Connect with us
Horoscop 4 martie 2020. O zi a încercărilor

Zilnic

Horoscop 4 martie 2020. O zi a încercărilor

HUFF vă aduce horoscopul zilei de miercuri, 4 martie 2020.  Urmează o zi a încercărilor pentru mai multe zodii. Berbecii nu trebuie să ia decizii pripite, iar Taurii nu se simt dleoc în apele lor.

Horoscop 4 martie 2020. O zi a încercărilor

Berbec

Timpul este profesorul tău, este aliatul tău, dar şi prietenul tău, pentru că reuşeşti să ţii foarte bine sub control ritmul în care se scurge. Te afli în faţa unui moment cu conotaţii speciale, de aceea nici nu te grăbeşti să iei decizii finale, nici să-ţi dai cu părerea înainte de a avea o imagine de ansamblu suficient de clară. Azi ai putea da impresia că eşti nehotărât, că amâni unele decizii, dar nu e deloc aşa: ştii tu mai bine când trebuie să spui ce gândeşti, şi încă nu a venit momentul potrivit pentru tine. Tergiversezi, tragi de timp, aştepţi, dar o faci tocmai pentru a ajunge exact la momentul cel mai bun!

Taur

Nu eşti deloc în apele tale şi, pentru că nu ai curajul să te exprimi liber, din cauza unor inhibiţii sau a emotivităţii excesive, nu laşi o impresie prea bună. Eşti timid, greu te urneşti pentru a te apuca de treabă, pentru că eşti influenţat negativ de griji care nu te lasă să te manifeşti în voie. Posibil ca anturajul să fie vinovat de stările tale emoţionale neplăcute, pentru că te afli în compania unor persoane pesimiste care discută numai despre necazuri, lipsuri şi un viitor sumbru. Nu te poţi elibera de acest mediu şi începi să gândeşti la fel…

Gemeni

Nu te opri din ascensiunea ta profesională, nu te crampona de un job care, momentan, îţi inspiră stabilitate. Chiar dacă nu eşti un mare amator de schimbare, ar fi un moment bun să o iei pe alt drum în carieră. Tu poţi mai mult, ai vise mai înalte de atât, există căi de explorat mai largi şi mai interesante, deci nu te mulţumi cu nivelul confortabil dar banal la care ai ajuns, chiar dacă ţi se pare că merge bine. Nu de stabilitate ai nevoie tu, ci de satisfacţie deplină, de acel sentiment de împlinire pe care numai o evoluţie continuă şi din ce în ce mai înaltă ţi-l poate oferi. Alege-ţi un nou scop suprem de atins şi insistă: nu deveni comod!

Rac

Nu te lăsa copleşit de o emoţie negativă, chiar dacă ai impresia că, în loc să scapi de ea, devine din ce în ce mai puternică. E pentru că o laşi tu să crească, o alimentezi fără motiv, când ai avea în jurul tău atât de multe lucruri minunate către care să-ţi îndrepţi atenţia şi astfel să-ţi abaţi gândul de la acel aspect neplăcut. Ai senzaţia că numai tu faci sacrificii, că numai tu eşti cel care are de suferit, dar exagerezi! În timp ce tu îţi torni cenuşă în cap sporindu-ţi supărarea, ar putea trece pe lângă tine motive excelente de bucurie, dar dacă tu stai cu inima strânsă şi cu ochii în pământ, cum să le observi? Capul sus şi zâmbeşte!

Leu

Artistul din tine iese la suprafaţă, pentru că tot ce atingi, se transformă într-o operă de artă. Vorbeşti cu talent, scrii ca un adevărat maestru, cânţi minunat sau aranjezi orice obiect la locul potrivit cu mult bun gust, deci se poate vorbi de calităţi care te definesc şi pe care ar trebui să le foloseşti mai insistent. Dacă nu ai deja veleităţi artistice sau chiar o carieră într-un domeniu legat de artă (muzică, pictură, literatură), caută mai serios prin bagajul tău de preocupări, că nici nu ştii ce scoţi la iveală. Pune mâna pe stilou şi scrie ce-ţi trece prin minte apoi fă public ce ai scris. S-ar putea să ai surprize mari!

Fecioară

Este o zi cu emoţii extreme. Sunt momente în care te retragi în umbră, dornic de anonimat, fără să te ştie nimeni, dar şi momente în care orgoliul te împinge în faţă, de parcă nu ai suporta ca lumea să nu ţină cont de opinia ta. E greu să păstrezi echilibrul între cele două atitudini diferite, pentru că una te trage înapoi şi cealaltă te împinge în faţă, una îţi cere să taci şi să aştepţi, cealaltă să acţionezi acum, deci va fi greu să păstrezi echilibrul între aceste două laturi ale personalităţii tale. Probabil fiecare dintre ele se potriveşte altui context, ca atare trebuie să te adaptezi fiecărei situaţii.

