Connect with us
Horoscop 26 februarie 2021. Racii vor avea parte de o zi grea la serviciu, Balanțele au certuri în cuplu

Zilnic

Horoscop 26 februarie 2021. Racii vor avea parte de o zi grea la serviciu, Balanțele au certuri în cuplu

Ce se anunță pentru zodii la horoscopul de vineri, 26 februarie 2021. Nativii zodiei Rac vor avea parte de o zi grea la serviciu și asta din cauza neînțelegerilor cu șefii. În aceeași măsură, cei născuți sub semnul zodiacal al Balanței vor avea tensiuni în cuplu.

Horoscopul zilei de vineri, 25 februarie 2021

Este ultima zi de lucru a săptămânii când vă prezentăm horoscopul zilei, 25 februarie. Pentru nativii zodiei Rac, această zi va trece greu din cauza neînțelegerilor cu șefii. Tensiuni se anunță și pentru Balanțe, însă acestea vor apărea în relația de cuplu. Atenție mare ce promisiuni faceți astăzi!

Zodia Berbec

Vine ocazia perfectă pentru a vă îmbunătăți veniturile și a vă rezolva problemele financiare. Berbecii negociază intens condițiile de salarizare.

Zodia Taur

Dialogurile cu cei din jur sunt deschizătoare de drumuri. Planeta iubirii te ajută să înțelegi mesaje și subtile și informații care altă dată ar fi părut dificile.

Zodia Gemeni

Veți avea susținere în obținerea unor beneficii patrimoniale. Cel mai important este că starea voastră emoțională se va îmbunătăți considerabil.

Zodia Rac

Racii vor avea parte de neînțelegeri la locul de muncă, cel mai probabil cu șefii. S-au cam săturat să accepte orice și au de gând să pună piciorul în prag.

Zodia Leu

Pentru Lei urmează o perioadă în care li se va îmbunătăți viața sentimentală. Impactul va fi benefic asupra stării de spirit și te va face să te simți în al nouălea cer.

Zodia Fecioară

Armonia, romantismul și sensibilitatea se vor reinstala în viața ta. Va fi o perioadă favorabilă creativității și inspirației artistice.

Zodia Balanță

Pentru nativii zodiei Balanță se anunță tensiuni în cuplu. Ceva ce a fost lăsat nediscutat/neterminat apare acum și cere o rezolvare urgentă. Reproșurile curg și de o parte și de alta, iar medierea pare îndepărtată.

Zodia Scorpion

Azi ai șansa să te împaci cu cineva și să restabilești niște legături demult uitate. Planeta iubiri intră în Scorpion și va rămâne aici până la jumătatea lunii martie.

Horoscop martie 2021: Ce le așteaptă pe zodii

Zodia Săgetător

Urmează o perioadă în care te bucuri de tot sprijinul astrologic pentru a-ți îmbunătăți relația de cuplu sau relațiile profesionale.

Zodia Capricorn

Nativii zodiei Capricorn primesc susținere astrologică în obținerea și conservarea unor bunuri sau drepturi materiale.

Zodia Vărsător

Acești nativi au ocazia să primească aprecieri și să-și atingă obiectivele profesionale la care tind de ceva timp. Vei avea susținere astrologică să-ți îmbunătățești statutul și imaginea.

Zodia Pești

Prietenii te pot ajuta să depășești orice dificultate sentimentală ai avea și, în plus, în următoarea perioadă, prin intermediul lor, îți poți întâlni partenerul mult visat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top