ce direcție să o iei. Încercarea de a lua o decizie pare imposibilă. Mă gândesc că ai putea să ceri părerea unui prieten sau a cuiva de încredere. Ai prieteni puternici în poziții sociale cheie. Îți vor fi de ajutor. Apoi, există un ton enervant în atmosfera de lucru care face dificilă munca. Cheia pentru tine este să nu reacționezi excesiv, ci să rămâi neutru și să colectezi date.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Capricorn. Financiar

Rezolvi și tu, niște probleme financiare recente, prin inspirație și idei grozave. Este un moment de stimulare mentală și poți constata că ești cu adevărat în elementul tău. Pe măsură ce restrângi cheltuielile de familie, apar și oportunitățile de câștig. Publicitate, învățământ și metafizica.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Capricorn. Sănătate

O săptămână cu abilități de comunicare mari. Este timpul să le arați celor pe care îi iubești cât de mult îi iubești și celor cu care nu te ma simți bine, că este timpul să mergeți fiecare pe drumul vostru. De asemenea, este un moment minunat să te verifici prin sport, prin mișcare în aer liber și să vezi dacă poți crește nivelul de exerciții fizice.

Citește și Horoscop Minerva 15 – 21 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top