Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Rac

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Rac

Odată cu intrarea în martie, au loc schimbări mari legate de o situație financiară, o relație intimă sau momentul în care unii au vrut să te marginalizeze. Ai multe de câștigat emoțional și financiar, dar rămâi detașat.

Pe 9 martie, luna plină din Fecioară aduce șansa de a-ți revendica puterea profesională. Nu ai control total, dar deții un as în mânecă. Dă drumul bătăliei care implică vanitatea și ego-ul. Investește-ți timpul, banii, emoțiile și energia în aliniere cu valorile tale și poți transforma o situație.

De asemenea, Mercur de pe 9 martie revine în direct dar intră în faza de post umbră până se închide ciclul retrogradării. Ar fi ideal să semnezi sau să finalizezi documente, planuri de călătorie, contracte și vize în a doua jumătate a lunii. 

Marte este în Capricorn, și cum este exaltat încălzește relațiile. Evită conflictele inutile, dar nu îți fie frică să îți aperi terenul, dacă este necesar. Atâta timp cât există respect reciproc, poți învăța, cum să te bazezi și să consolidezi legături.

Luna nouă în Berbec de pe 24 martie, aduce o perspectivă nouă asupra unei situații. Păstrează-ți mintea deschisă. Adună informații sau descoperă un clinci care îți poate oferi soluția sau o cale mai ușor de urmat. 

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Rac Relațional

Personalitatea ta liniștită și calmă este un atuu în timpul unei crize de familie, când luna se deplasează prin semnul tău pe 4 și pe 5 martie. Fă tot posibilul să fii acolo pentru un potențial partener romantic atunci când are nevoie de tine, chiar dacă asta înseamnă să te oprești la mijloc cu ceea ce faci.

Soarele își începe călătoria prin dinamicul Berbec pe 20 martie, în Casa a 10-a a carierei, moment în care ești într-adevăr în acord cu dorințele și nevoile altuia. De asemenea, creativitatea este la cote înalte, permițându-ți să imagini câteva scenarii delicioase romantice.

Un sextil Venus – Soare pe 25 martie, te ajută să ieși din cochilie și să faci ceva ieșit din comun. Ce ți-ai dorit întotdeauna să încerci, dar ai ezitat să faci? Lasă inhibițiile la ușă. Acest tranzit te încurajează să îți asumi riscul sentimental!

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Rac Profesional

Mercur este în Pești și retrograd pe deasupra. Cu toate acestea îți aduce niște bani pe care îi așteptai. Însă poate fi nevoie și de o oarecare comunicare pentru ca totul să fie răsplătit. Acest lucru se poate face în jurul lunii pline din Fecioară de pe 9 martie când și Mercur va reveni în mers direct din Vărsător, însă.

Marte este în Capricorn în același timp ce Mercur este retrograd în Pești. Cineva încearcă să te ajute la locul de muncă și poți renunța la un proiect și să-l predai acestei persoane ca să te mai eliberezi. Cu toate acestea, știi că este posibil ca această persoană să nu fie la fel de rapidă sau exactă ca și tine. Va fi necesară o anumită supraveghere.

Luna nouă în Berbec, pe 24 martie, poate aduce aprecierea la locul de muncă. Dacă ai propria afacere, ar fi bine să îți evaluaezi angajații cu contract și companiile cu care lucrezi. Poți eficientiza operațiunile tăind excesul.

Venus face conjuncție cu Uranus tot pe 9 martie și în același timp, un pătrat cu Saturn. Așa că și ar fi înțelept să eviți să te contrezi cu șefii. Ascultă. 

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Rac Financiar

A sosit momentul să îți demonstrezi încă odată abilitatea în gestionarea problemelor financiare. Moștenirile sau încrederea celor are ți-au încredințat banii au implicat oameni pe care îi cunoaști și care vor în continare să te implice. Acum este momentul să îl ajuți pe un prieteni cu un mic împrumut sau să iei unul pentru tine, în cazul că nu îți ajung banii.

Deși știi să îți circuli banii și să-i faci să funcționeze pentru tine, sănătatea este cu totul altceva. Nu ai control asupra vieții și în acest moment unele probleme de sănătate ar putea ridica probleme. Trebuie să ai grijă și să nu le ignori cum ai obiceiul, așa că este timpul să folosești asigurarea de sănătate. Fă-ți o programare imediat la medicul de familie. Anumite chestiuni depind foarte mult de ceea ce spune medicul. 

În această fază ar putea apărea o sumă de bani care îți provoacă emoții amestecate cu tristețe și cu ușurare. Acordă atenție oamenilor pe care îi vezi în fiecare zi și nu te teme să le administrezi banii sau să ajuți dacă te afli în situația de a salva viața cuiva. Așa cum poate suna, ce ar putea fi mai îmbucurător decât să fii cel care împiedică moartea șefului său până când ajunge SMURD-ul? 

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Rac Sănătate

Savurează impulsul pe care îl dau Marte și Jupiter, aflați în Casa a 7-a, sectorului  stilului de viață. Acest lucru te-ar putea determina să te întorci la rutină obișnuită a exercițiilor fizice care ard orice kilogramă în plus.

Și dacă te simți motivat să faci eforturi mai mari, mergi pe jos, fă mișcare sau orice altă  activitate pe care o preferi, ceea ce îți va aduce mai multă vitalitate.

Jupiter, planeta sănătății tale aflat, cum spuneam, în Casa a 7-a, sectorul relațional, implicarea partenerului ar putea fi o mișcare bună pe drumul către o sănătate mai bună.

Citește și Horoscop Minerva Martie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top