Connect with us
Horoscop 13 martie 2021. Fecioarele plătesc polițe mai vechi, Racii sunt foc și pară pe familie

Zilnic

Horoscop 13 martie 2021. Fecioarele plătesc polițe mai vechi, Racii sunt foc și pară pe familie

Horoscopul zilei 13 martie 2021 anunță răzbunări din partea Fecioarelor care plătesc polițe mai vechi. În același timp, nativii zodiei Rac au probleme în familie și se supără pe cei dragi din motive destul de întemeiate. Să vedem, totuși, care sunt previziunile astrelor pentru această zi.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 13 martie 2021

Va fi o zi destul de încărcată de tot felul de tensiuni mai ales pentru zodia Fecioară, dar și pentru Raci. Apar discuții în familie, nemulțumiri și nevoia de răzbunare. Vă prezentăm predicțiile pentru fiecare zodie în parte.

Zodia Berbec

Pot apărea neplăceri din cauza unor persoane cu care ai lucrat la un proiect și care vor să te dea cumva la o parte.

Zodia Taur

Fii prudent și ține cont de fiecare ban cheltuit. Va veni vremea când vei număra bobocii și ce crezi? te vei opri la câteva zeci. Depinde numai de tine de care zeci va fi vorba.

Zodia Rac

Relațiile cu familia sunt problematice. Pare că nu te mai înțelegi deloc cu cei dragi, ori pur și simplu nu este o zi bună la capitolul comunicare.

Zodia Leu

În cazul acestor nativi, relațiile parteneriale sunt instabile și este greu să ajungi la un numitor comun. Pur și simplu trebuie să accepți faptul că avem mentalități diferite.

Citește și: Horoscopul lunii martie 2021

Zodia Fecioară

Ți s-a pus pata pe cineva care te-a supărat la un moment dat, iar acum a venit vremea răzbunării. Nu e rău să arătați cuiva că a greșit, dar aveți grijă să nu exagerați. Vorba spune: răzbunarea este arma prostului…

Zodia Balanță

Ai nevoie de odihnă, relaxare, somn, și de compania oamenilor dragi din viața voastră. Astăzi nu este o zi în care să puneți țara la cale.

Zodia Scorpion

Nu te mai încrunta la orice zboară. Canalizează-ți energia pe lucruri bune, productive, care te ajută să te dezvolți personal.

Zodia Săgetător

Apelează la cei dragi pentru ajutor, ori de câte ori simți nevoia. Poate crezi uneori că ești singur, dar nu e deloc așa. Întotdeauna va fi cineva care te va aștepta cu o vorbă bună.

Zodia Capricorn

Te-ai pierdut în gânduri profunde, dar nu îți displace treaba asta. Te preocupă stilul de viață și simți că ar trebui să schimbi ceva în acest sens. Fă-o cu încredere!

Zodia Vărsător

Dezamăgirile provocate de colegi, prieteni și chiar rude pot fi mari, dar nu înseamnă că e atât de greu să treci peste ele.

Zodia Pești

Intuiția te ajută să-ți dai seama rapid care sunt oamenii cu intenții ascunse față de tine, care vor să te folosească într-un fel sau altul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top