Connect with us
Horoscop 30 septembrie 2020. Zi numai bună pentru introspecție

Zilnic

Horoscop 30 septembrie 2020. Zi numai bună pentru introspecție

Horoscop 30 septembrie 2020. Vremea mohorâtă induce o stare introspecție și analiză pentru toate zodiile. E o zi perfectă să te gândești la tine, la planurile din viitorul apropiat, la relațiile cu cei din jur. Nu este, însă, o zi potrivită pentru decizii importante!

Horoscop 30 septembrie 2020

Horoscop 30 septembrie 2020. Nu este o zi potrivită pentru decizii importante, dar este numai bună pentru introspecție, pentru planuri, pentru analiză și timp de calitate cu cei dragi. Vremea mohorâtă vine la pachet cu nevoia zodiilor de a pune pe pauză tumultul cotidian și se bucura de timp liber.

Pești, Rac, Scorpion

Zodiile de apă se gândesc în această zi cum să facă mai mulți bani. Unii sunt tentați să ceară o mărire salarială, iar alții se gândesc cum ar fi dacă și-ar schimba locul de muncă. Pe de altă parte, nativii acestor zodii vor încerca să-și analizeze viața personală și să ajusteze chestiunile care îi nemulțumesc în relația cu rudele.

Berbec, Leu, Săgetător

Horoscop 30 septembrie 2020. Zodiile de foc, care, în ultima vreme au avut chef de ceartă, se vor mai liniști și își vor da seama că fără un spirit calm, nimic nu se va rezolva. Privită în ansamblul ei, viața nu e așa complicată, însă voi aveți tendința să o ridicați la cote nebănuite.

Vărsător, Gemeni, Balanță

Zodiile de aer încep să comunice mai ușor cu cei din jur. Nativii acestor zodii sunt introvertiți prin definiție, însă se pare că bate vântul de schimbare. Începeți să împărtășiți cu cei din jur cele mai ascunse gânduri și vă dați seama că treaba asta vă eliberează.

Taur, Fecioară, Capricorn

Zodiile de pământ sunt mereu puse pe planuri, achiziții și merg dintr-un obiectiv în altul. Nu le place să piardă timpul și dacă nu sunt activi li se pare că ziua a trecut degeaba. Se gândesc întotdeauna la ce au de făcut, la cum să facă și își calculează fiecare pas până în cele mai mici detalii.

 

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top