Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Scorpion

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Scorpion

Odată cu intrarea în luna martie te vei concentra asupra problemelor casnice, familiale, de securitate și de uz intern.

Pe 9 martie, luna plină în Fecioară aruncă o lumină asuăra unei situații profesionale care cere echilibru. Reflectează care sunt ambițiile pentru cariera la care te gândești și nu-ți fie frică să dai drumul celor pe care le-ai depășit. Nu este vorba doar despre succes, ci și despre capacitatea ta de a fi autentic și de a te simți suficient de sigur pentru a lăsa lumina interioară să aducă lucrurile adevărate la suprafață.

Ciclul retrogradării mercuriene se va încheia pe 26 martie iar Marte este în Capricorn unde cere un proces mai profund de reconectare cu copilul tău interior, cu adevărul și dorința inimii tale. Dacă ai negat toate aceste lucruri, acum ai o șansă să fii sincer cu tine însuți cu privire la ceea ce vrei și la felul cum te simți.

Pe 24 martie, luna nouă din Berbec, te invită să îți asumi ceea ce simți că este un risc, emoțional, romantic, creativ și / sau într-o problemă dragă inimii tale. Indiferent cum a fost trecutul, rămâi în prezent și vei începe să vezi infinitele posibilități dintr-o situație.

Îți creezi lumea și viața de zi cu zi, în fiecare moment, cu fiecare gând, cuvânt și faptă. Gândește la scară mare, fii sincer cu tine însuți și poți face alegeri înțelepte. Acum ai o șansă de a alege fericirea pe măsură ce îți creezi viața pe care o dorești. Fă totul din inimă și vei vedea cum viața va înflori.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Scorpion Relațional

Mesajele, bilețelele, e-mailurile și SMS-urile devin foarte creative atunci când Mercur revine în mers direct pe 9 martie. Va fi un moment minunat ca să te surprindă disponibilitatea pentru aplicațiile de întâlnire, mai ales dacă nu ai pe cineva. Impresia pe care o lași prin cuvintele scrise intrigă.

Co-stăpânul tău planetar, Marte primește un impuls energic prin prezența sa în Capricorn și poți intra în lumea întâlnirilor cu încredere știind că ai un aer puternic și ambițios. Dorința de a caută pe cineva care să faci un cuplu puternic, sugerează că ar trebui să fii primul pe lista de întâlniri potențiale.

Luna nouă în Berbec din 21 martie, te pune într-o dispoziție contemplativă și s-ar putea să petreci mult timp gândindu-te la cea care ai scăpat. 

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Scorpion Profesional

 La începutul lunii, Mercur fiind în retrogradare, va trece din Pești în Vărsător de unde va reveni în mers direct pe 9 martie, și aduce o oportunitate de afaceri pe care o vei simți puțin riscantă. Și cum ciclul retroradării se încheie pe 26 martie, chiar dacă îți place riscul, va trebui să acționezi cu prudență. 

Venus intră în Taur pe 4 martie și ai putea primi ajutor în jobul tău, poate printr-o nouă închiriere sau printr-un alt mod de distribuire a volumului de muncă. Cam în aceeași perioadă, luna plină are loc în Fecioară și poate aduce în prim plan, o problemă emoțională la locul de muncă. S-ar putea să ai bătăi de cap cu unul din șefi. 

Marte în Capricorn stă la aceeași masă cu Jupiter, Saturn și Pluto în Casa a 3-a, sectorul și a discutării unor contracte și acorduri. Dar, cum Mercur este retrograd, este posibil ca un contract scris să nu se potrivească cu cele prevăzute în negocieri. Ar putea dura toată luna ca să pui lucrurile de acord. 

Luna nouă în Berbec din 21 martie, este plasată armonios pentru surse pasive de venit în casa rutinei cotidiene. Este bine să le investighezi chiar dacă nu ești încă pregătit, să investești.

Venus din Taur va face pe 28 martie, un trigon cu Pluto, ceea ce ar putea stârni romantismul de birou. Fii precaut pentru a evita controversele.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Scorpion Financiar

Vrei un mediu de muncă stimulantiv care să te satisfacă financiar indiferent de domeniul în care activezi; satisfacția fizică și tehnică sunt părți importante la locul de muncă pentru tine. Vei face planuri pentru a atinge acel statut pe care îl dorești și pentru a fi cu adevărat fericit de munca pe care o depui. Dispozitivele sau instrumentele pentru economisirea banilor îți pot spori eficiența, acasă sau la birou. Pentru a-ți facilita munca, ia în considerare orice mijoace, chiar și cele în care nu ai crezut niciodată, cum ar fi FB -ul, pentru a găsi oameni calificați. În același timp, dorința puternică de a lua legătura cu rădăcinile și originile tale ar putea să te copleșească. Să te regăsești pe tine, poate fi o sarcină destul de descurajantă, dar nu-ți fie frică de confuzia pe care o va stârni.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Scorpion Sănătate

Soarele din sectorul iubirii, a copiilor și a relaxării, poate fi o ocazie de a te alimenta și de a intra în contact cu corpul tău. Dacă ai trăit în mintea ta și ai depus muncă mentală, ai putea avea acum șansa de a te relaxa profund mișcându-te mai mult.

Unele răsfățuri și plimbări zilnice sau joggingul ar putea fi foarte benefic dacă le poți încadra în rutina cotidiană. Și dacă nu ai avut încă șansa să măbânci în mod corespunzător, pregătirea unei mesei sănătoase te poate energiza și revitaliza.

Citește și Horoscop Minerva Martie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top