Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Berbec. Este posibil să fii nevoit să faci unele ajustări săptămâna aceasta pentru a experimenta o înțelegere armonioasă cu oamenii din jurul tău. Adoptă o atitudine mai decisă și mai agresivă față de dragoste și romantism dacă vrei să primești vreo atenție. Simte-te liber să mergi până în pânzele albe pentru asta dacă trebuie. Visatul cu ochii deschiși, cel mai probabil nu va duce nicăieri. Ia inițiativă. Fii curajos și ieși din limitele normalului.

Luna în Vărsător te face să găsești un punct de reper. S-ar putea să fii gata să decizi dacă să continui cu un plan sau un proiect sau să îl amâni pentru altă dată. Luna Plină care are loc tot acum, reprezintă o schimbare a angrenajului în care poți să intri și să te angajezi în continuare sau poți decide să ți reduci implicarea.

Există, de asemenea, multă energie nebuloasă în această săptămână, aspectul principal fiind dat de sextilul dintre Jupiter și Neptun. Acest lucru poate pune accentul pe visele și fanteziile tale, care pot fi mai bogate și mai vii decât de obicei.

Mercur se opune optimismului jupiterian, așa că poți simți instinctiv să-ți imaginezi un rezultat pozitiv într-o situație penibilă. 

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Berbec Relațional. În general îți place să ridici lucrurile mai lent dar constant și să creezi calea pentru a se dezvolta pasiunea reală. Săptămâna aceasta, însă, s-ar putea să fii surprins cu garda coborâtă. Abilitatea ta obișnuită de a controla situația nu va fi prezentă. Va trebui doar să fii doar spontan. 

Cu luna în tranzit prin Berbec, săptămâna aceasta ești pe cont propriu cums-ar spune. Nu este nimeni cu care să îți fie frică să vorbești. Încrederea în creșterea proprie te încurajează să faci prima mișcare și să nu te deranjeze deloc daă ești respins!

În mijlocul săptămânii există un păstrat pe cale de desfacere între Mercur și Uranus care te-ar putea ajuta să-ți găsești persoana de vis. Cu cât descrii mai exact caracteristicile și trăsăturile acesteia, cu atât este mai ușor pentru prieteni să joace pe cartea perechii potrivite.

Există un trigon plină de culoare între Soare și Chiron care provoacă drame neașteptate prin declanșarea unor evenimente care trebuie vindecate. Reține ceea ce înveți acum ca lecție de viață pe viitor.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Berbec Profesional. Ești obligat să cobori din nori astăzi și să te ocupi de realitatea situației de muncă. Nu este chiar atât de rău cum crezi. Nu îți fie teamă să te pregătești câteva ore în plus la muncă. Ești mult mai eficient decât de obicei.

Dezvolți de ceva vreme, în minte, un plan. Ai primit semnale din mai multe surse care confirmă faptul că acest plan este cel potrivit. Tot ce este necesar acum este să faci lucrările legale și de asemenea, să faci primul pas. 

Termină tot ce poți la începutul acestei săptămâni, deoarece săptămâna este propice vacanței, nicidecum muncii. Poți ajuta pe cineva să se simtă mai bine în legătură cu munca pe care o prestează. Nu uita că oamenii vor face o treabă mai bună dacă știu ce se așteaptă de la ei, vor avea idei, vor fi inventivi și simt că au anumite sectoare de care sunt răspunzători. Ai răbdare cu oricine încearcă să îți minimalizeze munca săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Berbec Financiar. Săptămâna aceasta posibil să fii nevoit să cheltui mai mult pentru reparații sau dacă dorești o comunicarea mai intensă acasă, pentru instarea unei noi linii telefonice sau cablu. Acest lucru poate fi util dacă te gândești să muți o parte sau toată munca în acest domeniu. Între timp, Casa a 2-a a banilor muncți și valorilor proprii, indică un moment de mare acțiune și activitate pe acest front. Poți face tot ce vrei și multe altele.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Berbec Sănătate. Aspectul de săptămâna aceasta te face să te simți acasă, la figurat vorbind, dar este foarte posibil, și literalmente, să fie așa. Acest lucru nu înseamnă că te vei simți „fantastic” sau că totul va funcționa „perfect”. Este vorba pur și simplu o anumită energie în care adevărata ta natură poate fi observată. Cheia pentru a te bucura de acest tranzit este relaxarea. Fă lucrurile care te relaxează cu adevărat. Acest lucru ar putea implica mișcare, odihnă multă și hidratatre pe măsură. Dă-ți lucrurile de care ai nevoie la nivel fizic, iar emoțiile tale vor fi mai ușor de înțeles.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top