Connect with us
Horoscop Minerva Aprilie 2021 Fecioară

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Fecioară

Privire generală. Marte este conjunct cu Nodul Nord în Casa a 10-a a carierei și a imaginii. Vei fi dornic să urci noi trepte ierarhice. Acest lucru poate indica un accent major pe abordarea unui nou master, pe proiecte legate de mass-media, dar și pe obiective de imigrare sau călătorii. Indiferent de modul în care se manifestă, vei fi nerăbdători să faci progrese acum mai degrabă, decât să stagnezi. Pari să fii destul de ocupat în această lună, deoarece Soarele alunecă prin a Casa a 8-a a resurselor de la alții.

Luna Nouă are loc în același sector pe 12 aprilie. Acest lucru poate aduce mai multe responsabilități și proiecte pe biroul tău, clienți noi sau chiar o ofertă de noi locuri de muncă. 

Atenția îți este atrasă de persoana de lângă tine. Să găsești pe cineva care să fie compatibil cu tine va fi de cea mai mare importanță pentru tine. Dacă ești singur ai putea avea noroc să găsești pe cineva cu profunzime și chimie extraordinară.

Lună Plină are loc în Scorpion pe 27 aprilie. Lunația pune în evidență încrederea personale și ar putea fi punctul culminant al unui obiectiv personal major. Demonstrează-ți puterea de a pune lucrurile în practică. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Fecioară Relațional

 În azul în care aștepți ceva, sextilul Mercur-Pluto de pe 1 aprilie ar trebui să-ți aducă câteva lucruri bune. Când în viața sentimentală experimentează mici coincidențe fericite și vești surprinzător de bune, poți să mergi în direcția respectivă. Acest sextil poate intensifica orice situație sentimentală care se întâmplă în viața ta. Nimic nu este banal acum și totul are o semnificație mai profundă decât se vede la suprafață. Nu lua de la sine legăturile personale.

Venus este în Berbec oferindu-ți câteva zile de pasiune de care să te bucuri înainte de sfârșitul lunii. Nu este la fel de probabil să gândești lucrurile acum ca de obicei și cântărirea argumentelor pro și contra dintr-o situație pare o pierdere de timp. S-ar putea să ai regrete la un moment dat, dar deocamdată de ce să nu te bucuri de moment?

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Fecioară Profesional

 Întri în aprilie cu Marte în Gemeni de unde va pleca abia pe 23 aprilie. Îți induce o judecată temeinică în legătură cu o problemă care ține de carieră. Ușurința cu care te exprimi este destul de puternică și poți expune cazul tău șefului direct pentru un program de lucru flexibil sau pentru a numi pe altcineva într-un un proiect la care nu vrei să participi.

Lună Nouă în Berbec de pe 12 aprilie, pune accent pe obiceiurile de muncă. Dacă ai amânat sarcinile, acum poți găsi informațiile de care ai nevoie pentru a te motiva din nou. Amintește-ți că amânarea are loc aproape întotdeauna din două motive: sarcina este prea dificilă sau sarcina este prea plictisitoare.

Soarele intră în Taur pe 20 aprilie, iar tu ai o dorință puternică de a colabora cu ceilalți. Dacă ai o mică afacere, ar fi bine să găsești alți antreprenori care să facă publicitate în cooperare sau să fie împreună pe un canal video online.

Luna Plină din Scorpion de pe dat de 27 aprilie te face mai vizibil pentru lume. Concentrează-te pe propria promovare, cum ar fi marketingul sau trimite CV-ului pentru un nou loc de muncă. Este mai probabil să faci oamenii să îți răspundă la telefon în această perioadă, așa că nu ezita să dai telefoane. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Fecioară Finanaciar

Luna aceasta, trebuie să cheltuiți inteligent. Fluxul de numerar poate fi puțin limitat în acest moment. Folosește-ți resursele mai atent pentru a obține profituri mai bune. În a treia săptămână probabil că observi o îmbunătățire considerabilă a finanțelor. Tranzacțiile externe și contractele publice majore îți vor aduce bani serioși. Depune plusul de bani în depozite pe termen scurt. Unii dintre voi începe să se gândească să cumpere o casă sau să facă un credit pentru o locuință. Nu va fi o idee rea, cu condiția să te gândești până la cele mai mici detalii și să îți faci un plan de acțiune pentru ca lucrurile să nu degenereze. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Fecioară Sănătate

Coronavirusul este încă o problemă, dar prezența lui Saturn sectorul sănătății de îți poate îmbunătăți nivelul de rezistență a organismului. Merită să sporești sănătatea sistemului imunitar cu metode încercate și testate, cum ar fi suplimentele de bună calitate. Dar ar fi la fel de bine să te protejezi purtând mască, să respecți distanțarea socială și să eviți zonele aglomerate.

Cu Soarele și stăpâna ta plnetară, Venus, în Berbec, a avea îndrumări ferme și obiceiuri zilnice bune care să te protejeze, este un pas important acum. Inhalarea aburului apei în care ai infuzat plante aromatice ca să îți menții căile respiratorii curate și clarem sunt recomandate.

Citește și Horoscop Minerva Aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top