Connect with us
Horoscop zilnic 5 august 2020. Schimbare mult așteptată e aici

Zilnic

Horoscop zilnic 5 august 2020. Schimbare mult așteptată e aici

Horoscop 5 august 2020 – Citeste Horoscopul din 05.08.2020 pentru toate zodiile. Este un nou început pentru mai multe semne zodiacale. Li se va schimba viața complet!

Horoscop 5 august 2020 – Berbec

Ai nevoie de ajutorul cuiva drag pentru a repara o problemă de care nu te poţi încă detaşa. O discuţie lucidă cu cineva din afară îţi va deschide perspective diferite asupra situaţiei care te preocupă şi ai putea observa că, ceea ce pe tine te face să suferi şi nu te lasă să te simţi bine, de fapt nu are nicio importanţă. Sunt fleacuri, la urma urmei, dar pe care psihicul tău sensibilizat le ridică la rang de drame personale. Lasă-l pe cel de lângă tine să te ajute, spune-i pe ai pe suflet şi cere-i sfatul, pentru că e acolo pentru a-ţi prezenta problema care te frământă dintr-un unghi pe care tu, deocamdată, nu-l vezi.

Citește și: Horoscop 2021 Cristina Demetrescu

Horoscop 5 august 2020 – Taur

Te simţi bine în grupul din care faci parte, pentru că ai alături oameni care te simpatizează, care te privesc cu multă căldură şi, atenţia lor te încântă. Te simţi ca într-o mare familie iar prezenţa lor îţi face bine, te încurajează, te încarcă de energie pozitivă. E o plăcere să numeri câţi oameni se adună azi în preajma ta, fie că eşti doar un membru al unui colectiv care pune umărul la o mare reuşită, fie că eşti în centrul atenţiei şi primeşti îmbărbătările şi felicitările celor care te privesc cu admiraţie. E o plăcere să socializezi, pentru că lumea te priveşte cu ochi buni şi sinceri.

Horoscop 5 august 2020 – Gemeni

Nu aştepta ca visele tale să se împlinească de la sine. Da, vei ajunge acolo cândva, dar, dacă ai lua frâiele acestei acţiuni, roadele se vor arăta mult mai repede. Este deci o chestiune de voinţă, de liber arbitru, de implicare personală, în ceea ce vrei să obţii, pentru că drumul ar fi mult mai scurt dacă ai putea conduce tu maşinăria către succesul dorit. A spera să se întâmple minuni din senin sau a sta la cheremul altora care ţi-au promis să te ajute, nu ar fi decât o prelungă aşteptare, când succesul e mult mai aproape de tine dacă pui mâna pe unelte chiar tu.

Horoscop 5 august 2020 – Rac

Ai tot amânat un anumit moment sau, din cauza unor piedici ce nu ţineau de tine, nu se mai întâmpla, deşi erai pregătit să-i dai startul, dar iată că toată aşteptarea ta a meritat. Eşti chiar în faţa acelui moment şi te deschizi cu optimism şi entuziasm către această noutate, convins că este exact ceea ce aveai nevoie. Ai încredere în reuşita acestui moment, tocmai pentru că a fost îndelung aşteptat şi pregătit la nivel teoretic, astfel încât nu poate ieşi decât foarte bine. Investeşte resursele pe care le-ai economisit în acest sens, pentru că acum e vremea să iasă la iveală tot ce ai acumulat, în aşteptare.

Horoscop 5 august 2020 – Leu

Dacă ideile pe care te-ai bazat nu au dat roade, nu te crampona de acest blocaj, spunând că nu mai există soluţii. Ba există foarte multe, deci fii pregătit să primeşti din mers şi unele alternative, poate chiar mult mai bune! Roadele cele mai bune nu sunt departe, orizontul e senin şi luminos, totul e să depăşeşti tu faza aceasta în care ai tendinţa că totul a eşuat, că nimic nu mai merge, că ai investit degeaba resurse prea multe. Nu e deloc aşa, vei vedea că investiţia ta a meritat, dar nu ai ajuns încă acolo: eşti pe calea cea bună!

Citește și: Horoscop Minerva luna august 2020 – Răbdarea esențială

Horoscop 5 august 2020 – Fecioara

Priveşte lucrurile realist şi detaşat, şi lasă doar logica să-şi dea cu părerea în situaţia de faţă. Chiar dacă inima te ţine legat de o anumită stare de lucruri care îţi inspiră un oarecare confort emoţional, mintea îţi transmite cu totul altceva şi te înseamnă la schimbare, să ieşi din starea de comoditate pasivă care s-a instalat şi să treci la nivelul următor. Cu siguranţă există altceva şi mai bun pentru tine, dar pentru a accede la acel nivel, ţi se cere curajul schimbării. Nu poţi avea ceva mai bun dacă te complaci în monotonie, deci ia taurul de coarne, frâiele în mâini şi uneltele de lucru şi treci serios la fapte!

