Connect with us
Horoscop 12 martie 2021. Dintre toate zodiile, Capricornii cad în capcană

Zilnic

Horoscop 12 martie 2021. Dintre toate zodiile, Capricornii cad într-o capcană

Se anunță un final de săptămână cu probleme pentru zodii, cel puțin acestea sunt previziunile astrelor pentru horoscopul zilei de 12 martie 2021. Dintre toate zodiile, Capricornii cad în capcană din cauza naivității lor și a încrederii nemărginite pe care o au în oameni.

Horoscop 12 martie 2021: Previziuni astrale pentru zodii

Ziua de vineri aduce frici și neliniști tocmai pentru zodiile care au fost relaxate în ultima vreme. Cumva se schimbă rolurile, iar cei fără griji încep să devină tensionați. De departe, zodia care va trebui să aibă grijă astăzi, pentru că este predispusă să cadă în capcană este Capricornul.

Zodia Berbec

Partenerul tău de viață a devenit un pic cam prea copleșitor cu atâta atenție la adresa ta, iar asta nu te bucură, ci te pune serios pe gânduri. Te simți sufocată de atâta iubire și te gândești să-i și spui asta.

Zodia Taur

Te-ai decis să mergi la cumpărături, dar nu ești dispus să pui la bătaie o sumă mare de bani, deși ai câteva nevoi pe listă. Ar trebui să te decizi cât și cum ești dispus să plătești pentru ce îți trebuie, altfel vei sta fără.

Zodia Gemeni

Ți s-a pus pata să începi o dietă nouă, sau chiar să adopți un stil de viață sănătos. Din nefericire pentru tine, partenerul de viață nu este la asentimentul tău și tare te mai corupe la fast food. Fii convingător și astfel te vei desprinde de viciile culinare.

Citește și: Horoscop martie 2021: Gemenii pot relua o relație de iubire

Zodia Rac

Îți programezi o oră la masaj, pentru că simți nevoia să te relaxezi și să nu auzi telefonul. Nu ai avut o săptămână ușoară, iar corpul tău resimte asta din plin.

Zodia Leu

În compania celor dragi, timpul trece cât ai zice pește. Te binedispune și te încarcă energia persoanelor apropiate din viața ta, care îți vor binele și sunt alături de tine în mod complet dezinteresat.

Zodia Fecioară

Ai chef de o zi în care să pui pe pauză toate activitățile de la birou. Deși dorința e mare, nu este posibilă pentru că sunt multe treburi neterminate care te așteaptă. Nu dispera, vei avea timp de odihnă în weekend.

Horoscop martie 2021: Ce le așteaptă pe zodii

Zodia Balanță

Kilogramele în plus îți cam dau bătăi de cap. Parcă nimic din ce ai în dulap nu te mai încape, totul arată rău pe tine și nemulțumirea atinge cote maxime. Este doar o pasă proastă. Cu puțină disciplină, kilogramele vor trece exact așa cum au venit.

Zodia Scorpion

Fii atent la modul în care pui problema atunci când nu te simți bine. Nu este nimeni vinovat pentru starea ta proastă și ar trebui să știi că diplomația este esențială în relațiile de business.

Zodia Săgetător

Apar experiențe profesionale imprevizibile care vă încurcă planurile de viitor. Vi se oferă ocazia să dovediți celor din jur că știți ce vreți și că mergeți până la capăt pentru visul vostru.

Zodia Capricorn

Cineva de la serviciu sau din relațiile personale încearcă să vă pună bețe în roate, iar voi, dacă nu sunteți vigilenți, ați putea cădea în capcană. Nu uitați: nu tot ce zboară se mănâncă.

Zodia Vărsător

Faceți tot posibilul ca cei din jur să vă înțeleagă demersurile pentru că având susținerea lor vi se va părea că efectiv puteți muta și munții din loc.

Zodia Pești

Sunteți foarte activi din punct de vedere personal, iar asta ar putea să vă aducă probleme în relația cu familia și rudele. Aveți grijă să echilibrați cumva balanța.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top