Connect with us
Horoscop 4 august 2020, marți gemenii sunt dur criticați

Zilnic

Horoscop 4 august 2020, marți gemenii sunt dur criticați

Horoscop 4 august 2020 – Citeste Horoscopul din 04.08.2020 pentru toate zodiile. Gemenii sunt dur criticați marți și li se recomandă să fie extrem de calmi și să aibă tact.

Horoscop 4 august 2020 – Berbec

Se resimte o buna cooperare intre generatii. Cel tanar asculta cu respect de cel mai in varsta iar acesta, la randul sau, tine cont in permanenta de parerile celui aflat la mare distanta de ani. Se naste un schimb reciproc avantajos de pareri, de idei, de sfaturi, pentru ca fiecare are acces la informatii din cu totul alt plan al domeniului in care isi unesc acum fortele. Fa echipa, asadar, cu o persoana din alta generatie decat tine, pentru ca fiecare are de castigat din aceasta excelenta cooperare. Nimeni nu trebuie s-o faca pe atotcunoscatorul sau pe seful, pentru ca la orice varsta e ceva de invatat.

Citește și: Horoscop 2021 Cristina Demetrescu

Horoscop 4 august 2020 – Taur

Esti cam superficial si ai impresia ca, daca ai mai multe variante la dispozitie, te poti juca cu ele. Nu e adevarat! Daca ai mai multe optiuni, nu inseamna ca poti face ce vrei, ci trebuie sa le cantaresti foarte atent ca sa o alegi pe cea mai buna. Daca pornesti intr-o directie cu gandul ca, daca nu iese, vei porni imediat spre cealalta, te inseli, pentru ca, odata aleasa, aceea va fi solutia finala, ca atare analizeaza argumentele pro si contra si fa o alegere in deplina cunostinta de cauza. Nu vei avea a doua sansa!

Horoscop 4 august 2020 – Gemeni

Muncesti fara prea multe satisfactii din cauza unora care comenteaza acid eforturile tale. E ca si cum ai da doar peste clienti carcotasi care cauta nod in papura, peste sefi pe care nu-i poti multumi nici daca te-ai da peste cap sau peste colaboratori care-l iau pe nu in brate si resping toate opiniile tale ca si cum ar fi imposibil de pus in aplicare. Vezi-ti mai departe de activitatea inceputa fara sa pui la suflet rautatile sau criticile care vor sosi din toate partile, pentru ca rezultatele finale vor vorbi de la sine si ii vor convinge chiar si pe cei mai negativisti.

Horoscop 4 august 2020 – Rac

Iubirea e ca un joc adolescentin care te face sa te simti bine, eliberat de orice griji si inhibitii. Un vis dulce se naste in cuplul vostru si va apropie si mai mult. Surprizele de ordin sentimental pot aparea de oriunde, dar, pentru a avea parte de ele, trebuie sa profiti de orice ocazie de a cunoaste oameni si de a socializa. Nici nu stii de unde descoperi privirea unei persoane atragatoare indreptata catre tine in cel mai neasteptat loc, totul e sa fii deschis sa incerci. Atmosfera idilica de azi este prielnica unei noi iubiri.

Horoscop 4 august 2020 – Leu

Astepti o aprobare sau un document oficial care sa-ti asigure evolutia spre etapele viitoare. Fara acea semnatura, nu poti trece mai departe, ci depinzi de ea, altfel risti sa mergi pe o cale ilegala sau incorecta care, mai devreme sau mai tarziu, se va impotmoli cumva. Fa tot posibilul sa obtii acel act de care depinde succesul unei afaceri, ca sa nu investesti inutil bani, energie si timp intr-o directie care nu este sustinuta de legi clare. Nici nu stii cum te trezesti cu vreo sanctiune daca ignori aspectul legal al planurilor incepute, deci nu bajbai pe cai nesigure!