Horoscop 5 august 2020 – Balanta

Vestea care apare azi prin intermediul unui amic are un efect mobilizator asupra ta şi te stimulează să te apuci serios de o activitate nouă, cu un consum imens de energie, dar ai toate resursele necesare pentru a înainta în forţă. Nu numai că îşi place ceea ce faci, dar te pune foarte bine în evidenţă, deoarece te foloseşti de trăsăturile tale specifice, de ceea ce ştii tu mai bine să faci. Rareori ai ocazii atât de bune de a te afirma, de a valorifica propria zestre nativă, deci fă un pas în faţă şi arată cine eşti!

Horoscop 5 august 2020 – Scorpion

Dacă porneşti acum o acţiune nouă, ai toate şansele s-o vezi îndeplinită în timp foarte scurt, pentru că prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o iniţiativă nouă, curajoasă, deci nu aştepta nici să-ţi spună alţii ce să faci, nici să te împingă alţii de la spate, pentru că azi contează curajul propriu de a spune start! Dacă eşti la începutul unei acţiuni de la care ai mari aşteptări în perioada următoare, fii sigur că momentul este excelent şi vei vedea cum se ridică toate repede şi bine, parcă ocrotite de noroc!

Citește și Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Berbec

Horoscop 5 august 2020 – Sagetator

O piedică apare în planurile tale absolut din senin! E o veste căzută ca din cer care te ia prin surprindere şi, pe moment, ai tendinţa de a spune că e un ghinion, că e un hop imposibil de trecut. nu renunţa la luptă, poate da, acum pare greu să depăşeşti impasul, dar nimic nu apare fără a ţi se pune la dispoziţie şi toate resursele de a face faţă momentului. Chiar dacă piedica apare ca din senin, ai să vezi că odată cu ea vine şi ideea inspirată de a depăşi hopul şi de a merge mai departe mai bine decât credeai. Poate e o schimbare bruscă de direcţie la care nu te-ai gândit înainte, dar se va dovedi a fi mai bună decât sensul pe care mergeai anterior. Nu i te opune: acceptă provocarea!

Horoscop 5 august 2020 – Capricorn

Unii se cam joacă azi cu nervii tăi, dar în loc să le dai satisfacţie, mai bine le răspunzi în doi peri, ca să nu vadă că te-ar deranja. Poţi pune pe figură o mască falsă ca şi cum totul ar fi perfect, chiar dacă în sinea ta te supără atitudinea lor obraznică, dar nu trebuie să le arăţi ce simţi. Mai mult, ai putea să întorci armele împotriva lor într-o manieră pe care ei nu o vor agrea, astfel încât ironia şi sarcasmul tău să-i dezarmeze complet. Ia-i tu pe ei peste picior şi nu-i mai lăsa să te rănească!

Horoscop 5 august 2020 – Varsator

Priveşte cu onestitate şi detaşare situaţia în care eşti implicat şi ai să vezi că nu e deloc atât de complicată pe cât ţi se pare. Cu cât eşti mai liniştit şi mai obiectiv, cu atât vezi lucrurile în lumina lor cea mai bună. Nu pune suflet ceea ce se petrece sub ochii tăi ci treci totul doar prin prisma raţiunii. Discută permanent, cu luciditate, despre problema care te preocupă, întreabă, informează-te, cere sfaturi de la alţii, pentru că nu ţi se întâmplă numai ţie. Mulţi alţii au trecut prin astfel de momente şi le-au depăşit cu bine, ca atare merită să asculţi poveţe provenite din experienţa altora. Ai de învăţat!

Horoscop 5 august 2020 – Pesti

Dai piept cu tot felul de limite sau interdicţii şi, ştii prea bine, unde-i lege nu-i tocmeală! Supune-te regulilor impuse de autorităţi sau de cei mai puternici, altfel te vei trezi cu urmări nedorite cum ar fi sancţiuni, mustrări sau critici mai mult sau mai puţin meritate. La baza acestora se află documente sau dovezi incontestabile ce sună ultimativ, de aceea e recomandabil pentru oricine să le respecte întocmai, fără comentarii inutile. Cel puternic impune regula principală a acţiunilor acestei zile iar tu eşti un simplu executant.

Horoscop 5 august 2020 oferit de Acvaria.com.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top