Connect with us
Ultima lună plină din an aduce schimbări mari pentru zodii

Horoscop

Ultima lună plină din an aduce schimbări mari pentru zodii

Ultima lună plină din an are loc pe data de 30 decembrie în zodia Rac și va afecta absolut toate zodiile. Evenimentele importante se vor desfășura în special pe plan personal, iar luna plină va avea impact direct asupra situației familiale. Iată cum vor fi afectate zodiile de aceste schimbări!

Lună plină în Rac pe 30 decembrie. Ce trebuie să știi

Berbecii vor fi foarte echilibrați în această perioadă, un lucru rar întâlnit la ei. Această lună plină le priește și îi ajută să observe mai bine tot ce se petrece în jurul lor.

Taurii vor fi foarte apreciați de cei din jur, mai ales pentru ajutorul pe care îl acordă în ultima vreme tuturor celor apropiați. este o perioadă bună să vă relaxați.

Gemenii trec prin momente dificile în familie. Cel mai bine este să vă abțineți de la comentarii care nu își au locul pentru că le puteți răni sentimentele celor apropiați.

Racii au nevoie de cineva care să le fie aproape și să îi înțeleagă. Luna plină îi destabilizează ușor și le aduce o sensibilitate aparte.

Leii devin vedetele acestui final de an. sunt foarte apreciați și atrag cu siguranță atenția sexului opus. Au un șarm aparte care îi învăluie pe toți cei care sunt în jurul lor.

Fecioarele se simt foarte bine în ultimele zile din an și sunt pregătite pentru noi provocări. Acești nativi vor avea norocul să intre în noul an foarte foarte relaxați și fără prea multe planuri.

Balanâele stau mult pe gânduri. Persoanele  născute sub acest semn zodiacal vor avea momentele de meditație profundă și își vor analiza atent fiecare pas pe care îl fac de acum înainte.

Scorpionii petrec mult timp cu familia dar și cu persoana iubită. Este un timp de calitate care le dă mai multă forță și mai mult optimism.

Săgetătorii sunt foarte mulțumiți de tot ceu au realizat în anul care tocmai a trecut și sunt gta să o ia de la capăt chiar din primele zile ale lunii ianuarie.

Capricornii stau foarte bine pe plan financiar. vor avea parte de un câștig total neașteptat chiar la finalul anului și asta îi va ajuta să rezolve multe probleme.

Vărsătorii sunt mai visători ca niciodată, parcă trăiesc pe altă planetă și asta se observă de la o poșăt. Este timpul să reveniți cu picioarele pe pământ.

Peștii nu se simt foarte bine în compania unei anumite persoane și vor face tot ce le stă în putință să se debaraseze de ea.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top