Connect with us
Horoscop 5 mai 2021. Morala zilei pentru zodii: Afară-i vopsit gardul...

Zilnic

Horoscop 5 mai 2021. Morala zilei pentru zodii: Afară-i vopsit gardul…

Horoscop 5 mai 2021. Morala zilei pentru zodii este: Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul. Te îngrijești de aspectul exterior și îți pasă enorm de prima impresie, de ce vede lumea la tine, când de fapt, altul este sensul fericirii tale. Aceasta este morala zilei pentru zodii.

Horoscopul zilei de miercuri, 5 mai 2021

Sfatul astrelor pentru fiecare zodie în parte este să se ocupe de propria persoană, să-și asigure fericirea și împlinirea, să trăiască simplu și curat, fără să-i pese de ce spune lumea și de cum o percepe. Degeaba pe afară e vopsit gardul, dacă înăuntru stă și așteaptă leopardul. Ce folos? Care este mulțumirea lor sufletească dacă gura lumii spune lucruri bune despre ei, când de fapt, în spatele cortinei se află multă neîmplinire mascată.

Zodia Berbec

Relațiile cu șefii și cu ai tăi colegi de la locul de muncă sunt cam delicate. Există câteva animozități peste care se pare că nu poți trece. Nu ți-ar strica puțină diplomație și toleranță.

Zodia Taur

Plimbă-te pe malul unei ape sau bucură-te de natură printr-o escapadă la munte, de exemplu. Ai nevoie de un refresh în gânduri.

Zodia Gemeni

Concentrează-te doar pe planurile tale. Riști să-ți pierzi energia pe problemele altora, și asta din dorința de a face bine. Nu e nimic greșit, doar că te implici mai mult decât trebuie.

Te-ar putea interesa și: Horoscop special luna mai 2021

Zodia Rac

Astăzi evită dialogurile publice, deciziile importante și discuțiile în contradictoriu. Cu siguranță nu e ziua ta de socializat.

Zodia Leu

Dacă nu îți temperezi reacțiile, riști să-ți compromiți imaginea publică și chiar nu ai nevoie de asta.

Zodia Fecioară

Ai nevoie de relaxare și distanțare față de forfota cotidiană, mai ales de tot ce înseamnă chestiuni administrative. Noroc că are cine să se ocupe de asta.

Zodia Balanță

Stările tale de spirit sunt fluctuante și tocmai de asta ar fi bine să stai deoparte de agitație, de oameni și de discuții în contradictoriu.

Zodia Scorpion

Debordezi de energie și îi încarci și pe cei din jur cu energie pozitivă, iar asta te ridică în ochii lor. Ai descoperit că secretul unei vieți frumoase este să știi să te bucuri de lucrurile mărunte.

Zodia Săgetător

Gândurile tale sunt axate pe treburile casei și pe tot ce înseamnă familie, și tocmai de aceea este indicat să te ții departe de alte responsabilități, pentru că s-ar putea să nu faci față.

Zodia Capricorn

Ai parte de multă activitate pe plan profesional, dar ai și chef pentru asta, mai ales că știi ce venituri consistente îți vor aduce. Succes și mult spor!

Zodia Vărsător

Rezervă-ți ziua pentru plata facturilor, a taxelor și verifică-ți relația cu instituțiile financiare. Dacă nu faci tu asta, nu are cine să o facă, știi bine.

Zodia Pești

Traversezi o perioadă favorabilă studiilor și se prea poate să fii chemat la un interviu, sau la un concurs de aptitudini. Fii prudent în răspunsuri!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top