Connect with us
Horoscop Minerva 25 octombrie - 1 noiembrie. Află cum se sfârșește luna octombrie pentru zodia ta

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie. Află cum se sfârșește luna octombrie pentru zodia ta

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie. Caracteristica săptămânii.

Și săptămâna aceasta, din punct de vedere astral, se continuă trendul tensionat. Foarte multe aspecte stresante – se menține Careul în T în semne de foc cu focar Marte retrograd între Marte și Jupiter din tema natală a României, sunt însă aspecte eliberatoare care ajută la evoluția personală a fiecăruia. Luna Plină din Taur face opoziție Lunii natale din Scorpion, marcajul este unul de sensibilitate exacerbată.

Este și Junona acolo, problemele par să explodeze la nivel de familie. În plus, Neptun în Leu din tema natală este focarul unui Careu în T și el, între Soarele în Scorpion și Luna conjunctă cu Uranus din Taur.

Lucruri care debutează brusc și aș tinde să spun că țin de sănătate, deoarece Neptun din tema României este în Casa a 6-a care este și o casă de sănătate. Apoi Pluto și Saturn din Capricorn care fa pătrat cu Mercur retrograd care trece peste Lilith-ul natal al României. O luptă de putere care le implică mai ales pe femeile aflate în funcții de conducere, dar și femeile care încearcă să se impună în relație.

Rămân marcate semnele cardinale Berbec – Balanță – Rac – Capricorn iar de săptămâna aceasta se adaugă și două semne fixe Leu și Taur.

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Berbec

Pentru tine este o săptămână în care trebuie să iei în considerare timpul liber. Este bine să bați în retragere și să permiți și altora să facă un pas înainte pentru o schimbare. Cu Soarele, în Casa a 8-a, casa de resurse de la alții, discuți liniștit, chiar dacă Mercur este încă retrograd, despre antichități sau moșteniri, poate că reușești să cumperi ceva dorit de multă vreme.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Berbec. O săptămână lejeră

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Taur

Săptămâna aceasta accentul este pus pe prietenii. Petreceți cât mai mult, cu cei mai interesanți oameni din cercul tău. Soarele, în Casa a 8-a, sectorul resurselor de la alții și conjunct cu Mercur retrograd. Astăzi, poți vorbi cu oricine despre aproape orice. Când ajungi la cineva pe care îl găsești pe placul tău, îți dai seama că există o legătură pe care nu bănuiai. Dacă îți dorești iubire, este o săptămână minunată pentru a trimite un e-mail cuiva care te interesează.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Taur. Săptămâna prieteniilor

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Gemeni

Ești foarte vizibil săptămâna aceasta și ceea ce faci este observat de mulți. Ești în centrul atenției, ca atunci când ești pe scenă și se ridică cortina! Soarele este în Casa a 6-a, casa muncii și a sănătății sau a stilului de viață, și face conjuncție cu Mercur retrograd. Poți parcuge lista de lucruri care le ai de făcut, abordând cu ușurință proiectele în sistem telemuncă. Ai putea asambla, de exemplu, cu succes, cel mai aparent complicat mobilier IKEA, chiar și fără instrucțiuni.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Gemeni. O perioadă de succes

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Rac

Ai acces la fapte și la cifre și răspunsul corect îți ai în momentul în care ai nevoie de el. Soarele, este în Casa a 5-a, casa riscurilor, a creativității și a romantismului și face conjuncție cu Mercur retrograd. Este un moment minunat pentru explorarea unor fantezii intime.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Rac. O săptămână destul de bună

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Leu

Oameni, cu diverse nevoi, vor bate la ușa ta, săptămâna aceasta. Poți da și primi ajutor de specialitate la momentul potrivit, dă-te deoparte și lasă-i pe alții să facă prostii. Soarele în conjuncție cu Mercur retrograd sugerează că acasă există multă hărmălaie. Telefonul sună, primești o grămadă de SMS-uri în timp ce între membrii familiei au loc discuții încinse. De obicei nu te deranjează, dar acum toate acestea vor începe să irite.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Leu. Luna Plină are efect magic

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Fecioară

Săptămâna aceasta, poți colabora și face una dintre cele mai mari mutări sociale, ca și cum ai da șah mat gurii lumii. Soarele, în Casa a 3-a a comunicării este conjunct cu stăpânul tău planetar, Mercur care mai este și retrograd. E timpul să renunți la tipul de gândire deterministă. Nu există niciun beneficiu, indiferent dacă gândul este bun sau nu, deoarece te trage în jos.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Fecioară. Creativitate în carieră

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Balanță

Decizia de a schimba ceva în modul cum îți apreciezi sănătatea este pivotul central al săptămânii. Ești pe drumul cel bun când vine vorba despre corpul tău. Soarele, este în Casa a 2-a, casa banilor munciți conjunct cu Mercur retrograd. Astăzi este o zi bună pentru a lucra la conturile tale, examinând investițiile de până acum sau actualizându-ți bugetul.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Balanță. Săptămâna aceasta e despre sănătate

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Scorpion

O întâlnire întâmplătoare ți-ar putea aduce o oportunitate semnificativă. Sincronicitatea funcționează în favoarea ta. Soarele, în propriul tău semn este conjunct cu Mercur retrograd în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie. Poți aborda relațiile provocatoare cu siguranță în sine, iar soluțiile vă vor apărea după cum cere momentul. S-ar putea să te vezi cu o persoană care mereu a fost împotriva ta, care face o întorsătură de 180 de grade și să fie de acord cu tine.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Scorpion. Atenție la oportunități

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Săgetător

Viața de familie este cel mai prețios bun pentru tine săptămâna aceasta. Ceva îți iese în cale care face ca sentimentul de acasă să fie mult mai plin. Soarele, în Casa a 12-a a intuiției și abilităților psihice, face conjuncție cu Mercur retrograd, planeta comunicării.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Săgetător. Atenție la oportunități

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Vărsător

Săptămâna aceasta au loc evenimente cu o turnură neașteptată pentru unii. Are loc ceva la care tu te așteptai de foarte multă vreme. Soarele conjunct cu Mercur retrograd în Scorpion fac ca șarmul și carisma să fie foarte puternică astăzi. Poți obține ajutor și sprijin de la alții chiar și prin intermediul rețelelor sociale. Este o săptămână bună pentru a posta pe YouTube, primul tău podcast sau pentru a face lucruri de care și alții să poată beneficia.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Capricorn. Comunicarea pe primul plan

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Capricorn

Este o perioadă bună pentru a vă revizui câteva dintre obiectivele și planurile pe care vrei să le pui în fapt. Stabilește-ți un orar pentru luna care vine, dar gândește-te și la anul viitor. În altă ordine de idei, Mercur solicită ajutorul lui Neptun în Peștii creativi. Fii creativ în procesul de stabilire a obiectivelor, stabilindu-ți orele de lucru sau creând o imagine de ansamblu care să aducă și inspirație și stabilitate.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 octombrie-1 noiembrie Capricorn

Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Pești

Unul din multele tale talente, mai puțin cunoscut, va ieși la iveală spresurprinderea șefilor și a colegilor. Soarele, în Casa a 9-a a educației este conjunct cu Mercur retrograd. Dacă ești student sau într-un loc de muncă unde se lucrează în grup, este posibil să faci echipă cu cineva interesant. Ar putea fi un nou prieten sau chiar o relație sentimentală.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie Pești. Grijă la Luna Plină

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top