Connect with us
Horoscop Minerva Octombrie 2020 PEȘTI. Începe o perioadă complicată

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Octombrie 2020 PEȘTI. Începe o perioadă complicată

Horoscop Minerva Octombrie 2020 PEȘTI. Lună plină în Berbec de pe 1 octombrie, îți oferă un început incredibil în ce privește hotărârile pe care le vei lua. Puterea ta competitivă este puternică, dar chiar și atunci când ești hotărât să câștigi, natura ta plină de compasiune nu te va lăsa să lași vreun coleg în urmă. Dacă alergătorul din spatele tău cade, te vei opri pentru a-l ajuta să treacă și el linia de sosire.

Mercurul retrogradează tot într-un semn de apă, în Scorpion pe 14 octombrie, moment în care ar trebui să începi să îți folosești abilitățile psihice și intuiția ca să te ghideze. Când ai senzația că nu ai idee ce faci – sau te întrebi de ce lucrurile merg prost – subconștientul te poate ajuta să vezi luminița de la capătul tunelului.

Venus intră în Fecioară pe 3 octombrie, ceea ce reprezintă o poziție foarte confortabilă. Te simți în largul tău acum grație frumuseții după care tânjești și care va fi o experiență calmă. Dacă momentele devin dramatice, fă tot ce poți pentru a le evita – și la fel procedează și cu diverse confruntări.

Luna plină din Taur, de pe 31 octombrie, a doua Lună Plină, semn că nu trebuie să pierzi șansa de a face ceva corect în această zi. S-ar putea să nu mai ai o astfel de oportunitate mult timp de acuma înainte.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 PEȘTI. Relațional

Prima lună plină din octombrie este în Berbec pe 1 octombrie, așa că s-ar putea să fii nerăbdător să obții ceva pentru a putea începe o nouă acțiune. Deoarece nu ești cel mai bun la citirea semnalelor romantice acum, ar fi bine să încetinești și să iei în considerare sentimentele celeilalte persoane.

Mercur devine retrograd pentru ultima oară în acest an, în Scorpion, pe 14 octombrie și, în timp ce schimbul de mesaje nu va mai fi la fel de simplu ca de obicei, ai un ușor avantaj dacă te folosești de intuiție. Ești unul dintre cele mai profunde semne psihice, iar acest tranzit te ajută să îți folosești și mai bine percepțiile.

Când Venus intră în Fecioară, pe 3 octombrie, ai putea vedea frumusețea oriunde te uiți. Prietenii tăi s-ar putea întreba ce vezi la actualul partener, dar în ciuda modului în care arată fizic persoana, sufletul tău este 100% atras de frumusețea lui interioară!

A doua Lună plină a lui octombrie are loc în Taur pe data de 31, și îți aduce șansa de a încheia ceva odată pentru totdeauna. Se cere doar răbdare și fermitate de partea ta, ceea ce face diferența. Cu cât te grăbești mai puțin, cu atât lucrurile vor fi mai ușoare.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 PEȘTI. Profesional

S-ar putea să simțiți o oarecare nostalgie și pe bună dreptate. Luna octombrie se deschide simbolic cu o lună plină în semnul Berbecului pe 1 octombrie și care pentru tine are un rol purificator. Permite acestui foc să îți curețe sufletul, astfel încât să te poți elibera de ceva ce a stat prea mult în calea firmării tale. Simți o schimbare în starea interioară sau în viața de zi cu zi și s-ar putea chiar să te gândești să îți schimbi cu totul cariera.

Pe măsură ce Mercur intră în retrogradare, în Scorpion, pe 14 octombrie, te vei simți, într-un fel sau altul, că ceva te trage înapoi. Provocarea este să lași lucrurile să curgă. Regenerarea și redefinirea modului în care îți folosești puterea personală sunt temele momentului pentru tine.

Lună nouă în Balanță, de pe 16 octombrie, se adaugă la contextul anumitor decizii personale și financiare în ansamblu, pe care le ai de luat. Nu uita să te pui pe tine pe primul loc chiar dacă alții încearcă să te sensibilizeze și să te atragă în situații care nu sunt ale tale.

Veți câștiga mai multă perspectivă analitică pe măsură ce Soarele trece în Scorpion în noaptea de 22 spre 23 octombrie, adăugând contextul acestor vremuri cât și o misiune spirituală.

Așteaptă-te să se întâmple ceva formidabil profesional, cu a doua Lună plină din octombie, în Taur, pe 31 octombrie. Lasă-te încărcat de aceste energii aducătoare de noi începuturi.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 PEȘTI. Financiar

A venit din nou momentul să îți demonstrezi talentul în gestionarea problemelor financiare. Moștenirile sau proiectele financiare, în care sunt implicați oameni pe care îi cunoști, te va implica și pe tine în diverse formule practice din care să iasă bani. Îți poți împrumuta cel mai bun prieten, la fel de bine precum tu ai putea lua un împrumut dacă se întâmplă să ai nevoie de o sumă anume anume.

Deși știi cum să-ți gestionezi banii și să-i faci să funcționeze pentru tine, sănătatea este cu totul altceva. Nu ai niciun control asupra sănătății și acum unele probleme te pot deranja. Trebuie abordate imediat și nu amânate.

Anumite chestiuni lăsate în așteptare pot ajunge la o concluzie și aceasta poate fi doar acțiuni directe. O moștenire care îți provoacă emoții de durere și ușurare în același timp, ar putea apărea în această fază. Acordă atenție persoanelor cu care te vezi în fiecare zi și nu îți fie teamă să administrezi bugetul care ți-a fost încredința pentru ușura munca oamenilor alături de care lucrezi.

Horoscop Minerva Octombrie 2020 PEȘTI. Sănătate

Apa este elementul tău predominant, iar acest lucru are o influență foarte mare asupra trăirilor și relațiilor tale. Sănătatea mentală și fizică este foarte legată de modul în care te simți. Ești ca un burete care absoarbe stările și emoțiile celor din jur, iar acest lucru îți poate submina sănătatea. Important este să înveți să te relaxezi deoarece te va ajuta să elimini orice tipare de gândire auto-distructive.

Ai nevoie de o rutină adaptată la lucru și la timpul liber, de mișcare și de somn pe măsură pentru a păstra vitalitatea organismului. Aerobicul și exercițiile fizice zilnice sunt ideale pentru semnul tău și creează echilibrul de care ai nevoie în viața ta. Mușchii supli și circulația sanguină îmbunătățită va ajuta și la calmarea și stabilizarea emoțiilor.

Citește Horoscop Minerva Octombrie 2020 pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top