Citește și: Horoscop Minerva luna august 2020 – Răbdarea esențială

Horoscop 4 august 2020 – Fecioara

Te apleci asupra unui proiect de anvergura la serviciu, care va inainta greu, dar succesul final depinde de fiecare pas pe care-l faci pe parcurs. Si azi vei repurta o mica victorie care va conta, in final, la reusita spre care te indrepti, tocmai de aceea faci totul serios, cu dorinta de a nu lasa nimic nerezolvat. Atentia pe care o acorzi fiecarui detaliu isi va arata eficienta atunci cand vei pune punct, dar deocamdata mai e cale lunga pana la rezultatele scontate. Esti pe drumul cel bun.

Horoscop 4 august 2020 – Balanta

Ziua este incitanta si iti ofera tot felul de provocari. Esti cuprins de un elan nou, care nu te reprezinta de obicei. Ori tocmai ti s-au aprins calcaiele dupa cineva si vrei ca relatia voastra sa evolueze mai repede spre un nivel superior, ori e doar o dorinta fantastica de a incepe un drum nou, pe care inainte nu aveai curaj sa pornesti. Energia care te copleseste scoate la iveala trasaturi pe care nici tu nu stiai ca le ai: incredere, curaj, tarie de caracter, pe care trebuie sa le pui in joc pentru a ajunge la scopul ales.

Horoscop 4 august 2020 – Scorpion

Azi ai nevoie de pauza, de o rupere totala de ceea ce te preocupa pana mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie sa-ti incarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie sa fie o obsesie, ci incearca sa mergi intr-un loc care inseamna pace si odihna pentru sufletul tau si sa te relaxezi. Ca pleci undeva la tara, la padure, la mare, sau ramai acasa, simti ca-ti incarci bateriile cu o energie noua, chiar daca nu s-ar spune ca faci ceva special. Chiar si o ora in plus de somn sau putina lene in propriul tau camin au efecte benefice asupra psihicului si fizicului, pentru ca aceasta pasivitate te ajuta sa redevii tu insuti.

Citește și Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Berbec

Horoscop 4 august 2020 – Sagetator

Privesti spre viitor cu un optimism molipsitor si nu poti vorbi de etapele urmatoare decat cu ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru ca ai deplina incredere in ce va urma. Pastreaza-ti acest tonus pana la capat, deoarece visul tau are sanse sa se materializeze numai daca iti mentii aceasta energie chiar daca apar obstacolele de pe parcurs. Nu te intrista nici la cea mai mica suspiciune care se infiltreaza in suflet, ci continua sa spui cu tarie ca se poate!

Horoscop 4 august 2020 – Capricorn

Numai prudenta te poate scoate cu bine din situatia periculoasa in care te-ai bagat. Chiar daca ai riscat mult implicandu-te in aceasta situatie, ea are rezolvare doar daca apelezi la trasaturi precum rabdare, cumpatare si chiar pasivitate. Cu cat esti mai agitat si mai nervos, cu atat poti complica si mai mult lucrurile, ca atare nu uita de solutia-cheie a acestei probleme neplacute: stai pe loc, analizeaza pe indelete, chibzuieste fara graba, si abia dupa aceea spune ce ai decis!

Horoscop 4 august 2020 – Varsator

Parca ai fi undeva la o rascruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simti inca atasat, iar celalalt duce spre o cale complet noua care nu stii clar ce aduce, tocmai de aceea stai in cumpana: catre care sa iti indrepti atentia? Nu ai dori sa renunti la ceea ce te leaga de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poti baga mana in foc, realitati solide), dar te atrage totodata foarte mult si noutatea, constient ca trebuie sa mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie sa alegi, dar decizia e dificila.

Horoscop 4 august 2020 – Pesti

Proiectul la care iti aduci contributia de ceva vreme ajunge intr-un impas care te obliga sa iei o pauza. Profita de acest ragaz, pentru ca poate fi de folos pentru a-ti face ordine prin ganduri si a gasi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite. Dupa o perioada de detasare binefacatoare, te intorci la vechile probleme cu multe solutii noi care vor debloca unele planuri care stagnau de la o vreme. Uneori, o perioada de pauza poate fi de bun augur pentru a continua dupa aceea cu alt tonus.

Horoscop 4 august 2020 oferit de Acvaria.com.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top