Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Capricorn

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Capricorn. Vei dori să închizi lumea și să fii singur cu gândurile tale. Ești prins în plasa energiilor introspective care sunt în joc. Este posibil să nu fii foarte cooperant și chiar să dorești să ai activități mai solitare. Ascultă-te. Probabil că ești la un pas de o descoperire de sine majoră.

Pe de altă parte, reacționezi așa deoarece te simți părăsit. S-ar putea ca un mentor sau cineva cu autoritate să-și fi arătat adevărata față. Decât să alegi un nou model, ai de grabă ți-aș sugera să urmezi calea potrivită ție. Ești suficient de experimentat pentru a nu mai avea nevoie de altcineva care să deschidă calea.

Săptămâna începe cu o notă foarte îngăduitoare cu Venus în Taur. Te încurajează să fii creativ și să te exprimi. Reînvie un hobby sau pasiune.

Ai nevoie de un mic pick-up când Soarele este încă în pătrat cu Saturn, vineri, creând o anumită tensiune acasă. Este posibil ca unii membri ai familiei să încerce să te împiedice să fii ce vrei, provocând unele lupte interne. Rămâi pe poziție și rezistă presiunilor. Rămâi cu picioarele pe pământ, dar alege-ți cuvintele cu atenție altfel poți crea probleme de durată care te vor bântui câteva săptămâni.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Capricorn Relațional

Uneori se întâmplă ca în timp ce o ușă se închide, o alta se deschide. Acesta ar putea fi scenariul, cu aspectele astrale de săptămâna aceasta. În cazul în care o relație sau un capitol dintr-o anumită relație s-ar putea să se fi încheiat, un altul nou ar putea fi pe cale să înceapă. Un eveniment la care participi îți aduce voie bună și îți deschide inima către posibilitatea unui viitor mai bun.

Sextilul Soare-Jupiter reînnoiește energia romantică și te pregătește pentru orice îți iese în cale. Dacă te simți egoist, este bine să te concentrezi asupra propriilor nevoi de schimbare.

Venus în domiciliu, în Taurul conștient de nevoia de securitate interioară, schimbă prioritățile de la satisfacerea nevoilor fizice la găsirea unui partener pe termen lung. Răbdarea este cheia acum.

Conjuncția Venus-Mercur te găsește practic incapabil să-ți stăpânești entuziasmul cu privire la cineva nou. Vrei să spui tuturor ce simți, dar universul recomandă să păstrezi liniștea asupra acestui lucru, cel puțin pe moment.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Capricorn Profesional

Spunând că ești deprimat, puțin probabil să îți aducă simpatia celorlalți. În cea mai mare parte, oamenii preferă să afișeze o dispoziție optimistă și plină de spirit. Nu le strica ziua. În schimb, ar trebui să li te alături. Arată și altora că poți să fii și tu vesel.

Incertitudinea cu privire la o anumită situație te face să te simți inadecvat sau inutil. Nu fi atât de dur cu tine. Nu ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a continua. Aceste informații vor apărea în schimb, în următoarele două săptămâni. Ceea ce faci la lucru merge bine. O abordare lentă și sistematică este cea mai bună. Simțul umorului te face mai atractiv dacă ești în căutarea unui loc de muncă.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Capricorn Financiar

Săptămâna aceasta vorbește despre activitatea din sectorul financiar. Înmulțirea cheltuielilor și schimbările indică faptul că s-ar putea să ai brusc mult mai mult sau mai puțin de primit decât ai plănuit.

Trebuie să o iei mai ușor, să evaluezi nevoile imediate de numerar și să cheltuiți cu măsură, deși coturile pe piață s-au dublat. Dacă asta înseamnă doar amânarea unor lucrări de renovare a locuinței, atunci le poți opri, dar dacă ele depășesc limitele cheltuielilor obișnuite, ar trebui să îți dea de gândit.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Capricorn Sănătate

Dacă ai fost atent la visele tale, poate ai observat o temă recurentă în ultima vreme. Poate fii un indiciu că există un mesaj pe care psihicul tău vrea să-l înțelegi – și probabil să faci! Exercițiul este o modalitate de a te integra pe deplin visul cu starea de veghe, deoarece exercițiul și odihna sunt capetele opuse ale spectrului fizic. Oricare ar fi visele tale, încearcă să te gândești la asta în mod conștient în timpul zilei. Rămâneți flexibil și relaxat.

Conflictele și provocările îți afectează corpul prin stres și tensiune. Meditația te va ajuta să îți menții corpul flexibil și cu judecată limpede. Aceste tehnici te vor ajuta să navighezi printre probleme cu o minte clară și multă energie. Nu mânca în exces dacă crezi că lucrurile scapă de sub control.

Citește și Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top