Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Fecioară

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Fecioară. Un prieten apropiat sau un coleg primește recunoașterea pentru lucrările făcute. Ești mulțumit de succesul prietenului tău și ești recunoscător pentru propriul noroc. Se pare că ai atins și un obiectiv pe termen lung. Deși este posibil să nu fii recunoscut public cum este prietenul tău, în inima ta știi că ai realizat ceea ce ți-ai propus.

Discuții despre călătorii în locuri îndepărtate și exotice nu îți fac rău. O parte din dialog este pură fantezie, dar există câteva persoane care sunt cu adevărat serioase în ceea ce privește planurile lor. Te gândești să pleci pentru o vreme? Dacă da, s-ar putea să asculți ce au de spus prietenii tăi. Cu siguranță ar fi distractiv dacă toți ați merge împreună! Problema este să scăpați de restricții, abia atunci vei aprecia liberatea de mișcare.

Miercuri, Venus din Taur și din sectorul spiritului de aventură și a filozofiei, te încurajează să-ți regândești convingerile despre dragoste, frumusețe și bani. Poate ai putea rezolva și o relație la distanță. Un mobilier modern te-ar avanja? Poate ar trebui să investești într-o mică afacere? Învață și crește!

Fii atent cu te joci cu cuvintele sâmbătă Mercur din Taur face pătrat cu Pluton din Capricorn. Dacă ești prea ancorat, s-ar putea să distrugi distracția dintre voi și în relațiile sentimentale, de regulă. Distrează-te fără a crea prea multe atașamente pe lucruri și cu oamenii.

Duminica aduce durerea creșterii, știi cum te dureau picioarele în timpul creșterii în adolescență, e, așa și acum, Soarele face conjuncție cu Mercur în sectorul intimității. Continuă să cauți schimbarea, stabilind niște limite în viața ta. Prin crearea spațiului propriu, poți întări legăturile.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Fecioară Relațional

Ai capacitatea de a răni sau de a vindeca o anumită situație care ține de relație. Îți poți înrăutăți situația, ceea ce vă va răni pe amândoi în cele din urmă sau poți face efortul de a vorbi despre anumite lucruri și de a găsi sursa reală a problemei, care necesită sinceritate și autenticitate.

Conjuncția pozitivă Soare-Mercur te poate ajuta să spui ceea ce trebuie persoanei interesate. Sigur, din momentul în care ai deschis gura, restul depinde de tine!
Venus este în domiciliu, în Taur, ceea ce îți schimbă destul de mult abordarea romantică, dar într-un mod bun. Doar pentru că abordarea agresivă funcționează pentru prietenii tăi nu înseamnă că va funcționa și pentru tine, nu este o regulă general valabilă.

Sextilul dintre Mercur și Jupiter, scoate în evidență carisma ta naturală. Lasă ochii să spună mai mult decât cuvintele.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Fecioară Profesional

Săptămâna aceasta rămâi acasă. Indiferent dacă lucrezi de acasă, dacă te-ai infectat cu Covind sau ți-ai luat câteva zile libere. Este baza din care vei fi cel mai eficient în muncă. Capacitatea ta de a rămâne concentrat va fi destul de mare și de țintită pe obiectivele care ți le propui. Stresul din jur are un impact negativ asupra psihicului tău, indiferent dacă îți dai seama sau nu. Fă tot posibilul să nu interiorizezi tensiunea și dificultățile cu are te confrunți la locul de muncă. Este un tip de energie nu îți aparține.

Pe de altă parte, îți este ușor să lucrezi într-un ritm constant chiar dacă faci progrese lente. Sunt semnificative. Energia te susține în orice dorești să faci pentru a-ți îmbunătăți situația de lucru și perspectivele de carieră. Așteaptă-te și la întârzieri. Înfluxurile astrale pot provoca confuzie și defecțiuni mecanice. Alocă mult timp oricărei sarcini.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Fecioară Financiar

Săptămâna aceasta te concentrezi asupra nevoilor familiei și ale partenerului de viață, urmărind cheltuielile care au loc. Încearcă să nu cheltui după aceleași tipare ca înainte. În schimb, dacă pornești cu dreptul în ceea ce ți-ai propus, te asiguri că există bani pentru educația la facultate, pentru o casă confortabilă și multe altele. Latura ta creativă se luptă cu partea practică. Dar va trece și asta.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Fecioară Sănătate

Odată cu tranzitele de săptămâna aceasta, s-ar putea să te simți motivat să participi la o activitate de grup care implică planificarea și ajutarea altora. Dacă este o mică petrecere de ziua de naștere a unui prieten, respectă această nevoie a ta de implica în răspândirea unui sentiment de comuniune. Pentru a experimenta la maxim sentimentul de participare, fă mișcare, mergi la cumpărături și pune sângele în mișcare. Când te simți angajat fizic cu propria ta forță, ești mai întemeiat și gata să dai.

Citește și Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top