Connect with us
Horoscop 1 octombrie 2020. Balanțele sunt între ciocan și nicovală

Zilnic

Horoscop 1 octombrie 2020. Balanțele sunt între ciocan și nicovală

Horoscop 1 octombrie 2020. Probleme în carieră pentru nativii zodiei Pești. Nu au trimis la timp rapoartele, sau nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu șefii. Trebuie să cântărească bine lucrurile și să nu se pripească în decizii.

Horoscop 1 octombrie 2020

Horoscop 1 octombrie 2020. Nu este o zi tocmai bună pentru nativii zodiei Pești. Este posibil să aibă probleme la serviciu, cu șefii, sau poate cu colegii. Nu va fi ceva grav, însă s-ar putea transforma dacă nu vor trata situația cu răbdare și tact diplomatic.

Taur

Nativii zodiei Taur, care nu au o relație, au șanse să cunoască pe cineva. Sunt timizi și nu se aruncă în necunoscut, dar își doresc pe cineva și sunt dispuși să facă pași în aceeași direcție.

Gemeni

Horoscop 1 octombrie 2020. O zi bună, una proastă. Pentru nativii zodiei Gemeni, nicio zi nu seamănă cu alta. Ba au chef, ba n-au chef. Nici eu nu știu ce simt și ce vor, dar măcar nu au probleme serioase.

Rac

Racii sunt mai deschiși ca niciodată la tot ce e nou și îi scoate din zona de confort. Vor să încerce activități la care altă dată nici nu s-ar fi gândit. Sunt entuziasmați și tratează totul cu optimism.

Leu

Pentru lei va fi o zi ca oricare alta. Nimic nou, totul vechi, dar bun. Per total, au avut un an bun și se pare că la fel îl vor și încheia. Sunt șanse să primească vizita unui prieten drag, care locuiește de câțiva ani, în afara țării.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară întâmpină mici probleme de sănătate. Nimic grav, dar nu trebuie să neglijeze acest aspect. Tratat din timp, totul se rezolvă și devine doar o amintire neplăcută.

Balanță

Nativii acestei zodii se simt ca între ciocan și nicovală. Au de luat o decizie, sau cel puțin, se așteaptă de la ei să ia o decizie pe care ei nu și-o doresc, sau pur și simplu o amână.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte echilibrați emoțional și împăcați cu ce au și cu ce pot. Pe plan profesional, sunt șase mari să primească un bonus, sau o mărire salarială.

Săgetător

Ați rupt legătura cu prieteni vechi poate și pentru că ați uitat de unde ați plecat. Apelați la ei doar când dați de greu. Unele lucruri nu se uită și veți avea de suferit pentru egoismul de care dați dovadă acum.

Capricorn

Nu este o zi bună pentru decizii de cuplu. Orice ar spune și ce ar face, nu sunteți de acord cu persoana iubită. Vi se pare că nimic nu e cum trebuie. Este doar o pasă proasă, care va trece.

Vărsător

Treci de la o stare la alta. Ești nemulțumit, după care apare ceva și îți schimbă complet starea. Ai grijă să nu rănești persoanele din jurul tău care pot avea de suferit din cauza toanelor tale.

Pești

La nativii zodiei Pești, totul e roz și bine. Au un mod foarte constructiv de a privi tot ce li se întâmplă, iar asta îi ajută enorm în viață.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top