Balanţă

Dacă te implici azi într-o competiţie, fără teama de a arăta la ce eşti tu cel mai bun, fără să te gândeşti la eventualele atacuri îndreptate spre tine, ai putea ieşi învingător. Ai un spirit combativ bine ascuţit, nu te dai înapoi de la dispute aprinse, pentru că eşti convins că ai dreptate şi că deţii toate mijloacele necesare victoriei. Spiritul tău critic proverbial nu tace, pentru că ştii că deţii informaţii certe pe care te bazezi în această confruntare de idei, ca atare vai de cei care au curajul să te contrazică. Învingătorul eşti tu, pentru că eşti de neîntrecut în orice dezbatere de pe poziţii adverse.

Scorpion

Dacă te implici azi într-o competiţie, fără teama de a arăta la ce eşti tu cel mai bun, fără să te gândeşti la eventualele atacuri îndreptate spre tine, ai putea ieşi învingător. Ai un spirit combativ bine ascuţit, nu te dai înapoi de la dispute aprinse, pentru că eşti convins că ai dreptate şi că deţii toate mijloacele necesare victoriei. Spiritul tău critic proverbial nu tace, pentru că ştii că deţii informaţii certe pe care te bazezi în această confruntare de idei, ca atare vai de cei care au curajul să te contrazică. Învingătorul eşti tu, pentru că eşti de neîntrecut în orice dezbatere de pe poziţii adverse.

Săgetător

Ai şansa de a pleca spre un loc de care te leagă amintiri plăcute, încât abia aştepţi să ajungi la destinaţie. Poate te vei întâlni cu oameni de care îţi era dor, poate ai ocazia de a reînvia un moment emoţionant din trecut, de aceea răsfoieşti printre amintiri cu un sentiment de nostalgie. Acolo unde scoţi la iveală aspecte din trecut, pot apărea la suprafaţă şi regrete, şi resentimente, dar poate e acum vremea de a le repara. Întoarce-te în trecut cu curaj, să dai piept cu istoria ta personală. Unele lucruri s-au uitat, altele nu.

Capricorn

Te afli într-un mediu care te cam irită, dar nu anturajul e vinovat de atitudinea ta cam agresivă, ci tu, pentru că nu eşti în cele mai bune toane. Ai mereu senzaţia că în jurul tău se află inamici puternici care abia aşteaptă să te atace. Ai senzaţia că cineva, în umbră, te urmăreşte ca să te critice la prima abatere. Exagerezi: tu eşti cel nervos azi şi abia aştepţi o scânteie de scandal ca s-o transformi într-un război. Calmează-te şi încearcă să te adaptezi tu mediului în care te alfi, nu să pretinzi de la ceilalţi să te suporte aşa cum eşti. Nervii pot fi şi constructivi, la o adică, dacă îţi pui în joc energia spre un scop comun din care fiecare are de câştigat.

Vărsător

Nu pune la suflet micile motive de supărare care mai apar la orizont. Dacă nu le dai prea multă atenţie, vor dispărea de la sine, ca atare cea mai bună atitudine în faţa lor este umorul. Glumind pe seama veştilor tocmai aflate, luându-le cumva peste picior, de parcă ar fi motiv de distracţie şi nicidecum unul de îngrijorare, vei vedea că efectele lor vor trece pe lângă tine fără să te atingă. Situaţia de faţă e prea banală ca s-o amplifici atât. Zâmbeşte, râzi, glumeşte pe marginea celor aflate, deoarece e atitudinea cea mai bună pentru ca efectele negative să nu se resimtă în nimic din ceea ce faci.

Peşti

E un moment bun să-ţi stabileşti o strategie pe termen lung pentru a atinge un obiectiv căruia îi acorzi o semnificaţie specială. Eşti abia la început, dar tu priveşti deja până departe, convins că vor ieşi toate ca la carte. E perfectă această atitudine optimistă şi entuziastă în faţa noului, şi aşezi fiecare detaliu la locul potrivit cu bucurie, sigur că tot ce clădeşti tu acum, cuvânt cu cuvânt şi gând cu gând, va duce în final la o construcţie demnă de mândrie şi de laudă. Tu eşti conştient că ceea ce stabileşti acum va avea rezultatele visate, şi nu te abaţi de la planul pe care l-ai făcut cu încredere deplină în succes.

Sursa: ACVARIA

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top