Connect with us
Horoscop săptămânal 30 aprilie - 6 mai 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele ratează o oportunitate profesională dacă vor cu orice preț să participe la un eveniment de familie. În plus, atenția acordată rudelor îl deranjează pe partener.

Horoscopul săptămânii 30 aprilie -6 mai 2018 pentru zodia Fecioară le recomandă nativilor să își aleagă cu mare grijă cuvintele, mai ales dacă au reproșuri de făcut, contracte de negociat sau probleme de soluționat.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Luna Plină din ziua de luni, 30 aprilie, va avea loc în zodia Scorpion și în casa Comunicării din astrograma Fecioarelor, unde (până în luna noiembrie) se va afla și Marele Benefic Jupiter, acum retrograd. Norocul va depinde mult de atitudinea nativilor și de modul în care acestea vor reuși să comunice cu cei din jur. Iar spiritul critic exagerat, care le caracterizează, nu le va fi de ajutor în această perioadă.

Marți seara, Luna va ajunge în zodia Săgetător și va îndrepta atenția nativilor spre familie, dar miercuri fi în opoziție cu planeta Venus, cerându-le Fecioarelor prudență în luarea unor decizii. S-ar putea ca ele să fie nevoite să aleagă între familie și carieră sau să rateze o oportunitate profesională pentru că vor dori cu orice preț să ia parte la un eveniment de familie sau să plece în vizită la părinți.

Mjlocul săptămânii le poate aduce un dar important de la o rudă, o moștenire sau profit neașteptat de la o afacere de familie.

Mare atenție la certurile cu partenerul

În cursul zilei de vineri, 4 mai, atenția acordată de nativi rudelor îl poate deranja pe partener și, din acest motiv, ar putea izbucni o ceartă. Sau tensiunile pot să apară din cauza opiniilor diferite privind cumpărăturile sau lucrările de reparații ori amenajare în casă.

În weekend, Luna se va afla în zodia Capricorn și în sectorul Copiilor din astrograma nativilor, deci va fi o perioadă excelentă pentru nativii care sunt sau care își doresc să devină părinți.

Duminică, horoscopul vine cu vești bune pentru Fecioare pentru că Luna va fi în armonie cu planeta Pasiunii și amândouă vor acționa în sectorul Iubirii din astrograma Fecioarelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top