Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Fecioară

O iubire sau o relație de prietenie uitată poate fi repusă pe tapet, săptămâna aceasta. Posibil ca el/ea să te contacteze pentru a urni din nou lucrurile. 

Dacă dorești să ai un copil sau să adopți unul ori să îți iei un animal de companie, Jupiter în Casa a 5-a, în casa ta iubirii, a copiilor și a fertilității, sugerează că acum este momentul. 

Venus, în Leu și în Casa a 12-a, casa lucrurilor ascunse este trezită, ca să spun așa de Uranus, din Casa a 9-a. Poate că ți-ai propus astăzi să te relaxezi, totuși ai emoții când te lovești de un subiect nou. Cochetezi și cu ideea de a-ți reorganiza programul pentru restul săptămânii.

Mercur este în casa a 2-a, a banilor munciți face opoziție cu conjuncția Lilith – Marte retrograd. Dacă te gândești să-ți impresionezi iubita/iubitul cu un plan de investiții extreme, s-ar putea să fii dezamăgit. Vorbele tale nu sunt auzite sau poate nu sunt înțelese, iar tu doar ai să te înfurii. Mai bine amână fără însă să încetezi să lucrezi la ceea ce ți-ai propus. 

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Fecioară Relațional

 Soarele este încă în semnul tău și pare că îi suflă în ceafă lui Pluton și lui Saturn, aflați în Casa a 5-a, a iubirii și cu care este în trigon. Această energie chiar dacă este armonioasă nu va intra în viața ta pe negândite ci dintr-o dată. În acest moment, tu sau iubitul tău vă puteți simți extraordinar de motivați să faceți lucrurile să funcționeze. Mai mult, este o energie neliniștită care face dificilă concentrarea asupra altor lucruri.

Pe de altă parte, vorbim despre un nou început pentru voi și relația voastră în special, datorită impulsului pe care îl imprim Neptun din Pești aflat în Casa a 7-a a relațiilor. Sunteți pe deplin gata să examinați cu atenție ceea ce este puternic între voi și ceea ce are nevoie de o eforturi suplimentară, ca să nu mai spun că ești dispus să-ți recunoști greșelile.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Fecioară Profesional

Cel mai bun mod de a-ți onora munca este să planifici și să te pregătești. Aceasta include organizarea și curățarea spațiului de lucru. Când te afli într-un spațiu adecvat poți să faci cea mai bună muncă. Ia-ți o zi liberă și folosește-o pentru a-ți ordona viața. Casa a 12-a cade în semnul subtil al Leului și face trigon cu Marte retrograd din Berbec, sporind dorința de singurătate. Când ai grijă de detaliile vieții, poți fi acolo pentru alții.

Lucrurile începute în această perioadă sunt gândite să se manifeste în ceva viabil. Marți Soarele face un trigon cu Pluto și apoi cu Saturn din Capricorn. Este o zi bună pentru planificare, pentru verificări și pentru face schițe. Descarcă aplicații care te ajută să-ți duci munca la bun sfârșit. Poți face progrese în domeniile vieții care sunt cele mai importante pentru tine.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Fecioară Financiar

 Ai grijă cu banii, deoarece repararea sau renovarea la scară largă poate fi inevitabilă dar și costisitoare. S-ar putea să fie timpul să cumperi o altă mașină sau o achiziție de bunuri imobiliare – casă, teren, ceea ce îți va aduce înapoi mai mult decât te aștepți pe termen scurt. Fii atent la familie, în special la unul dintre părinți.

Recompensele apar sub forma unor câștiguri materiale. Ia acest lucru ca pe o afirmare a valorii tale Oamenii se bazează pe tine acasă și la serviciu pentru că știu că îți faci treaba. Munca amabilă și dividendele vor veni mai repede decât te aștepți.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Fecioară Sănătate

 O dietă adecvată este esențială pentru sănătate și pentru menținerea nivelului de energie. Mâncarea nu trebuie să fie prea condimentată, picantă, încărcată cu sosuri sau prăjeli. Carnea, cartofii, cerealele nerafinate, legumele rădăcinoase și lactatele sunt toate bune pentru dieta și sănătatea ta.

Ai un metabolism lent și acest lucru poate duce la greutate și o tendință spre inerție. Mâncarea trebuie mestecată temeinic și consumată la intervale regulate de timp, iar băuturile reci trebuie evitate în timpul mesei.

Citește și Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top