Connect with us
Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Fecioară

Este o perioadă în care să te bucuri de fructele muncii tale. Atenție că invidia celorlalți va crește. Nu te va influența dar te va stresa. Vei recunoaște în schimb, că este un semn că faci lucruri mai bune. Cei care fac mai puțin se pot simți amenințați de progresul personal. Motiv pentru care trebuie să te protejezi. Ai tendința de a simți că trebuie să faci mai mult sau să începi ceva nou, imediat. Încetinește, ia-o ușor și fii constant. Pauzele lucrative sunt investite cu potențialul unor acțiuni viitoare însemnate. Valoarea nu este dată de dimensiunea afacerii ci de strategie.

S-ar putea să te simți încolțit de modelele pe care societatea le oferă în prezent. În timp ce te lupți pentru a ajunge la propria definiție a realizatorului cu adevărat inovator, alte persoane critică atitudinea ta destul de liberă. Doar pentru că ideile tale nu sunt sincronizate cu ale lor nu le invalidează pe ale tale. Dacă ideile tale sunt prea radicale, ale lor sunt prea convenționale. Există loc pentru ambele puncte de vedere.

Ai putea primi invitații la evenimente sociale interesante în mediul tău. S-ar putea să auzi de la câțiva prieteni care intenționează să participe, așa că ai putea participa și tu cu entuziasm, la aceste evenimente. Îți va face plăcere să te revezi cu prietenii. Reține că ai putea întâlni și oameni noi care se dovedesc a fi contacte valoroase.

Săptămâna aduce un accent reînnoit ambițiilor tale profesionale, acum că Marte este în Gemeni. Acesta este în sectorul carierei tale, făcându-te extrem de ambițios ca să ajungi în vârf. Te deplasezi pe banda rapidă săptămâna aceasta, dar nu lăsa anxietățile altora să te deraieze. Încearcă să mergi cu fluxul și să nu te gândi prea mult la ce spun alții.

Concentrează-te pe auto-îmbunătățire atunci când Mercur face conjuncție cu Jupiter și cu Luna, joi. Asta se întâmplă în sectorul rutinelor cotidiene, încurajându-te să faci o schimbare pozitivă a rutinei și a propriei bunăstări. Ce poți face pentru a te simți bine și a fi mai productiv? Gândește-te!

Săptămâna se termină cu o notă romantică, când Pallas în Pești, în sectorul parteneriatelor. S-ar putea să devii atrăgători pentru cei creativi sau să le fascinezi, în special, pe persoanele pe care nu le cunoști bine. Ai incredere în instinctele tale.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Fecioară Relațional

În această săptămână nu vei ezita să îți exprimi sentimentele pentru cineva de care ești îndrăgostit. Poate părea o nouă relație care îți va face viața mult mai extraordinară. Viața sentimentală va fi destul de satisfăcătoare și nu vei avea chef să petreci prea mult timp departe de partenera/ul ta/tău. Cina la lumina lumânărilor te va ajuta să profiți de această săptămână romantică.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Fecioară Profesional

Vei fi foarte ocupat, deoarece ți se încredințează câteva sarcini provocatoare. Aceste noi responsabiități, inspiră și scot la iveală tot ce este mai bun în tine. Designerii, graficienii și web-designerii au cele mai multe oportunități de a avansa în carieră. Ești la un maximum de creativitate și îi impresionați pe cei din jur. Este posibil ca unii dintre voi să obțină o promovare, după mult timp, în această săptămână.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Fecioară Financiar

Este o săptămână foarte bună din punct de vedere financiar pentru oameni din diferite categorii sociale. Valoarea unor acțiuni vor începe să crească, după încetinirea de săptămâna trecută și va aduce profit. Unii vor beneficia de o schimbare a politicilor guvernamentale care va face ca lucrurile să se miște în favoarea lor. Cei care sunt implicați în exportul și importul de îmbrăcăminte vor primi un volum considerabil de comenzi din străinătate, în special costume sanitare de protecție.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Fecioară Sănătate

Evită mâncarea nesănătoasă. Se pot declanșa simptome ale unei afecțiuni majore din cauza tendinței de a mânca în exces. Dacă mergi la vreo petrecere poți amesteca băuturile și câteva zile vei fi mahmur. Acum că știi ce s-ar putea întâmpla, ți-aș sugere să te limitezi la câteva băuturi – bere, șampanie sau vin. Până în weekend, anumite situații stresante îți pot afecta sănătatea, și tot ceea ce ți-ar mai lipsi ar fi stresul.

Citește Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top