Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 - șansă astrală

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna august 2020 – Răbdarea esențială

Horoscop Minerva lunar pentru luna august 2020. Răbdarea este cuvântul care definește toată luna și este recomandat ca zodiile să aibă responsabilitate în comunicare.

Horoscop Minerva luna august 2020 Berbec. August va fi o lună în care vei simți că te trezești dintr-un somn lung și îți va fi greu să reîncepi. Acest lucru se datorează numărului extraordinar de cicluri retrograde care se tot suprapun de câteva luni. Până la sfârșitul lunii, te vei simți mai puțin agitat, deoarece Mercur se ridică îți va fi u aliat de bază. Cel puțin în Leu.

Citește integral: Horoscop Minerva luna august 2020 – Berbec

Horoscop Minerva luna august 2020 Taur. Se pare că lucrezi la un proiect major în spatele scenei și care va avea rezultate abia în următoarele șase luni. Acest lucru se datorează faptului că energia lui Marte, te ține ocupat cu dezvoltarea personală. Vezi cum folosești acest combustibil pentru a lansa inițiative majore în 2021.

Citește integral: Horoscop Minerva luna august 2020 – Taur

Horoscop Minerva luna august 2020 Gemeni. Ai fost în centrul unei furtuni cosmice în ultimele câteva luni, iar acum, Venus în semnul tău face să poți avea un suspin de ușurare, mai ales că pe 4 august face o conjuncție frumoasă cu Nodul Nord. Din nefericire, nu vei putea să te  mai bucuri de binefacerile ei prea mult, deoarece pe 7 august schimbă semnul și se mută în c, în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie. 

Citește integral: Horoscop Minerva luna august 2020 – Gemeni

Horoscop Minerva luna august 2020 Rac. De ceva timp, viața ta se desfășoară în ritm de doi pași înainte, unul înapoi ca și cum Universul își dorește să te facă mai puternic decât ești sau poți fi. Începând cu 2017, a trebuit să te descurci cu Saturn aflat în semn opozabil, în Capricorn, aflat în Casa a 7-a, casa parteneriatelor de orice fel, de fapt o lecție despre cunoașterea propriei forțe și cum să formezi cele mai puternice parteneriate. Saturn va continua să vă ofere acea dragoste nerostită până în decembrie, dar nu dispera. Inconjuncția cu Saturn este de obicei cea mai ușoară deoarece îți deschide perspectiva dezvoltării într-un câmp relațional neașteptat, uneori opus dorințelor tale, obligându-te, de fapt, să te cunoști. 

Citește integral: Horoscop Minerva luna august 2020 – Rac

Horoscop Minerva luna august 2020 Leu. Venus a adus o scânteie în viața socială și ai simțit dorința de a fii cu prietenii și de a-ți extinde relațiile. În lunile mai și iunie, ea a fost retrogradă, ceea ce te-a făcut probabil să te conectezi cu cel puțin doi oameni importanți din trecut. 

Citește integral: Horoscop Minerva luna august 2020 – Leu

Horoscop Minerva luna august 2020 Fecioară. Deși se pare că luna iulie a fost cu siguranță una confuză pentru tine, august, va continua să aibă anumite lucruri pe care trebuie să le rezolvi. Ori de câte ori Mercur, stăpânul tău planetar, este în retrogradare, te simți afectat. Luna trecută, a revenit în merd direct și lucrurile ar trebui să intre în normal. 

Citește integral: Horoscop Minerva luna august 2020 – Fecioară

Horoscop Minerva luna august 2020 Balanță. Pregătește-te pentru câteva luni memorabile, cu dinamicul Marte, stăpânul energiei debordante, care tranzitează Casa a 7-a, sectorul parteneriatelor de orice fel. Acest lucru presupune că, în lunile următoare, ai putea obține mult mai multe lucrând fiecare situație în parte, una câte una alături de un coechipier sau colaborator.

Citește integral: Horoscop Minerva luna august 2020 – Balanță

Horoscop Minerva luna august 2020 Scorpion. Examinezi nevoile intime din ultimele luni, dar se pare că mai ai multe de învățat, deoarece Venus, planeta relațiilor, continuă să tranziteze până pe 8 august, Casa a 8-a a intimității. Acest lucru ar putea, de fapt, să te aducă mai aproape de partenerul tău, dacă explorați noi modalități de a vă echilibra relația și de a comunica mai profund.

Citește integral: Horoscop Minerva luna august 2020 – Scorpion

Horoscop Minerva luna august 2020 Săgetător. Prezentare generală. August va fi cu siguranță o lună emoționantă pentru rine, din cauza acțiunii energiilor planetare care scot în evidență relațiile. Nu numai că o ai până pe 8 august pe Venus în sectorul parteneriatelor, dar ea va aduce acum armonie și plăcere tuturor relațiilor tale importante. Ai fi putut să te reconectezi cu relații vechi, iar dacă decizi că vrei să dai o altă turnură acțiunii, august ar putea fi luna în care să faci acest lucru.

Citește integral: Horoscop Minerva luna august 2020 – Săgetător

Horoscop Minerva luna august 2020 Capricorn. Universul ți-a oferit unele dintre cele mai importante tutele în ceea ce privește relațiile pe care trebuie să le ai în această viață, iar acest lucru a început în 2018. Ai aflat mai exact ce este nevoie să dai și să primești în relațiile tale și cum să-ți stabilești prioritățile. Te-ai despărțit de modele vechi de parteneriat pentru a găsi cea mai bună formulă de colaborare.  

Citește integral: Horoscop Minerva luna august 2020 – Capricorn

Horoscop Minerva luna august 2020 Vărsător Venus, este în Casa a 6-a a sănătății și a stilului de viață și îți tot aduce lecții karmice despre iubire încă din aprilie, și încă mai are să-ți ofere câte ceva. În lunile mai, iunie și iulie, ea s-a învârtit în Casa a 5-a, sectorul romantismului și a fertilității. Din această cauză, ai fi putut să te confrunți cu confuzii în viața sentimentală sau poate că ai traversat un drum în care ai fost mai mult singur. Te-ai putea reîntâlni cu vechi parteneri, alături de care ai dori să finalizezi lucruri care au rămas în suspensie. Dacă te confrunți cu o asemenea situație, asigură-te că o gândești înainte de a acționa.

Citește integral: Horoscop Minerva luna august 2020 – Vărsător

Horoscop Minerva luna august 2020 Pești. August îți aduce în mare parte distracție și emoție, deoarece stelele sunt în mare parte în favoarea ta. Totuși, asta nu înseamnă că vor fi doar zile însorite. S-ar putea să mai existe câteva furtuni serioase!

Citește integral: Horoscop Minerva luna august 2020 – Pești

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top